® E-bay - тема 46

• 40 337
  • 787
  •   1
Отговори
# 165
Имам да наваксвам с темата  Laughing

# 166
Момичета, знам че въпоса ми не е за тук, но съм сигурна, че тук има хора, които са наясно. Мога ли през Пейпал да пратя пари на приятел в Америка? Със Сенд мъни ли става номера?

И за да не е само спам, ще кажа че ползвам Габко. Даже утре при тях трябва да пристигне новото ни столче за кола от Амазон Peace Много съм доволна от комуникацията с тях.

Да

Отиваш на Сенд мъни,въвеждаш му мейла да е точен  Mr. Green !!после вида на валутата и сумата,прегледай и после изпращаш.Обаче има такса да заеш,така че ако трябва да ти купува нещо или да получи определена сума-изчисли таксата и я добави към сумата.   Peace

# 167
Момичета, знам че въпоса ми не е за тук, но съм сигурна, че тук има хора, които са наясно. Мога ли през Пейпал да пратя пари на приятел в Америка? Със Сенд мъни ли става номера?

И за да не е само спам, ще кажа че ползвам Габко. Даже утре при тях трябва да пристигне новото ни столче за кола от Амазон Peace Много съм доволна от комуникацията с тях.

Да

Отиваш на Сенд мъни,въвеждаш му мейла да е точен  Mr. Green !!после вида на валутата и сумата,прегледай и после изпращаш.Обаче има такса да заеш,така че ако трябва да ти купува нещо или да получи определена сума-изчисли таксата и я добави към сумата.   Peace
Много, много ти благодаря.   bouquet

# 168
  • Варна
Здравейте момичета! До сега не беше ми се налагало да ползвам посредническа фирма от Англия, но явно сега ще се наложи. Преди месец бях срещала някъде в темите, фирмите ,които имат офиси във Варна,но не мога да намеря къде беше.Моля да ми препоръчате някоя надежна фирма  bouquet

# 169
Almuz
EasilyShopping
Alezar

Със Алезар можеш да поръчваш само стоки, които са Buy It Now. Аз използвам ИзилиШопинг, коректни са.

# 170
  • Montana
Какво ми се случи!!! Печеля търг от с безплатна доставка до английски адрес, но когато получих е-меил да платя - доставка 1 лира (до същия адрес)   newsm78

# 171
много благодаря, то май хич не ни е изгодно така, като гледам цените на посредниците какви са за взимане на пратка Shocked  newsm78

10£
0,40£ на километър в двете посоки
1,2£ на килограм - транспорт до София, България.

# 172
  • София
Мацки , може ли малко помощ! На въпроса ми дали и за колко пари ще ми достави едно нещо до България, продавачът ми отговори следното: i would prefer collection only thanks - какво означава това? newsm78

Ето за това става въпрос:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3003936 … ame=STRK:MEWAX:IT

# 173
  • Sofia
взимане от място иска Peace

# 174
  • Шумен
Какво ми се случи!!! Печеля търг от с безплатна доставка до английски адрес, но когато получих е-меил да платя - доставка 1 лира (до същия адрес)   newsm78

Питай продавача и дай да видим обявата  Peace.

# 175
Купих две неща от един и същ продавач . Попитах за комбиниран шипинг , каза че не е проблем , но първоначално да му платя шипинга посочен в обявите , а след като ми ги изпрати и види каква е разликата ще ми възстанови. Получих вече пакета , разликата е 7 паунда . Писах му , а той се прави на ударен ...мога ли да пусна диспут , пазя още личното си от него , в което казва , че ще ми изпрати разликата ......??
САМОЦИТИРАМ СЕ

# 176
Здравейте,момичета! Hug Днес Пейпал са ми върнали парите за неполучена пратка от ибей.През цялото време липсваше каквато и да е комуникация с продавача.Искам да му поставя отрицателен фийдбек,та въпросът ми е той може ли напук да ми върне същата оценка,че ми се върти нещо newsm78,че на купувач не може да се постави такава?

# 177
И аз да се похваля. Последните ми придобивки са ето такава чисто нова количка
за 50 паунда (тук са 330 лв). Бяха 11 и свършиха за часове, но с моя приятелка успяхме да купим и за двете.
Пръстен и медальон със сини топази (още не са пристигнали) и тъмно синьо-зелена риза за мъжа ми.

Понеже бяхте коментирали парфюмите и да не се купуват такива по 100 милилитра да си кажа. Мъжът ми е фен на парфюмите на "Burberry" (и не само на парфюмите  Crazy) oт 15 годишен и вече 18 години винаги има от "Burberry London". Последният път му поръчах 100 мл. Ами оригинален си е. Аз имам същия, но дамски - и той си е оригинален. Първият е от магазин, вторият е от продавач. Лошото е, че парфюмите на мен бързо ми омръзват и затова вече не купувам  100 мл.

# 178
Етна, може ли линка на продавача и колко ти излезна доставката   Praynig Количката е страхотна, със здраве да си се возите вътре  Hug

# 179
  • varna
Купих две неща от един и същ продавач . Попитах за комбиниран шипинг , каза че не е проблем , но първоначално да му платя шипинга посочен в обявите , а след като ми ги изпрати и види каква е разликата ще ми възстанови. Получих вече пакета , разликата е 7 паунда . Писах му , а той се прави на ударен ...мога ли да пусна диспут , пазя още личното си от него , в което казва , че ще ми изпрати разликата ......??
САМОЦИТИРАМ СЕ
надали от тук някой може да помогне.за 2артикула и ако той изрично не е писал в обявата си че прави отстъпка от пощенските не е длъжен да направи отстъпка.дано не си му оставила вече фийдбек,така може да го отрезвиш малко.миналата година и аз имах един случай подобен с една мома-купих около 7-8 неща от нея ,питам е за отстъпка -а тя само 2лири,платих повече за шипинг-двойно от колкото за дрехите,но и казах че ако разбера че шипинга е излязъл 2-3но по малко от платено хич няма да остане доволна.та въпросната девойка след като ги е пуснала нещата ми е върнала парички на сметката за шипинга.та в твоя случай предлагам му кажи на продавача,че за некоректно отношение му се полага подобен фийдбек,или не толкова задоволяващ.аз бих направила така. Peace

Общи условия

Активация на акаунт