Хайде на плодове и зеленчуци !

• 60 661
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
Десии, бравоо   bouquet Уби ме този път! Бравоо смятай до понеделник ще си прозрачна хахах Шегувкам се! Дано всички запишем много минуси в понеделник!
Аз днес направо ме е срам да ви споделя колко тона зарзават изплющях..срам не срам ще си призная  - 1 банан, 3 кивита и внимавайтеее 10 големи ябълки Embarassed
Дано утре успея да овладея нечовешкия си апетит!
Лека вечер на всички...И дано успехите ни заредят с още повече положителни емоции  newsm81

# 151
desinceto82 ,ти си герой!щом и цигари ,и кг мориш,аз загубих дума... ooooh!браво!  bouquet
 ewa-wiwa ,ти пък ако на това казваш апетит,аз ще се  #2gunfireябълките са си чист мазохизъм.. Peace

# 152
Цитат на: desinceto82
... Не крийте килограмите си, така няма да изчезнат. Именно затова се записах тук в табличката, за да се амбицирам повече...
Ако знаеш само колко момичета от темите за диети са си слагали, дори и лентички, за да се мотивират и не са успявали.  Wink
Давала съм си данните преди няколко години, но друг потребител от форума използва това след известно време, за да си направи уж безобидна шега с мен в една от другите теми, в които имах публикции, така че лично аз съм решила да внимавам каква информация давам за себе си.  Wink
  Hug на всички!

# 153
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
Как сте днес? Wink
Аз снощи малко сгафих,но продължавам напред. Peace
Ето закуска от мен Heart Eyes

А къде е табличката newsm78

# 154
Добро утро, плодчета!!! Не се предавайте, смело напред! Hug На момичетата с повече килограми искам да кажа, че първите 10 - 20 се свалят най - лесно, колкото повече са килограмите за сваляне, толкова по - лесно се свалят, поне от моя опит...По - лесно е да смъкнеш от 90 на 80, отколкото от 60 до 50... Така че смело напред!
Аз нямам кантар и това ме спасява, хич не се и меря, допреди няколко месеца носех дънки номер 38, сега с огромно удоволствие и изненада установих , че съм стигнала 29 номер  Party Много съм щастлива! Шопингът наистина е добра терапия!

# 155
  • Испания и Стара Загора
Аз се премерих тази сутрин ,за  да видя резултата за един ден Blush и кантара показва 83.5кг newsm78Възможно ли е за един ден да се свалят 1.5кг ThinkingПродължавам напред. Flutter

# 156
Възможно е и аз от личен опит го знам давай смело на мен днес ми е трети ден и усещам че съм по лека въпреки че не съм се теглила още .Закуската ми беше кафе без захар чаша топла вода и две чаши студена не ми се яде все още после ще видим.Лек и успешен ден плодчета. Blush

# 157
  • Бургас
Добро утро на всички! Евичка  Heart Eyes Hugbouquet
 Ина, Запрянка, Nightwish  мерси за похвалата и подкрепата. Hug  bouquet
Анита страхотна закуска, мерси, но аз ще започвам малко по-късно с моята Simple Smile Възможно е да свалиш 1.5 за ден, защото също като мен имаш да сваляш много.
Nightwish наистина е по- лесно да свалиш 15-20 килограма като започваш от голяма цифра, но повярвайте ми ако сваляте толкова трудно като мен, все едно е от колко ще започнеш. Затова за мен 1,900 /оказа се че тази сутрин са толкова/ си е направо СУПЕР.
basis горе главата и да не ти пука кой по какъв начин се е пошегувал. Твое право е да премълчиш информацията, която си решила, и надявам се не си се обидила от написаното. Казвам го за да вдъхна кураж и на себе си и на останалите.   bouquet

И накрая, че стана дълго, да си направя отчета: снощи устисках на чай и не съм вечеряла. Сутринта изпих една чаша чай от лайка с лимон и един фреш от два грейпфрута, един портокал и лимон. Сега си пийвам кафе с подсладител, и съм си спретнала една купа плодова салата за деня. Пожелавам успешен ден на всички и повече от желаните минусчета. Simple Smile Peace

# 158
 anita29 ,страхотна закуска!  bouquet
ето ти табличката:http://spreadsheets.google.com/pub?key=taV3yCJ9opikR92gOuxmusg&output=html
отчетите се пращат за шуша-муша.
и поздравления за резултата! Hug
Nightwish ,браво и за твоите резултати!  bouquetта те са по-точни и надъхващи и от кантар дори..
kambanka ,desinceto82 , Hug
успешен ден и от мен!
на 14.02 при наличието на 3 празника-плодови ли ще сте или ще се раздвижва метаболизма?

# 159
анита,не съм ти помогнала с таблицата.дано сега успея:
http://spreadsheets.google.com/pub?key=taV3yCJ9opikR92gOuxmusg&output=html

# 160
Здравейте!
Аз за сега закуска 2 грейпфрута, кафе и 2 чаши чай Simple Smile Но съм почти умряла от глад де, но като свърша работа към 13.30 ще хапна пак грейпфрутче Simple Smile
Относно въпросчето на Инчето за Св. Валентин - аз съм запланувала една романтична вечер за любимия и ще си хапна малко сирена, бяла рибка, чаша шампанско и хапка сърцата тортичка Wink..Празниците са си празници и не смятам да се лишавам и на тях! Нямате идея колко от рождените ми дни са минали на по чаша минерална вода с лимон....И това вече никога няма да ми се случи! Затова и ще се изтегля в неделя преди вечерята и ще докладвам има ли минуси  Praynig
Успешен плодов ден, дами!  Hug

# 161
 ewa-wiwa ,чакаме огромен стимулиращ минус! Praynig Peace

# 162
Инчее, а дано сме всички с минуси де! Дано темичката ни счупи рекордите по стопена лой хихихи Simple Smile Аз тържествено обещавам, ако (не не ако, КАТО) сваля колкото искам да си залепя снимка преди и след във форума хахха

# 163
  • Испания и Стара Загора
менюто ми за днес е-
-закуска -кафе,лимонов сок с лайка,грозде
-обяд- малко маслинки Blush
-вечеря-печени чушки

# 164
Момичета  Embarassed аз вече се размечтах за солена храна Sad 5 дни на плодове мисля, че ми секнаха ентусиазма хахах Ама няма да се откажа - 2 седмици трърдо на плодове Simple Smile
До сега: 2 грейпрута, 4 ябълки и 1 банан, чай в промишлени количества!
От утре мятам и някаква ментова вода тука от форума я видях да видим  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт