Хайде на плодове и зеленчуци !

• 60 667
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
От прочетеното до тук, започнах да придобивам смелост, че и от хапването на плодове в количества по-големи от 900 гр. , също може да се отслабва. Нали при Емилова твърдят, че ако се ядат в повече не може така ефективно да се слабее, в което от споделенто до тук започнах да се убеждавам, че не е така.

При мен беше точно така. Ядях около килограм плодове и зеленчуци на ден,но веднъж така ми се усладиха салатките,че изядох двойно количество - не помня точно колко,но зеленчуците бяха повече от 2 кг (за деня). На другата сутрин се притеглих и направо  Shocked. Бях с 600 гр по-тежка  newsm78.

# 136
  • Испания и Стара Загора
И аз да се отета до сега.
-закуска - кафе,1 круша и една чаша лимонов сок с лайка(от него се отслабва на см и с пие 1 седмица по 200мл сутрин на гладно)
-обяд - грозде
-вечерята още не съм решила,каква да е. newsm78

# 137
Благодаря за топлото посрещане!  Hug
Килата ми са много. Срам ме е да напиша публично точната цифра.  Laughing Освен,че имах останали от първата ми бременост, които уж свалих с няколко диети, но после пак си ги възстанових. Преди няколко месеца забременях за втори път, имах нетърпим глад по време на цялото денонощие и така почити три месеца. За съжаление бременността ми не се разви успешно. След абразиото очаквах, че ще сваля, но каква ми беше изненадата, когато 1 седмица след това канатара показа същите килограми. Опитах си старата диета, но нещо не се получи, организма ми беше привикнал към големи количества храна. Най случайно погледа ми се спря на тази тема, в която се оказа, че се споделят доста интересни идеи. Засега съм решила няколко дни да бъда на адаптиращ режим,т.е. един път на ден един вид белтъци или въглехидрати на обяд, а през останалото време плодове. Днес ми е втори ден, чувствам се много добре и стомаха ми е лек. Засега няма да давам мерки за таблицата, в момента, в който мина само на плодове и зеленчуци ще се включа.  Heart Eyes
Приятен следобяд на всички!   bouquet

# 138
  • Бургас
Estrea и аз като теб съм като наркоман щом става дума за сладко. Как се възпрях ли? Като видях огромната цифра на кантара. Пия чая от 17 те билки, както и от джоджен и глухарче и от тях сякаш ми се притъпи и апетита и желанието за сладко. Но чесно казано, поне за мен важи,  колкото по-често пиша колко тежа, колкото по-често се замисля какво съм сторила със себе си и мотивацията ми нараства. Не крийте килограмите си, така няма да изчезнат. Именно затова се записах тук в табличката, за да се амбицирам повече. В момента тежа 91,900 кг и съм висока 165 см. Втори ден ми е. Желанието ми да си върна предишната фигура явно е по-голямо от желанието ми да вляза в хладилника Simple Smile защото сега съм по-амбицирана от всякога. Не падайте духом, борете се най-вече със себе си, намерете своята мотивация и ще видите как нещата се подреждат отсамосебе си. Hug

# 139
Благодаря за сърдечното посрещане ШУША  МУША днес съм на 3 ябълки и2 портокала +1,5 л чай преди малко ми пристърга на стомаха и хапнах 2 орехови ядки а вода съм изпила сигурно над 2 л. вие как сте само утре да мине и вече няма страшно защото организма свиква . Днес на обяд се претеглих и кантара показваше –2кг. а мъжа ми казва кантара е развален не може да бъде да смъкнеш толкова бързо малко ме обезкуражи но въпреки всичко аз продължавам смело напред.За сладкото да не говорим тъй като в кухнята се въртят един сладкиш и кремчета избягвам да влизам там . Но сега съм много силна и сигурна че ще успея тъй като вие сте с мен и аз със вас искам да си върна моите 58кг.Бъдете силни и уверени че ще сме като фиданки идва пролетта. newsm44

# 140
здравейте,плодови момичета! Hug
добре дошли ,на всички новички! Hug
с такава прекрасна компания,няма как да не успее човек..
аз ви чета,надъхвам се,радвам се на резултатите ви и ентусиазма,но не съм режимна Embarassed(аб-то ми разказа играта,освен 3-я апетит,ми разби стомаха...). шуша_муша ,приведливо ме записа на режим от др.седмица.. Praynig
успешен ден на всички! Peace

# 141
Здравейте момичета!!!Всички сте много интусиазирани!!!Браво newsm10
Ина не се притеснявай,всичко с времето.Има една поговорка - по добре късно,отколкото никога!!!Така че понеделник не е късно!!! Heart Eyes
Успех на всички!!! newsm44

# 142
# 143
  • Бургас
Мацки аз бързам да се хваля, защото съм на седмото небе. Преди малко скокнах на кантара и той отчете 89,800, което ще рече, че за два дни съм -2,100 и не мога да си намеря място от щастие newsm44  newsm44  newsm44.
Продължавам всъщия дух още по-мотивирана.

# 144
Eeeeeeeeee супер си ! Продължавай в същия дух ! След 2 седмици няма да се познаеш !

# 145
desinceto82 ,поздравления!  bouquet  bouquet  bouquet
и голямо браво! Hug

# 146
  • Бургас
Мерси Ина, мерси Шуша муша. Истината е, че нямаше да успея без вас и без огромната подкрепа на Евито.  Heart Eyes Hug Hug
С нея двете през какво ли не сме минали, но този път сме решени да приключим веднъж за винаги с тези излишни кила.
Успех на всички и бъдете търпеливи. Резултатите скоро ще дойдат. Simple Smile Peace Peace Peace

# 147
аз си мисля,че даже кг-те ти са още по-малко с близо кг..в края на деня човек е най-тежък..пък и с толкова чайове,гурчоляци..ти пиеш ли 17-те билки?
така,че отдай се на още по-голяма радост! Peace

# 148
Браво Деси ! newsm10
Тегли се сутрин след тоалета,тогава мисля че е най точно теглото.През деня си пила чай,кафе,вода и си хапвала нещо и те дават отражение на катара +1- +2 кг.Не са малко.Нали??? newsm78
Успех на всички!!! Heart Eyes

# 149
  • Бургас
Да Инче пия ги 17 те билки, и чай от глухарче пия и вече седмица и нещо фреш от грейпфрути всяка сутрин . Знам, че сутрин е най-точно но от чисто любопитство се качих. Не очаквах да имам такъв резултат, защото свялям много бавно. А и от 1.01. съм спряла цигарите. И 4-5 килограма си ги лепнах от там.

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 22:24 от desinceto82

Общи условия

Активация на акаунт