Хайде на плодове и зеленчуци !

• 60 669
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, аз за да не ми се яде пия смеска от зелен чай, мате и джоджан..гадурията е пълна, ама апетита ми изчезна нещо..Иначе до сега щях да съм опразнила 1 щайга ябълки  smile3521

# 121
Криска , браво за постоянството Simple Smile  Peace

А Еви то хубаво го потискаш апетита ,ама и 1 щайга ябълки да изядеш пак ще отслабнеш . Гаранция  Laughing Peace

# 122
Знам, Шуши, че ще се отслабне само на плод, колкото и да е количеството...Но аз съм замислила пълен план да си свивам стомаха уж, че лакомията ми след хилядите диети които съм направила е погубна..Аз съм от хората, които ядат не само от глад, а и от скука, и от нерви и от радост изобщо все си имам повод, та дори само и само да ми е пълна устата с нещо Sad...По - нататък ще ви споделя как възнамерявам да се храня, като минат двете плодови седмици Simple Smile Всъщност тя Деси е казала какъв ни е общия план за близките 2 месеца Simple Smile

# 123
Еви , както решиш  Peace

Момичета , искам да споделя с вас статия на един модел :

http://www.jillianann.com/amodelsdietthatwontkill.html

Нещо страхотно ! Който има време и желание да я изчете , изключително ми беше полезна и отговаря напълно на моите разбирания за правилното хранене  Peace

bouquet

Аз към 7 приключих с храната за днес , доста портокали ,ябълки , а правих и гимнастика даже около 40 минутки . Подскачания разни ,коремни преди ,малко за дупето и толкова Simple Smile

bouquet

# 124
Браво, Шуши и аз си мисля, да започна тае бо в къщи, но след като отчета първия застой на кг. И благодаря за статийката, полезна е наистина  Hug

# 125
  • Бургас
Аз приключих с яденето днес до 19.00 /за вечеря хапнах 3 кивита/. Както каза Евичка, пие смеска от смеска от зелен чай, мате и джоджан, аз си направих от зелен чай, глухарче и джоджен. Горчи ужасно, но за сметка на това спря да ми се яде. Двете с нея се опитваме да си свием стомахчетата, че лакомията ни е огромна. Първият ден за мен мина успешно. Следващите няколко ще са ми най - тежки, но съм решена на всичко. Шуши мерси за статийката. Едно голямо  Hug на всички момичета.

# 126
Здравейте, момичета!   bouquet
Интересни теми обсъждате, присъединявам се към вашата групичка.
От прочетеното до тук, започнах да придобивам смелост, че и от хапването на плодове в количества по-големи от 900 гр. , също може да се отслабва. Нали при Емилова твърдят, че ако се ядат в повече не може така ефективно да се слабее, в което от споделенто до тук започнах да се убеждавам, че не е така.
От Пол Брег имам три книги и една от преди 1994, т.е. нелегален превод и издаване, но в последната се твърдяха противоположни неща на тези, които се застъпват в официалния превод та там се пообърках в какво точно е вярвал и в какво не.  Wink
шуша_муша, хубава статия, някой веднага може да обвини момичето, че нищо ново под слънцето не е споделила, преповтаря принципите от книгата за разделното хранене на Х. Даймънд, но определено е мотивиращо, когато прочетеш такава история, особенно като си опитал на собствения си организъм правилата. Peace  
Успех на всички!  Peace

# 127
  • Испания и Стара Загора
Само това не съм пробвала Laughing
Записвам се и аз при вас.Тъкмо правя Великденските пости и ще ги съчетая с тази диета. Peace
Моите данни са "завидни".Ръст 160см,тегло 85кг BlushИскам да сваля поне 15-20кг. Tired

# 128
  • Бургас
Анита не само твоите размери са "завидни", защото и аз вече се търкалям  Embarassed Blush Добре дошла в групата и на теб и на basis.

Аз да се отчета за днес /че така ми е по-лесно да не мисля за храна Grinning/ Сутринта си направих фреш от два грейпфрута и един лимон. Нарязах си в една кутия 4 ябълки, 3 кивита, 1 банан, 2 портокала и се запасих с един литър чай. Смятам това да ми е яденето докато съм на работа. За вечеря - ще видим  smile3521
Хубав ден на всички, с пожелание за мнооого минусчета на кантарчето.

# 129
Здравейте, плодчета!
И аз да си кажа до сега - 3 малки кивита и 1 банан. След 13 часа като се прибера от работа ще си пия бидоните с чай и ще опразвам плодовите си запаси из къщи Simple Smile Успешен ден на всички!

# 130
Здравейте и от мен.Десинце ,Анита и аз започнах да се търкалям и реших да дойда и аз при вас.Аз съм 167 см и със завидните 88кг.Тази диета е много хубава защото си пречистваш организма казвам го от опит .Преди седем години по принуда бях подложена на нея от лекар .Вярвате или не но тогава бях смъкнала 27 кг. толкова добре се чувствах и кръвното ми се нормализира.Но след като родих станах неузнаваема не можех да се понасям .От 2 дена ви чета и от вчера съм във вашите редици пия чай с лимон и ябълки тук там и някой портокал.Желая ви успех . amiiii

# 131
Момичета, чета ви и аз от 2-3 дни и ми харесва режима, мисля да се включа, но още НЕ мога да спра да ям Banghead Banghead Родих преди 6 месеца и вместо да свалям, качих 5кг #2gunfire Бях на диетата на Байкова, много ми хареса, но за 8дни резултата бе 2 кг, а тогава  тренирах и освен това имах да свалям 15кг. Демотивирах се и сега съм още 2кг отгоре smile3511 .
Проблема при мен е само сладкото. Но след като се натъпча порядъчно със сладко пък ми се прияжда нещо соленко и така си ям по цял ден...
За сега няма да обявявам мерките си, ако успея да издържа 4-5 дни и затова време има поне 2кг свалени ще се включа и аз в статистиката.

# 132
Здравейтеее мацки Simple Smile

@базис , добре дошла ! Hug Естествено ,че може и с по-големи количества да се отслабне . Така не просто си на диета ,ами променяш и навиците си . Пожелавам ти успех в борбата с кг-те Simple Smile А от колко започваш , каква е целта ти ?

@анита и камбанка   bouquet welcome и на вас  Wink   Успех и постоянство ! Simple Smile

Ето и моя отчет :
сутринта нямах грейпфрути за фреш ,ни кафе не ме питайте с какво настроение излязох от вкъщи  ooooh!
Затова хапнах 2 портокала и 1 ябълка . След около 3 часа 3 портокала и 1 банан . Сега мисля да си направя салата от консервирани домати ( домашни от буркан, едва ли е голямо прегрешение  Laughing ) с чесън , рукола и мноого магданоз .
По-късно плодове .
Толкова за днес ! Simple Smile Гледам храната да приключвам до към 7-8 ч . , едно за да се науча попринцип да вечерям рано , а и от друга страна много ми се пишка нощем от всичките тия чайове ,вода , плодове и зеленчуци .  Mr. Green

Следобед ще правя пак гимнастика - около час .  Peace

# 133
  • Варна
И аз да се отчета. Продължават при мен невероятните показания на кантара...вече се замислям дали не се е повредил. Снощи се качам 43,8кг показва. Тази сутрин 44,9, после се смили над мен и показа 44,6...не че се отказвам де...ама 0,800-1,100 кг храна или вода не съм приела....че да тежа толкова отгоре. Шантава работа  Laughing
Иначе за днес съм си приготвила 3 ябълки и  едно портокалче, още не съм яла, не ми се яде....довечера колкото ръфна толкова.
Приятен отслабващ ден момичета  Hug

# 134
естреа , добре дошла ! Simple Smile   bouquet

Ако позволиш да ти дам един съвет ( не че те познавам добре ,но все пак Simple Smile ) - давай го по-спокойно ! Simple Smile Килограмите от физическа гледна точка са прости за сваляне - ядеш качествена природна храна и падат . Но от психологическа понякога сами си слагаме бариери - дали защото не сме достатъчно мотивирани , дали защото сме под стрес в ежедневието или просто някви шоколадови изкушения ни контролират настроението / тялото /живота  Laughing ... Въпросът е да осъзнаеш ,че наистина искаш да отслабнеш , въпреки всички физически ( първоначалната лека отпадналост в началото примерно ) или психически ( гореспоменатите ) препядствия .

Това осъзнато желание се нарича воля . А волята прави чудеса , повярвай ми ! Wink

Леко лирично отклонение отново .... Mr. Green Laughing Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт