Хайде на плодове и зеленчуци !

• 60 670
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
 Nightwish ,браво!  bouquet
ще успеем! Praynig Peace
а после сме на плодово-зеленчуков купон и шопинг.. Wink
Bubuto ,не се притеснявай!да не си пред мц?това са някакви преходни лакатушения на кантара..
аз на пример първите дни изобщо не мърдам и после след седмица свличам изведнъж кг-те..за това избягвам всекидневно теглене..
уж съм диетична-дне съм бетон 55,утре показва 56...и,за да не отчайвам(щото давя мъката в сладко)избягвам всекидневните срещи с кантара..

# 106
Десии   bouquet Знаем, че този път ще успеем и пак ще си станеш мацката, която познавах в училище Simple Smile Няма да се оставяме, все пак сме на по 27 години и трябва да изживеем живота си щастливи и обичайки себе си Simple Smile Успех, мила! Аз съм с теб!

# 107
  • Варна
ina15, при мен веднага се отразяват кг надолу....не знам защо сега така се получи, не съм пред МЦ, то пък това на мен изобщо не ми влияе., кантара ми е електронен, уж точен.....  newsm78. Трябва да проверя пицата да не би да съм ставала на сън и да съм я изяла без да разбера  Mr. Green Ще търпя още няколко дни, т.е до края на седмицата пък да видим.
desinceto82, успех ти пожелавам, ти си се амбицирала, покрай теб и аз се стягам да не хленча  Hug

# 108
  • Бургас
Ева, любов моя, тази година плажът ни зове. Трябва да си купим изрязани бански и да се мятаме на "Жълтата стрела"  Sunglasses Laughing.  Ще се подкрепяме, но този път наистина трябва да успеем  Heart Eyes
Хайде Бубе бъди упорита. Не гледай за сега кантара. Резултатите няма да закъснеят!  Hug

# 109
Като ви чета и аз се надъхвам.От днеска започвам на вашата диетка но едновременно с нея смятам и лунната да си продължа.Мисля че резултата от 2-те диети едновременно ще е по-добър
А може ли,сутрин и вечер кисело мляко с мюсли или с грейпфрут? moresmile

# 110
Успех на всички! Вярвам, че ще успеем този път!
Аз първо свалям сантиметри, а после килограми...
Засега си забраних следните неща :
сладко,шоколад,хляб, алкохол,салами,сирена,яйца,месо,мазно,пържено...
Остават жито,варени на пара зеленчуци,сурови зеленчуци,плодове,чай,кафе,вода...
Това е...Ще карама така поне месец... Peace
Дръжте се  newsm18

# 111
  • Бургас
Аз смятам да изкарам 2 седмици само на плодове и чай. После ще включа сурови зеленчуци. И така ще карам 2-3 семици. После смятам да прибавя варени и печени зеленчуци - и тях за около 2- 3 седмици и ще повтарям цикъла докато сваля колкото ми трябват. Амбициозем план, поне за мен, но искрено се надявам да го спазя.

Днес започнах с фреш от два грейпрута и един портокал, ядой една ябълка, пих чая от 17те билки, и сега към 12,30 изядох 2 ябълки. Това е за сега от мен, само чакам да си видя минусчетата.

# 112
Ехеее тя темата много се е разрастнала ! Това е супер!!
@Десинцето , Роси - добре дошли и успех с диетата  Peace
Попринцип може да включвате всичко ,което пожелаете , но принципа е да е основно плодове и зеленчуци .

Аз съм днес на ябълки и портокали .Пих 2 кафенца , после ще си направя една тенджера чайче  Laughing
@Бубу - може да е задържане на течности . Спазвай режима и всичко ще си дойде в норма  Peace

@Найтуиш , само така ! Не се отказвай Simple Smile Овесени ядки .... де да знам . Ти ако искаш си хапвай . Но наблягайте на плодове и зеленчуци  Peace

@Инче хич не досаждаш  , точно така си е това за храненето . Като човек яде основно плодове и зеленчуци , дори и в големи количества , се засища по-бързо ,а да не говорим ,че никога не може да надебелее...
Ей ме до сега изядох 4 портокала и 3 ябълки ,а до края на деня още поне толкова ще изям  Laughing !
Ааааа а за шопинга после няма отърване  Peace Twisted Evil  bouquet

@Запрянка , мерси мила !  Hug А ти си със супер резултат , ще го впиша в табличката .

@Еви   Hug  bouquet Много вярно казано Wink

@щастлива и влюбена   #Crazy супер резултат , няма нужда да казвам вече ,че см надъхана ,защото само резултатите ще говорят за мен  Twisted Evil Laughing Благодаря ,че се включваш !  Crazy

# 113
  • Варна
И една рецепта от мен за отслабване, която съм пропуснала да ви споделя.
С мама си правим всяка седмица по един шопинг тур. Отделяме някакви парички и си ги изхарчваме, като след шопинга с изморени крака, хапваме по салатка в някое заведение. На другия ден от голямото обикаляне, от удоволствието от пазаруването и сигурно и от салатката кантара показва по малко  Laughing

# 114
Хахах да , това опредлено е добра рецепта  Laughing Sunglasses

А и пак да напомня - който не е дал данни за таблицата ,а има желание да присъства на челните редици на победата  Mr. Green Mr. Green Laughing да ги запише тук или на ЛС . Сега добавих Десинцето и Запрянка  Peace

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 14:57 от шуша_муша

# 115
Ехоо ,здравейте плодово-зеленчиукови момичета  HugМного се радвам ,че темичката така се разраства .Бих си позволила да ви посъветвам да не гледате постоянно кантара ,резултата няма да дойде на момента ,бъдете упорити и ще успеете  Simple Smile.Аз днес съм на един банан , малко салта от марули и зелен лук ,едно кафе и чай .Това е за сега от мен.Стискайте зъби и хубавейте   bouquet

# 116
Здравейте,момичета! И аз да се отчета до тук съм погълнала 3 ябълки, 3 кивита и 1 банан /че гастрита ми ме побърква вече/, 2 литра чай от 17 билки..а яденето тепърва предстои  Laughing
Относно тегленето...Според мен на седмица е добре, по- често няма нужда, защото застоите отчайват Simple Smile Килограмите ще ги топим с усмивки и добро настроение, нали така!

# 117
Добре дошли нови момичета !!!
Радвам се,че темичката ни се разраства.За тегленето съм съгласна,но сутрин като стана не издържам и веднага се качвам.Като видиш,че има резултат си много амбициран през целия ден,но като си в застой ела и ме виж smile3511
До момента съм на едно кафе и чай.По късно на ябълки и жито.При мен проблема с яденето идва след 18.00-19.00 часа.
Радвам се,че всички сте много надъхани и ще успеете с килограмите Heart EyesНяма невъзможни неща Heart Eyes
Ина изобщо не досаждаш,споделяй каквото знаеш по отношение на разумното хранене,за да има резултат Heart Eyes
Пожелавам на всички  до един месец -  много добър шопинг по магазините и смяна на дрехите с по малък  размер. Heart Eyes
Забрвих да ви споделя-първата седмица винаги започвах  с един грейфрут деня и имах по добри резултати.Не знам дали има значение ,но отивам да си купувам пак,защото тази садмица съм само на ябълки и портокали..

# 118
Nightwish, пробвай да откажеш цигарите с дъвките  nicorette,на мен ми помогнаха.Опитай и ти. newsm78 Сега не ме дразнят и наистина се чуствам много добре,даже една приятелка ми каза ,че кожата ми била по свежа.Аз лично не забелязвам  newsm78,но може и да е истина Heart Eyes
Пожелавам ти успех newsm10 Заслужава си newsm51

# 119
да,грейпфрут преди ядене и чай от глухарче след него действали много отслабващо.поне манекенките така влизали бързо във форма...
добре дошли на новите момичета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт