Хайде на плодове и зеленчуци !

• 60 671
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Тези многото кг ги свалях може би около 2г. режимът не е кой знае какво, мой си е, като наблягам на кисело мляко, мюсли, зеленчуци, плодове, пилешко, аз така или иначе месо много не обичам, прегрешения редовно с нещо сладко....бавно но славно ги свалих. Имаше един период бях се закотвила на 50кг и не мърдах ни нагоре ни надолу, но после изведнъж....не усетих кога станаха 43. Сега заради това че спрях цигарите станах 44...за да избегна повече качване на кг. искам да стана 42....1кг. си оставям за всеки случай  Mr. Green
Лошото е че съм дребосък и всеки грам при мен се вижда....

# 91
Ето табличката , редовно се обновява - при нови попълнения и като ми пратят и останалите инфо :

http://spreadsheets.google.com/pub?key=taV3yCJ9opikR92gOuxmusg&output=html

Peace

# 92
мерси.  bouquet
много си се постарала.
а може ли да я сложиш на 1-ва страница?

# 93
За съжаление не  Confused Rolling Eyes
Не може да се редактират по-стари съобщения . Евентуално някой модератор или в оформлението на следващата тема  Peace Crazy

# 94
Имаме си линийка  Party Е сега вече ако не от друго, то поне от срам няма да стоя на течение близо до хладилника хаха Надявам се в неделя да сме възхитени от минусите си, мацки Simple Smile

# 95
Засрамих се!

# 96
красива белла ,и аз на срамът разчитам,за да не се дъня... Embarassed
като греша,разрешавам да ме биете.. Naughty
момичета,нищо не казвате днес на какво сте?

# 97
  • Варна
Аз ще кажа Simple Smile
Хапнах това, което съм описала малко по нагоре+ още 1 ябълка. Милото поръча една огромна фамилна пица, от любимата ми  Close Close, ама държа, гризнах едно микроскопично крайче, че да не я сънувам довечера Simple Smile
Сега пийвам чайче и смятам да лягам. Утре пак на линия, смятам, че като за 1-ви ден добре се справих, сега ще заключа хладилника за да не нападна пицата докато спя  Mr. Green

# 98
Браво,браво.......виждам,че не се шегувате  Laughing. След 2-3 месеца,мъжете ви няма да ви познаят  Grinning. Някой се интересуваше,от колко кг съм започнала режима. Ами аз бях много тежък случай,всеки ден изтормозвах крачетата си с цели 127 кг. Вярно,че съм висока 1,78 м,но 127 кг са си 127 кг. Мисля,че заради това и свалих толкова много килца за кратко време. Моя приятелка беше с размери 88 кг/1,70 м и двете спазвахме абсолютно един и същ режим,но тя свали само 12 кг за 20 дена - което също е супер,нали. Тази вечер намерих записките си с мерките и ще ги споделя с вас  Simple Smile. Начало на диетата - 1 февруари 2006 г.,мерки:127 кг,гръдна-129см,талия-116см,ханш -140см.Супер мацка,а  Mr. Green Joy. Край на диетата - 15 май 2006г.,86 кг,гръдна - 106см,талия - 82см, ханш - 108см. Тези пропорции запазих 2 год без проблем,без големи ограничения и без много упражнения,но с мнооого ходене всеки ден. Забременях на 88кг и за цялата си бременност,качих само 12кг. В момента съм 91кг,но искам да стана 80 кг-така се чувствам и изглеждам най-добре. Тази седмица ми е невъзможно да започна диета отново,но от понеделник няма шега-започвам с пълна пара  Laughing. Само да допълня нещо. Това бързо сваляне не ми донесе никакви странични нежелани ефекти,а напротив. Нямах отпусната кожа,нито ми капеше косата,нито ми се виеше свят и каквото там се сетите още,а само ставах все по-енергична и красива  Embarassed.

# 99
Здравейте!!!Браво ,не се шегувате!!!Точно така newsm10
Днес разнообразих режима и включих купичка варено жито+плодовете и чая от тревуляците.Това имах под ръка.Така смятам да бъде и утрешното
меню.В четвъртак сутринта ще видя кантара и може пак да си продължа на плодове,но на Ина режима ми допада и може и аз да започна да го разнообразявам като нея ,за да нямам това задържане както се получи сега.И най вече да не е толкова драстичен,трябва да го прилагам по дълъг период заради цигарите.
Шуша за таблицата.Започнах на 01.02.2010г -164см-60кг-само плодове и чай /17 билки/ На06.02.2010г-56 кг, от 06-09.02.2010 ги задъражам кг,от 09.02.2010г - плодове + жито.ако имам промяна в кг веднага ще ви пиша.Дано до неделя да има резултат и след това да ги задържа,вече 20 дена не пуша и се чуствам много добре.
Шуша пожелавам ти по скоро да облечеш S razmer дрехи и да ги носиш със самочуствие. Heart Eyes

# 100
Шуша- муша, благодаря за табличката!   bouquet Видях, че и мен ме има там, а аз , за съжаление, отново се провалих  Embarassed Плюскам като за световно,пия бира... Embarassed Ще ми се да имам вашата мотивация  Sad Ще пробвам пак,от утре,дано успея,не напускам темата без минуси  Naughty Много нерви,много стрес около мен,и тези цигариии...
Браво,Запрянке!20 дни?! Супер си! И аз искаааааамм.... Cry
Ще опитам пак...
Иначе и аз само на плодове и зеленчуци не мога да издържа,мисля да включа жито и сурови ядки...
Искам да попитам,зеленчуците само сурови ли ги ядете,на салати?Или може и варени?Варени картофи може ли? Thinking
Извинете ме,че съм такава наудачница Tired

# 101
здравейте,момичета!  bouquet
zaprqnka ,страхотни резултати имаш!
в тази връзка,ако искате нещо повечко да прочетете-режимът не е мой,но аз вече споделих ,че преди години с този режим се чувствах прекрасно и бях в отлична форма-може да погледнете ето тази книга:
http://knigibg.com/book_inside.php?book_id=1100
а вие ме надъхвате да се върна обратно към себе си и дано ми стане начин на живот!
Nightwish ,не се притеснявай!и аз се провалям докато започна..започна ли веднъж и особено видя ли някакъв минус се надъхвам и съм сериозна,но докато започна...но има поправителен..по-добре режим с грешка,отколкото нищо...
мисля,че ти трябва да си решиш как да ги консумираш..според мен не е проблем да бъдат варени или печени,без мазнина,брашна,сол..ако сега не ядем пекана тиква,кога да е?лично аз ще хапвам сварен ориз,картофи,фасул,грах..
приципа на балансираната диета е:(като пръстите на ръката)
1/5-протеини-могат да бъдат растителни-фасул,сурови ядки,семена,кълнове..
1/5 мазнини-зехтин на пример..(за да запазим кожата си..)
3/5-плодове и зеленчуци-сурови,задушени,сварени на пара...
спирам....извинете за досадата...
аз покрай антибиотика имам проблем със стомаха и вместо жито днес ще съм на овес.каша с мляко и зеленчуци.
успешен ден на всички и слънце в душата!

# 102
ina15 , благодаря!   bouquet Днес съм твърда - една ябълка и чаша кафе ( без захар и мляко)...
Обожавам овесени ядки, може ли? Embarassed С водичка  Blush

# 103
  • Варна
Момичета, разочарована съм  Cry
Тази сутрин кантара показваше +0,500кг Sad При положение че вчера удържах, после цяла нощ през 15 мин висях във 00, че явно доста течности бях поела.....
Днес още не съм хапвала, но ако продължават така нещата.....много зле....май ще си започна пак да пуша и веднага ще изчезнат кг-те  Crossing Arms

# 104
  • Бургас
Хайде и аз да се запиша. От днес съм почнала на плодове и пия чая от 17 билки от доста време(не помня точно Simple Smile ). С много неуспешни опити, с много прекратени диети, кръжейки около хладилника докарах плачевните 91,900 при ръст 165. Родила съм преди 7 години, като забременях на 52 килограма. Качих 30 след пиене на разни витамини. След това бях се мотивирала и всяка сутрин пиех сок от грепфрут, портокал и лимон и така за около месец бях вече към 68 килограма. До тук добре. Но не продължих в същия дух. Преди 4 години започнах да качвам. Била съм на режима на Лидия Ковачева - свалих но не задържах, няколко неуспешни опита с Дюкан, разни други режими и стигнах до тук. Мотивирана съм доста, особенно като знам, че цял живот съм била слаба до момента, в който забременях. С вас съм и желая успех на всички момичета. Желая отново да съм 52 кг.  

Общи условия

Активация на акаунт