Хайде на плодове и зеленчуци !

• 60 676
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
@Криска , браво , за пример си !   bouquet

# 76
Няма да чакам другата седмица!С това от следващия понеделник се освиних.Доядох житото и почвам плодовете.Имам портокали за 3 дни.Цигарите на този етап не мога да ги откажа,както и сутрешното кафе/пия по две кафета,без захар от години/ - прекалено голям стрес ще бъде!
Момичета,вие така ме амбицирахте,че стартирахте моята програма за отслабване! СТАРТ!!!!!!

# 77
Опааа, нашата темичка много порастнала...Което само може да ни радва Simple Smile Мен писането във форума много ме стимулира, за което благодаря на всички вас..
Шуши, браво!   bouquet
Хайде да си спретнем таблица и да броим победените си кг!

# 78
Ева,направи я !

# 79
С удоволствие, само, че незнам как Sad..Ще се допитам до Инчето, че тя е доста на ти с форума Simple Smile и ще я спретнем, надявам се Simple Smile

# 80
хаха Момичета точно и аз това щях да кажа ,че съм много зле с правенето на таблици и не знам как  Embarassed Иначе с удоволствие  Laughing
Който може и има желание , нека се отзове ! Simple Smile  Hug Peace

# 81
Всъщност извинявам с е, ей сега се пробвах и си направих акаунт . Давайте мерки насам !! На ЛС може също  Peace

Ръст , начални килограми , килограми - цел , дата за начало на диетата и какъв вариант сте решили да правите , т.е. само плод и зеленчук без нищо , или ще ядете и жито и т.н...
  bouquet

# 82
шуша_муша ,браво!  bouquet
аз също не умея да правя таблици..гледах на 90-дневките и по система минус 60.
ти кажи как ти е удобно за мерките.
аз тази седмица ще я правя зарзаватчийско-млечна,заради антибиотик..
а от др.понеделник-от понеделник до петък-суровоядство,събота и неделя-ядки,варива,раздвижване на метаболизма,т.е.програма либера..

# 83
Супер програма , много ми харесва твоят вариант .  Peace Даже може и аз да правя нещо подобно . Wink
Тогава ще те пиша с начало понеделник ? и кажи мерки - кг , ръст , желано тегло .. Simple Smile  Hug

# 84
тук или на лични?
аз реших подобна програма,защото ще е повече от 2 седмици и ще изтощя организма си..
като събота и неделя ще включвам салати със зехтин,варени зеленчуци,неделя може и нещо постно сладичко,ако имам минуси през седмицата..
аз преди няколко години на подобен режим,като всеки ден консумирах шепа тиквени семки,от приблизителни 70кг станах 47 за 40-50 дни по време на тези великденски пости.част от кг ми бяха от лекарствена задръжка на течност,но освен оздравителния процес,се радвах на физическо и психическо невероятно възстановяване.

# 85
 Shocked #Crazy Стига бе , днес прекалено много стимули ми дойдоха от 70 на 47  ooooh! Отивам да си купувам S размер от сега .  Laughing
Давай на лични

# 86
Олеее момичета браво ,наистина голям стимул с тези резултати   bouquet.Аз да си призная ,салатките си ги подправям със съвсееееееем мъничко ,сол и зехтин  Embarassed ,не мога да ги ям така без нищо.Не знам дали е правилно ,но ще видим след седмица дали кантара ще помръдне надолу(далеч съм от мисълта ,че за два-три дена може да има някакъв сериозен резултат) ,в противен случай ще се насиля да ги ям без подправки.

# 87
моите килограми бяха хормонални от кортизон,но по време на свалянето им продължавах в по-ниски дози да съм на въпросния боклук..
да ,учудих медиците.
т.е.ако решим и бъдем сериозни,дори и на по-мек,но по-дълъг вариант,ще имаме страхотни резултати.

# 88
  • Варна
Аз да попитам....млекце в нашия режим може ли да включем...кисело де. Правя си една мнго вкусна помийка....обезмаслено кисело мляко, 1 ябълка, един банан, 1 портокал, 2-3 лъжици овесени ядки или някакво мюсли....така става ли  newsm78
Преди 7-8 г. така бях отслабнала ужасно много, само страничния ефект беше че започна много да ми пада косата.....

# 89
ти си решаваш..
а как си ги свалила тези 12кг от линийката?

Общи условия

Активация на акаунт