Хайде на плодове и зеленчуци !

• 60 649
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
Мерси , Инка Simple Smile  Hug
А от понеделник и ти стриктна , ще те  следя изкъсо  Twisted Evil Laughing Wink  bouquet

# 181
Привет, след лутане из какви ли не режими, май накрая ще се спра тук- волна програма плодове и зеленчуци, без да си слагам край на живота, ако прегреша Hug

# 182
шуша_муша ,на строгият ти контрол разчитам! Praynigвземай от сега пръчката... Wink
The same myself ,правилно решение! Hug

# 183
Аз срам не срам, още съм в леглото- с кафенце. Малко по-късно киви и после  на пазар за зеленчуци, дано всичко мине по план, че то всеки ден имам план диетичен, но осъществяване нулево.

# 184
Само ме притеснява това сваляне на кг да не се отрази зле на кожата.
И днеска ми е малко отмаляло,незнам защо.Дали е от еднообразното хранене?
Надявам се да е така само днес.Чао и поздрави от мен!!! 55

# 185
Само ме притеснява това сваляне на кг да не се отрази зле на кожата.
И днеска ми е малко отмаляло,незнам защо.Дали е от еднообразното хранене?
Надявам се да е така само днес.Чао и поздрави от мен!!! 55
Нормално е да е така, все пак приемът на калории е силно намален. Пий течности и не мисли за диетата. Колкото до кожата- възможно е. На едни хора им се изчиства кожата, на други точно обратното. Както и с косата- на много хора им пада при диети.

# 186
Аз си правя всеки ден масажи - по 1-2 часа си мачкам сланините и с един вибриращ масажор също . Мисля ,че това много ми помага да не увисна,а и на см бързо се топи .

# 187
Аз си правя всеки ден масажи - по 1-2 часа си мачкам сланините и с един вибриращ масажор също . Мисля ,че това много ми помага да не увисна,а и на см бързо се топи .
2 часа- браво, аз нямам нерви.

# 188
E , сутрин като стана и вечер преди да си легна основно . То просто тялото ми го иска някак си  Laughing Много енергизирана се чувствам  Wink

# 189
И аз да се отчета!  Hug Продължавам с пълна пара, до обяд две ябълки, на обяд салата (зеле,моркови,лимонов сок), следобед - 1 банан... Чувствам се добре, не съм прегладняла, кожата ми блести! Flutter Продължавайте , момичета! Аз и утре няма да прегрешавам, защото не празнувам Св. Валентин  Peace На всички празнуващи, много любов и щастие! Hug
За табличката - изкарали сте ме манекенка, много благодаря! Mr. Green Но не съм 170, а 167  Wink Не че има значение, и така си е супер! Peace
Мерих се, след първата седмица кантара отчете - 2 кг Rolling Eyes

# 190
Найтушче ,браво за резултата . Вече не си манекенка ,поправих те  Laughing Wink
Само не разбрах , ти явно не си почнала на 10.02 ? Защото аз така съм  те писала... Както и да е де , въведох минусчето  Blush Rolling Eyes

http://spreadsheets.google.com/pub?key=taV3yCJ9opikR92gOuxmusg&output=html

# 191
Да смъкнем килцата!И аз  с Вас но от понеделник .

# 192
Здравейте момичета!!!
И аз да се отчета,както всеки ден все още съм само на кафе.По късно  само чай и плодове, за да може утре да си позволя малко повече.
ina15 благодаря и успех от понеделник,мисля че няма да има нужда от пръчка- ти също си сериознна и амбициознна Heart Eyes Hug
шуша_муша,desinceto82, anita29,rosi85-браво,само така ще постигнете целите си! newsm10
шуша_муша аз ще ти се отчета утре,защото от понеделник започвам работа и сутринта няма да имам време,ще се включвам късно вечерта,нали не е праблем newsm78
Успешен и ползотворен ден на всички Hug Heart Eyes Hug

# 193
  • Бургас
Добре дошли на новите попълнения в нашите редички  Hug
С доста упорство всички ще постигнем целите си.
Все пак лято идва  Simple Smile
Аз до сега съм яла една ябълка и доста чай изпих. Не ми се яде нещо, но това се дължи на факта че съм малко болна и кашлям. С оздравяването и апетита сигурно ще ми се върне  Embarassed
Хубав ден на всички.  bouquet

# 194
Няма проблем , запрянче  Heart Eyes Когато искаш  Hug

Деси , точно така ! Simple Smile Имаш много силна мотивация ,личи си  Hug Ще успеем  Sunglasses
И не го мисли много апетита - тия неща се контролират . Като отслабваш и ти се свива корема , то просто в един момент е невъзможно да погълнеш същите количества  Peace Но трябва да издържиш достатъчно време !

Ивиан , добре дошла  Hug На лични можеш да пратиш ръст ,кг-ми ,желани кг-ми и варианта ,който ще правиш за нашата табличка   bouquet
А също и the same myself  Hug Забравих да я приветствам хаха Simple Smile

А къде се губят другите момичета ? Красива белла , Криската ? Бубуто Simple Smile  Crazy

bouquet Успех на всички !

Аз сега правих 40 минути тае-бо кардио на Били бланкс  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт