Хайде на плодове и зеленчуци !

• 60 652
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
  • някъде
 Hug
Аз днес бях добре- цял ден ябьлки и портокали, минерална вода и чай, но вечерта се  Embarassed- малко пиле, зелева салата и картофено пюре Tired
Утре сьм пак на плодове Peace опс...забравих....ще бьда, но пак до вечерта, че сьпруга има рожден ден и ще ходим на ресторант Simple Smile

# 226
Добро утро,плодчета  Hug

Аз току що свърших със закуската - 2 ябълки и 1 банан .
Сутринта уж нямаше да се меря ( 6 ден съм днес ) , чак утре ама се премерих . И останах доволна въпреки светивалентинското угощение : 63,5 ! ( Т.е. за 6 дни - 2,5 кг Wink ) Като преди това махнах 2-3 за няколко дена ,ама те бяха много бързо качени .
Е , и утре ще се премеря , може пък още 0,5 да паднат днес , кой знае . Wink

Като гимнастика ще оставя Билито да почива и днес съм само на коремни преси и сречинг .  Mr. Green Peace

Успешен ден !!!

# 227
шуша_муша,браво за резултата!  bouquet

# 228

Здравейте и от мен.Вчера бях на три портокала и една малка круша, доволна съм, удържах.Аз си карам варианта само на плодове.Така да изкарам две седмици и после вместо захранване ще направя това, което прави шуша_муша, мммм, много вкусна диета! Hug
Аз се тегля, доволна съм, но първия ден за мен е нормално да имам Голяяям минус, все пак това са ми бързите килца, да видим след десет дни как ще е положението с кантарЯ Mr. Green
Днес както изглежда ще ми се размине аеробиката Sad, детето ми се разболя и повръща през нощта, та едва ли ще я оставя да ходя на аеробика, жалко, канех си да си скачкам днес TiredОсвен да си извадя степера да му избърша прахоляка Blush Joy
ina15, ти нямаш много за сваляне, включи и ядки, но сурови, суровите орехи са много полезни за мозъка, но ти го знаеш, нали беше на жито с мед и орехи Hug Hug Hug

# 229
шуша_муша-браво newsm10
ina15 - как си днес? Heart Eyes Hug Heart Eyes
Аз мисля да опитам 4 дни на картофи по режима на Димков,който ми изпрати.
Пожелавам ти със здрав.режим да станеш по голям оптимист и по рядко да изпадаш в депресивно състояние.Без да те познавам лично ,от това което си пишем във форума виждам много общи черти,като на моята дъщеря.Понякогта човек има нужда да излее агресията си ,за да не е задържа в себе си.Мисля,че в дадени моменти е по добре newsm78

# 230
  • Някъде там край морето
Здравейте момичета!
Не успях да изчета всичко до тук, но само от началото много се амбицирах и аз да започна да я карам само на плодове.
До сега правих разделно хранене и от 68кг съм 63, но в момента съм в застой и искам да дръпна малко. Целта ми е 58кг (ако устискам може и 55). Висока съм 170см.
По принцип съм на мнение, че плодовете са най-полезната храна. Не се смилат допълнително в стомаха, бързо се усвояват и доставят на организма много енергия. Така, че от утре почвам. Стискайте палци!
Успех на всички, ще ви следя и ще се отчитам за резултатите

# 231
Добре дошла Лулу ! Simple Smile Много се радвам , че се присъединяваш Wink
И аз съм фен на разделното хранене и съм решила като приключа с плодово-зеленчуковия режим да мина на разделно . Изобщо в момента чета и се образовам на тема промяна начина на живот и ми се струва ,че това е пътят Simple Smile  Peace

Успех ти пожелавам Simple Smile   bouquet

# 232
Искам да ви споделя колко яка вечеря си направих :

Сурови Зеленчукови Сандвичи  Sunglasses

В листата от спанак ( които ползваме за хлебче  Laughing ) се реже на ситно рукола , пресен чесън или лук , ама да е обилно количество , едно авокадо - намачкано ( да припомня ,че като купиме авокадото трябва за поне 24 часа да го оставим да омекне на стайна температура иначе не може да се яде от гадория  Mr. Green ) , обилно количество магданоз , няколко чери доматчета и няколко сушени доматчета . Тази превъзходна смес поливаме със лимонов сок , а ако ви се играе и със смлян сусам или някоя друга сурова ядка и става супер !  Peace И ако успеем "затваряме" джоб-сандвича , ако не лапаме бързо  Mr. Green Laughing

Гарнирах с фреш от моркови и целина  Peace
  bouquet

За деня имах бая плодове , не помня подред . Но се чувствам супер . Продължавам  Twisted Evil

Вие как сте ?
Simple Smile

# 233
Стомахът ми пак не е наред и бях се зарекла да вкюча и други храни, но днес не стана, пак си бях на плод и зеленчук.

# 234
шуша_муша ,страхотни сандвичи..и ти като мен си фен на зеленчуците..
аз не мога само на плодове..нещо ми писва от сладост..
lulu_f , Hug
zaprqnka,ти започна ли го днес или от утре?може да те подкрепя от утре.. Peace
 jedira ,благодаря.обожавам ядки и проблемът е,че не мога да се спра като ги започна..нали съм ламя..
бях един ден на режима за тази година,ще го направим след пълнолуние,нали?
прекрасна вечер! Heart Eyes

# 235
 Peace Тук съм!Продължавам!Не съм прегрешавала,менюто ми е еднообразно,но засища!
Лека и спокойна!

# 236
ina15 смятам да се пробвам  от събота т.е/почивните дни/незнам как ще ми подейства - веднага ще ви пиша ако има резултат.
Nightwish - браво-какво ти е точно менюто?
Лека и спокойна нощ на всички Hug Hug Hug

# 237
Запрянка , нищо особено, до обяд ябълка, банан, или два банана, портокал... Към 13 . 00 салата - домати и краставици, зеле с моркови, варени картофи със сол...
Вечер - плодове, пак банан , ябълка, мандарини, каквото има ...

# 238
  • Бургас
Браво на всички дами , които продължават да следват заветната цел!   bouquet
Добре дошли на новите плодчета  Simple Smile
Аз напоследък нямам много време да чета и пиша, но съм си режимна, като изключим 14.02. Щях да лунувам тогава, но не устоях на изкушенията и най вече на халвата  Embarassed
Днес ми е ден 8 и затова бързам да се отчета за миналата плодова седмица : -3.600 кг. Вече съм 88,300 кг. Не е много /аз исках да са повече/, но продължавам още по-амбицирана и тази седмица на плодчета.
Успешен ден на всички и много минусчета. Peace

# 239
  • Някъде там край морето
Добро утро на всички!
Шуша, сандвичите ти звучат страхотно. Ще ги пробвам след някой друг ден, че в началото съм решила да я карам само на плодове и после да включа зеленчуци. Днес ми е първия ден и съм супер надъхана, дано пустата ми лакомия не ме предаде.
До сега съм само на един фреш от фрейпфрут и малко кафенце (без него не мога), ама аз по принцип до обяд нищо не ям, през деня мога да изкарам с малко, обаче вечер съм Ламята Спаска Embarassed
Хубав ден ви пожелавам на всички и много минусчета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт