Машина за хляб-26 част

• 55 596
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
danip , моят мъж не мърмори, но и почти не хапва от творбите ми, освен ако не са здравословни и пак не може да свали грам. Пък и неговото хоби е доста по-разточително от моето - рибар е.
Петушка и аз моя изобщо не мога да го стигна що се отнася до разточителност-ловец е Laughing LaughingТой ми мрънка защо не съм си починела сега ,ами пак рецепти ровя и до хлебопекарната се въртя Mr. Green
Мили момичета и момчета и аз си искам прошка! Blush
Альонче,хубав е козунака !Ще го хапнете с млекце,щом е сухичък!
Чудя какво да подхващам-тутманик ли,пита ли,нещо сладко ли.. newsm78Свекитата нещо взеха да се ограничават откъм захар,бяло брашно и мазнини и съм в голяма чуденка-не че имам време за това Laughing

# 616
Добро утро!
 Мили, момичета и момчета, моля да ми простите ако с нещо съм предизвикала отрицателни емоции във вашата душевност!
На дядото простих, че ни беше изоставил, на max mama се колебая, че и тя отсъства доста, на Ердинч не мога, защото не може да няма хич време за нас, на всички останали - няма какво да ви прощавам.  love001
Пак много хубави неща виждам - и така наречения "изгорял" козунак ми се струва доста читав!( като си спомня аз какви съм вадила... Embarassed) Поздравления!  bouquet
И хубав ден!
П.П Аз съм харесала едни осморки от румънски сайт и май ще се захвана. На 1 пакет суха, колко жива отговаря - 1/2кубче ли?

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 08:36 от petu6ka63

# 617
  • Плевен
Моля за прошка и аз  bouquet
Докато се събудя сте изписали хиляди страници Simple Smile ето го моето тутманиче от вчера рецептата е на magarica ,най накрая и аз да се похваля макар ,че го разрязах топъл /то си личи от втората снимка/  и приятеля ми ме гледаше доста странно докато го снимах  Joy Joy.Благодаря ви на всички и който празнува да му е честит празника.

# 618
   Тази неделя няма снимки,снощния ми тутманик беше провал и за наи голям мои ужас в печенето.
   Ама нали е прошка, да ви е простено пък и на мене.
   Реших този път да пека на вентилатор,но не прочетох в книжката,че тогава работи само горния реотан.Така,че тутманика отдолу си
остана недопечен.Моите хора, си го приполовиха,но нали гоним ниво. Embarassed
   Преди време гледах една страхотна питка с орехи и мед,оформена като слънце.Ако някои се сеща да ми я препрати,моля.

# 619
Добро утро!

Честит Празника На Всички! Бъдете Винаги Влюбени И Пияни От Любов!
Аз Ви простих простене ми и на мен!

# 620
  Тази неделя няма снимки,снощния ми тутманик беше провал и за наи голям мои ужас в печенето.
   Ама нали е прошка, да ви е простено пък и на мене.
   Реших този път да пека на вентилатор,но не прочетох в книжката,че тогава работи само горния реотан.Така,че тутманика отдолу си
остана недопечен.Моите хора, си го приполовиха,но нали гоним ниво. Embarassed
   Преди време гледах една страхотна питка с орехи и мед,оформена като слънце.Ако някои се сеща да ми я препрати,моля.

Заповядай!
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=283.msg14205

# 621
petu6ka63, точно тази, мерси много.
Някои да ли я е правил?Изглежда супер.

# 622

Аз, аз, но нали съм припряна, не доизчаках добре да втаса и стана малко твърдичка. Но това беше в началото на тестяната ми кариера. Blush

# 623
Хубав,слънчев и усмихнат ден за всички...влюбени ,трифоновци и аз да поискам прошка...
Весели и вкусни празници днес.

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 10:05 от megans

# 624
newsm51

петушка newsm51

# 625
Честит празник на влюбените!
Пожелавам ви всеки ден да имате по капака от този празник.
Една чаша хубаво вино, и душа с която да разделите и едното и другото!

# 626

Аз, аз, но нали съм припряна, не доизчаках добре да втаса и стана малко твърдичка. Но това беше в началото на тестяната ми кариера. Blush

Добре изглежда  chef

Мисля,че е пододяща за Св.Валентин,че и за Трифон Зарезан дори,на които ние наблягаме.Орехи и мед с вино .....х Thinkingоди си

# 627
  • София
Днес реших да се пробвам със Солената корона, но сиренето крема, което имам, е малко. Някой може ли да даде идея с какво да го заменя? Целта е да се получи "мажещо се" сирене.

# 628
  • Разград

Честити празници на всички.Обичайте се.

Днес реших да се пробвам със Солената корона, но сиренето крема, което имам, е малко. Някой може ли да даде идея с какво да го заменя? Целта е да се получи "мажещо се" сирене.

Сирене*Фета*,онова мекото.

# 629
  • Географският център на България-Габрово
Честит троен празник хлебари и хлебарки.Обичайте се и бъдете обичани.Раздавайте обич на всички около вас.И нека ни бъде простено в този ден ако волно или неволно сме обидили някого с лоша дума или постъпка.

Общи условия

Активация на акаунт