Отминава ли кризата при вас или тъкмо напротив?

• 64 482
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 60
Е, момичета, горе главата. И на мен ми се дорева като четох. Откакто съм завършила гимназия (90-та година) все някакви кризи тресат България и това е целият ми съзнателен живот, учене, бизнес, дете, посел още едно ... и все в криза. Малко понадигнаем глави и бум ... пак надолу и така сума си време - не стрес, не нерви а не знам какво. При нас не се усеща толкова, в нашето семейство доходите са ниски, защото мъж ми има много заеми (за бизнеси, който не можа да развие) и сега си ги плащаме ...

# 61
И в моето семейство са по-зле нещата Tired Казаха до януари, сега се чува до края на март.. Ходи разбери. Каквото дойде - това. Ще бутаме някак и това е. Трябва да се живее, няма начин Tired

# 62
И според мен кризата се задълбочава,съкратиха ме септември и оттогава не мога да си намеря работа,световна криза е едно,а криза в кризисната България..не ми се говори  Confused

# 63
И при нас се задълбочава, съкратиха мъжо от едната работа, а сега се говори, че и в моята служба ще иам съкращения, доходите ни за сега олекнаха  с 500лв., за по-нататък не ми  се мисли   ooooh!

# 64
  • В градината...
Не намирам разлика от преди и сега.

# 65
  • Под тепетата
И според мен кризата се задълбочава,съкратиха ме септември и оттогава не мога да си намеря работа,световна криза е едно,а криза в кризисната България..не ми се говори  Confused

Ох,това с кризисната България най-много ме смущава.Ако светът започне да излиза,при България тепърва още колко има....незнам.Направо ужас навсякъде,само се моля Praynigда не ни съкращават,за сега и двамата работим,макар и с намалена малко заплата Rolling Eyes

# 66

Ох,това с кризисната България най-много ме смущава.Ако светът започне да излиза,при България тепърва още колко има....незнам.Направо ужас навсякъде,само се моля Praynigда не ни съкращават,за сега и двамата работим,макар и с намалена малко заплата Rolling Eyes
За съжаление в световно положение хората са с намален бюджет,а в България сме на ръба на оцеляването  Shocked

# 67
Мъжът ми работеше за малко в международния транспорт. Работа много. Вечно сроковете са кратки, вечно разтовара е за "вчера", беше едно лудо тичане из пътищата на Европа а пари за заплати все нямаше - криза било. И нищо не може да се направи - или мълчиш и работиш с надеждата един ден големия шеф да реши да даде малко пари, или пиеш една студена вода и бягаш докато не си потънал с много. Навсякъде е криза, но в БГ. май е повече удобно оправдание за неплащане. След този неуспешен опит да се върнем в държавата си стегнахме отново куфарите за чужбина. И тук не е розово положението, никак даже, но с един работещ в семейството що годе се справяме. Относно екскурзиите и новите придобивки мисля че не тези потребители описали положението си тук си ги позволяват.  

# 68
ама каква криза newsm78- моловете в софия са препълнени и всеки носи торбичка с маркова дрешка Naughty

# 69
ама каква криза newsm78- моловете в софия са препълнени и всеки носи торбичка с маркова дрешка Naughty
Аз пък виждам празни магазини и скучаещи продавачки.
Явно в Русе повече ни е треснала кризата.

# 70
Тази гъзария с марковите дрешки е както с баловете-пари могат да нямат ама трябва да е марково,трябва да е най-най!Това е манталитет,няма връзка с кризата!

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 18:00 от tanyatais

# 71

Да, защото най-редовно има разпродажби на маркови стоки /дрехи/... И хората се възползват от големите намаления, защото друг път няма да имат възможност да си купят същото нещо на такава цена.
Иначе кризата не я виждам да отмине скоро Confused

# 72
Тази гъзария с маркоеите дрешки е както с баловете-пари могат да нямат ама трябва да е марково,трябва да е най-най!Това е манталитет,няма връзка с кризата!

това ми хареса Joy Joy Joy

# 73
Тази гъзария с маркоеите дрешки е както с баловете-пари могат да нямат ама трябва да е марково,трябва да е най-най!Това е манталитет,няма връзка с кризата!

това ми хареса Joy Joy Joy
Ако всъщност се опитваш да кажеш ,че оборота в моловете не е паднал драстично съм сигурна ,че грешиш.

# 74
  • някъде под слънцето...
И тук(Испания) кризата се задълбо4ава... Все по 4есто се говори 4е страната е в рецесия..Безработицата расте...Много 4ужденци си заминават окон4ателно...
Вдигнаха възрастта за пенсиониране на 67.Все пове4е магазини се затварят....хората стават все по тресирани....

Общи условия

Активация на акаунт