Отминава ли кризата при вас или тъкмо напротив?

• 64 485
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 75
Ilianа , нямам представа за оборота, просто такова наблюдение имам
А и ако сега не се правят намаления то кога!

# 76
  • София
ама каква криза newsm78- моловете в софия са препълнени и всеки носи торбичка с маркова дрешка Naughty

Моловете са учудващо празни! А продавачките са станали много любезни, но и нервни ...  Wink

# 77
кризата в българия я има вече 20 години но няма и да отмине #Cussing out

# 78
Това беше първия трус на кризата, разрушенията ще дойдат при следващите трусове, когато фалират държавите. Не случайно всички банки съветват клиентите си да инвестират в ценни метали. Парите са със стойността на вестник.

# 79
  • В градината...
Незнам, но до преди няколко години пазарувах само от втора употреба, а сега мога да си позволя да си купя дреха и от нормален магазин, макар и от време на време. Това не е криза.

# 80
Ох ,не знам ,Винаги има криза в Бг,но сега след 10 години в чужбина ми се вижда доста по-зле от 1998 когато заминахме!Не ми се иска да сравнявам ,защото е излишно ситуациите и заплатите,но вече почти 2 години сме тука и съм меко казано,много разтревожена!не ми се вижда голям избора за младите,за децата,за стандарта на живот!здраве да е,другото ще се нареди някак си!

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 13:16 от tanyatais

# 81
Ох ,не знам ,Винаги има криза в Бг,но сега след 10 години в чужвина ми се вижда доста по-зле от 1998 когато заминахме!Не ми се сика да сравнявам ,защотот е излишно ситуациите и заплатите,но вече почти 2 години сме тука и съм меко казано,много разтревожена!не ми се вижда голям избора за младите,за децата,за стандарта на живот!здраве да е,другото ще се нареди някак си!

Разкажи каква е тенденцията. За да излезем от кризата първо запада трябва да излезе.

# 82
Това беше първия трус на кризата, разрушенията ще дойдат при следващите трусове, когато фалират държавите. Не случайно всички банки съветват клиентите си да инвестират в ценни метали. Парите са със стойността на вестник.
Shocked

# 83
Не знам какво да кажа освен,че там имах винаги работа,доста над средните доходи а ,тук ако има работа ще  мизерна-700 лева, с които нищо няма да мога да си позволя-само градината на детето ни е 500 лева на месец,а мъжа ми с частен бизнес тук е един ден така,а друг така!И няма оправия!

# 84
Е, ако получаваш 700лв естествено ,че няма да си пуснеш детето на частна детска градина ,държавната си е 60лв.

# 85
Е, ако получаваш 700лв естествено ,че няма да си пуснеш детето на частна детска градина ,държавната си е 60лв.
Така е,но не искам да си нарушавам стандарта на живот само защото съм в  Бг! А колко човека тука -жени вземат повече извън София?Не ми се струва голям да е процента,нали? Защото средната заплата е обявена за 260 май!Колко човека имат доход над 1500 лева обединен?Малко са-поне от моите познати много,много малко!
трудно е  и не знам какво ще се прави занапред!

# 86
Искаш да кажеш, че там дохода ти е бил над средния за Англия така ли?

# 87
Искаш да кажеш, че там дохода ти е бил над средния за Англия така ли?
Да!29 000 паунда за мен и 35 000 за мъжа ми! А ,тук въпреки че завършвам висше там ще ми дават едва 700 лева на месец за добра специалност -криминолог и психолог!Направо не знам -мислим да заминаваме към канада и ше видим,тука освен че не плащаме наем друг плюс няма !

# 88
Не е трябвало да се връщаш.

# 89
Не разбирам защо сте се върнали със сигурност сте знаели ситуацията в БГ.

Общи условия

Активация на акаунт