The Vampire Diaries-"Do you trust me?"-5 тема

• 37 762
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • на кого му пука
http://vodpod.com/watch/3098818--
Тука са си седнали много близо.Пол сякаш сам се е дистанцирал.

Благодаря на всички за пожеланията. Simple Smile

# 646
  • София
Да тази близост се забелязва на мноого места или са един до друг, или са се хванали, или прегърнали. И винаги Пол е малко встрани, но нали е сгоден човека, пази дистанция   Whistling

# 647
и аз благодаря за пожеланията
Може да му е ревнива половинката Laughing

# 648
Здравейте всички  Hug

# 649
  • София
Може да му е ревнива половинката Laughing

Хахахах милата тя, ако е такъв случаят. След сцените мижду Нина и него представям си какво може да и е било  Laughing

Vampire_girl  55

# 650
  • на кого му пука
http://www.whosdatedwho.com/celebrities/people/dating/paul-wesley.htm
Тука няма девойка която да е обозначена с now

Vampire_girl здравей.
Аз последна дойдох в темата за сметка на това пък първа те посрещам. Heart Eyes

# 651
Здравей вампирско момиче Hug
Що не вземеш малко да се уточниш Naughty,че нещо титлата ти ме бодва в сърцето.  Яси кажи  ПО-ТОЧНО чия си ?Не,че нещо ама да нама недоразумения Wink
 Стефчовата не е лесна ooooh!
Непозната Тара май те е изпреварила.

# 652
  • София
Ами може и да са назад с инфото в този сайт. Но аз четох в едно интервю, в което Пол разказваше за нея - годеницата си и имаше и снимки даже.

# 653
Благодаря за посрещането Simple Smile

http://www.whosdatedwho.com/celebrities/people/dating/paul-wesley.htm
Тука няма девойка която да е обозначена с now

Vampire_girl здравей.
Аз последна дойдох в темата за сметка на това пък първа те посрещам. Heart Eyes

До колкото съм запозната Пол в момента е с Тори Девито и то от няколко години.

# 654
Ха дано да са  за радост на някои Hug В случая мога да си позволя да съм ВЕЛИКОДУШНА.ДА РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ СЪМ ЧОВЕК Peace Hug
АМА МАЙ ИМА  ГОДЕЖ.ЩЕ ЧАКАМЕ МЕНДЕЛСОН ЗА  затвърждаване .И тогава ще му мислим Peace
 Crossing ArmsНЯКОЛКО ГОДИНИ ,то стане ли тъй -вечените годеници,99% ги отпиши Thinking

# 655
  • Срещу планината:)
Ей Тара я кажи  бели букви като се върна Елана,нали все пак я погребаха,мислят я за мъртва и т.н тя при Стефан ли ще живее  newsm78 и ще се крие ли сега срещу ново зло ли ще се изправят,че докато чакам да излезе следващата книга поне малко инфо да  получа  Hug

Здр и от мен Vampire_girl

# 656
 wavey Добър ден на всички,
ровейки се из НЕТа попаднах на тях , много са ми сладки тук. А на тази .... ах тез за зачервени бузкиииии .
Айде до после  Hug

# 657
Защо с бели Букви Дю.Аз напр също съм любопитна .Не съм чела книгите.ВСЕКИ ЗНАЕ,ЧЕ СЕ ОБСЪЖДАТ И КНИГИТЕ И ГО ИМАТ  ПРЕДВИД
Не край припадам смилете се  Praynig Wink

# 658
  • Срещу планината:)
Ми пиша с бели букви за всеки случай ,за тези които още не са стигнали до въпросният момент и не искат да се спойлират. 

# 659
Ей Тара я кажи  бели букви като се върна Елана,нали все пак я погребаха,мислят я за мъртва и т.н тя при Стефан ли ще живее  newsm78 и ще се крие ли сега срещу ново зло ли ще се изправят,че докато чакам да излезе следващата книга поне малко инфо да  получа  Hug

Здр и от мен Vampire_girl

Живее в обора на пансиона в който е Стефан. И да ще се исправят срещу самото зло Катрин Grinning

Общи условия

Активация на акаунт