The Vampire Diaries-"Do you trust me?"-5 тема

• 37 769
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • Срещу планината:)
Дю накратко за какво става въпрос в този сериал?  bouquet

Най- кратко:Продължението на заглавието Smallville е Супермен в началото  Laughing

# 631
  • в сърцето на един мъж...
Таня, да ти е жив и здрав, да те слуша, да те радва и да има късмет в живота!  bouquet

# 632
  • София
Снощи приключих с 4та книга.Много ми хареса как завърши,бяло Само Деймън как защити Стефан от Клаус, едно не разбрах как Елена се върна от мъртвите или това ще го изясняват в следващата книга  newsm78

R_Dew това и аз много не го разбрах, доста заплетено ми се стори и малко нелогично даже...., но тя бяло после доста време прекарва в някакво странно междинно състояние тип дух Определено беше странно...
tanq_70 да ти е жив и здрав рожденика, много, много успехи и реализирани желания  smile3510

Друго сериалче на подобна вамп тематика е и Blood ties, не знам дали някой го е гледал , не е лошо. Макар и с не много добро качество на някои епизоди, но и там има един готин вамп Хенри Фицрой  Laughing http://www.bloodtiestv.com/

# 633
За готин -готин е Каел.Сериалчето е сходно с Лунна светлина.Само разследващите са в Кръвни връзки-детектив и вамп,а в лунна е журналистка и вамп.В момента го дават по АХN в 23ч с хубаво качество.Само суб на последната серия не точни в замунда.Аз така и не можах да я гледам по ТВ.

# 634
  • София
Ами аз по TV-то не съм го гледала, свалих си всичко от замунда миналото лято, но ми хареса, жалко, че няма нов сезон.... или поне аз не съм разбрала Rolling Eyes

# 635
ДА наистина жалко.Нямало зрителски интерес.Затова го спряли.Но скоро четох една статия и в нея се пишеше,че може да ни изненадат  с трети сезон.Често канадците вадели от архивите спрени сериали.Но на мен не ми се вярва.Много нашумяха вмп филмите.А честно казано Кр.Вр.Не може да се мери с И.К.ИЛИ ДНЕВНИЦИТЕ.Нещо любовния триъгълник  в Кр.Вр.не се нрави на хората.Така и не се решиха да направят нещо по въпроса.
Как са суб на последна серия 2 сезон?

# 636
  • на кого му пука
Tanq, честит рожденник!
Хайде и аз да почерпя моят голям става на 6г.

# 637
  • на кого му пука
Я те били двойка.http://www.whosdatedwho.com/celebrities/people/dating/ian-somerhalder.htm
От всичките му момичета нашата е най-хубавка.

# 638
Непозната да е жив и здрав .Много послушен за радост на мама и тати
Не ми образувай нерви мила Praynig.Тичам за валеряна.Какви двойки,какви заедно. ConfusedНямам късмет пусто да остане.Все на обвързани попадам.Тю да му се не види ooooh!

# 639
  • на кого му пука
Търся сега някакво потвърждение в друг сайт ,но намерих само това
http://www.imagebam.com/image/a1e77163138669,което само по себе си не доказва нищо.

# 640
Бе ние се досещаме,че натам отиват работите.И са си лика прилика,но надеждата умира последна Wink

# 641
  • Срещу планината:)
Това за връзката между Иън и Нина ще е хубаво като факт,но за момента не го вярвам  Thinking
Като няма да е с мен нас   Tired поне да е с българка  Rolling Eyes

Непозната Да е жив и здрав дечко и само радости да носи   bouquet

# 642
Честито на рожденниците Grinning Да са ви живи и здрави и много да ви радват. А за Smallville, действието се развива в градче в Канзас /звучи малко като Алиса Laughing/ и проследява развитието на Кларк Кент от юношеските му години до превръщането му в Супермен. Хубаво е, в началото ми е малко съпунено, но нещата бързо влизат в релси. Много ми е сладък Кларки, но ми е най - кеф като е лошичък, което се случва от време на време. Абе, с две думи, успя да ми грабне сърцето сериала и то най - вече заради личната трагедия на Кларки, не издавам нищо като казвам, че му е трудно да е сам Cry

# 643
Това за връзката между Иън и Нина ще е хубаво като факт,но за момента не го вярвам  Thinking
Като няма да е с мен нас  Tired поне да е с българка  Rolling Eyes

Непозната Да е жив и здрав дечко и само радости да носи   bouquet
Абе Дю чудя ти се още откакто съм се постнала в темата.Какви са тия отстъпки???Аз вече сили нямам и ще ги зарежа всички неверници и ще си въздишам по И гладна няма да остана Wink
ще учим,пишем и покрай това може да се заиграем на нещо интересно Hug

# 644
  • София
Я те били двойка.http://www.whosdatedwho.com/celebrities/people/dating/ian-somerhalder.htm
От всичките му момичета нашата е най-хубавка.

Ако е вярно, това е супер, много са готини и двамата  Hug Доста клюки в тази посока се носят из пространството ..... може и да има нещо вярно, макар в последния брой на списание Seventeen тя да отрича  Peace

Непозната И от мен  bdbaloni на малкият мъж!

tanq_70 Кр. вр. аз го гледах отдавна и не си спомням, но ако субтитрите са били кофти е твърде вероятно да съм го гледала без тях.

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 14:21 от Tara_RZ

Общи условия

Активация на акаунт