The Vampire Diaries-"Do you trust me?"-5 тема

• 37 775
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • Срещу планината:)
Здр Случайна непозната и добре дошла

На хубаво си попаднала,но това не е целият сезон Peace в момента са лекинко в почивка  #2gunfire до 25.03 така,че чакай още епизоди

Айде и тук,че тя тази снимка,може в 3 теми да се пласира  Whistling
  Laughing

# 616
Гледам си аз една стари серии на CSI Miami и на какво попадам - Иън  Mr. Green много беше смешен в тая серия

# 617
Ех, този Келън си ми остана любимец от Здрач и като го видя нещо ми трепва, много симпатичен актьор, голям сладур е   Heart Eyes  А за Пол нямам думи , костюма му стои страхотно   Heart Eyes Blush

случайна непозната , Добре Дошла   Hug  Ти много бързо го свърши сезона, има още серии , има още какво да се гледа  Peace  В начлото са били запланувани само 12 серии,  но след високия рейтинг на филма от CW са обявили , че ще снимат още 9 за наша радост   Simple Smile

Ох, тази почивка направо ни скапа темата  Sad

# 618
Ех, този Келън си ми остана любимец от Здрач и като го видя нещо ми трепва, много симпатичен актьор, голям сладур е   Heart Eyes  А за Пол нямам думи , костюма му стои страхотно   Heart Eyes Blush

случайна непозната , Добре Дошла   Hug  Ти много бързо го свърши сезона, има още серии , има още какво да се гледа  Peace  В начлото са били запланувани само 12 серии,  но след високия рейтинг на филма от CW са обявили , че ще снимат още 9 за наша радост   Simple Smile

Ох, тази почивка направо ни скапа темата  Sad

А аз заЩо намирам само 14 серии ......

# 619
Добро утро ! И честит 3 март!

За сега са излезнали само 14 серии, в момента екипа е в почивка заради олимпиадата вав Ванкувър, следващите серии ще излизат след 25 март !!!!!!!   Peace

Извинявам се предварително , не искам да засягам никого, но това нещо за почивката до 25 март го пишем на всяка страница по няколко пъти , ако се постараем да четем внимателно няма да има нужда едни и същи неща да се повтаря многократно !  Peace

# 620

Извинявам се предварително , не искам да засягам никого, но това нещо за почивката до 25 март го пишем на всяка страница по няколко пъти , ако се постараем да четем внимателно няма да има нужда едни и същи неща да се повтаря многократно !  Peace

Не, не аз се извинявам и никой не се засяга .... Чисто и просто, знаех от тук че са в почивка, но заЩо  newsm78 , явно не съм чела добре ......
Лек ден   bouquet

# 621
Снощи приключих с 4та книга.Много ми хареса как завърши,бяло Само Деймън как защити Стефан от Клаус, едно не разбрах как Елена се върна от мъртвите или това ще го изясняват в следващата книга  newsm78

# 622
  • на кого му пука
Честит 3 март на всички!
Аз наистина реших че това е край на сезона.Моя грешка.
Започнах първата книга но незнам защо така не ми върви четенето.Сагата Здрач я изчетох много набързо .Първата книга ми хареса най-много, до четвъртата вече взеха да ми идват вампирите в повече.
Тук дали превода нещо ми е несвързан на моменти или съм под влияние на сериала и очаквам сходство макар че сте отбелязали не веднъж че се различават доста.

P.S.Забравих да отбележа снимката.Пол е страхотен.Аз съм от неговата агитка.

# 623
Добре дошла на Непозната. Grinning
Те всички са страхотни.Обаче Дамянчо,Дамянчо... ooooh!Дю стига го навира тизи Пол,нищо,че в костюм изглежда страхотно.Няма се подлъжем и да сменим отбора. Wink
Катрин права си,че постоянно пишем за тази почивка,обаче явно искаме да ПОДчЕРТАЕМ НЕГОДУВАНИЕТО СИ.Ще почиват  Close Confused ние тук да не почиваме-  NaughtyРабота,работа и пак работа. Confused

# 624
  • в сърцето на един мъж...
Хаха, тя не иска да го навре в твойте очи, нека по-малко да има да се натискат за Полчо Mr. Green

# 625
Хаха, тя не иска да го навре в твойте очи, нека по-малко да има да се натискат за Полчо Mr. Green
знам аз знам, Laughing,не само в моите  Wink Laughing Дори няма да чакам да ми се моли. HugГотова съм на всичко GrinningАма няма да ми падне Cry
Ох ooooh! лесна е тя на фенките на Пол,пусто да остане. Crossing ArmsПоне малко да ми трепва като го видя и аха ще сменя отбора.Тъкмо по-малко работа ще си имам с конкуренцията.Пък гледай около Дамянчо как жужат като пчелички и умора нямат. Wink

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 00:28 от tanq 70

# 626
Ей, вярно малко умря темичката покрай тази почивка ooooh! Чакайте аз малко да споделя. Покрай липсата на нашите момчета плюс братята от Supernatural си помислих, че мога да погледам нещо друго. Търсих, търсих и реших, че няма повече да отлагам и ще започна Smallville. Най - малкото защото вече са минали 8 сезона, а 9 сега тече, та си викам, че имам достатъчно за гледане преди да свърши почивката. Леле, момичета, в началото тръгна трудно, ама сега не мога да се отлепя от екрана Embarassed Вече съм преуморена от безсъние Simple Smile
Извинявам се за офф-а, но във форума няма тема за този сериал.
Та, исках да ви кажа, че вместо само да преповтаряме нашите си серии, може да погледаме и нещо друго. Tom Welling rules Mr. Green

# 627
Добро утро
Аз гледам Лунна светлина-никак не е лош,обаче има 1 сезон
да ви почерпя за здравето на големият.Днес става на 21г

[/quote]
И моля,моля Naughty,ако може без пожелания за -''скоро време снаха''.Всичко други ще се приемат с най-голямо удоволствие Hug
Севди ,я преведи -за какво иде реч?

# 628
Sevdamir и аз го гледам Smallville, имаше един период в които го следях редовно по ТВ7,после свърши сезона,след това съм пропуснала началото на следващият,знам че и в момента го дават  Thinking
Значи казваш 8 сезона има  Simple Smile

# 629
Дю накратко за какво става въпрос в този сериал?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт