The Vampire Diaries-"Do you trust me?"-5 тема

• 37 764
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  • София
TraYkova тукмо щях да те цитирам с линка от 40-та стр., който беше дала и ти  Simple Smile Да фен превод е, но май са го редактирали....Иначе другаде не съм търсила, защото тогава си мислех да ги купувам...

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 17:03 от Tara_RZ

# 676
Момичета благодаря за инфото Hug

# 677
TraYkova тукмо щях да те цитирам с линка от 40-та стр., който беше дала и ти  Simple Smile

hahaha Усетих те аз  Mr. Green

# 678
  • София
Предполагам, тъкмо натисках - цитат и гледам ти вече си приключила въпроса  Laughing

# 679
Честито на рожденниците     Hug

Vampire_girl, Добре Дошла   Hug

И аз как искам да си дочета книгите, ама все нямам време, а като ви чета белите букви още по-голямо желание имам  Confused
Пол и Тори много си подхождат, сладури са ,а за Иън и Нина има слухове , че са двойка, показват прекалено много близоста си, но все още не се знае има ли нещо...няма ли !

# 680
благодаря Simple Smile

Надявам се Иън и Нина да са двойка или да станат много си отиват Simple Smile

# 681
  • Срещу планината:)
 newsm56 Щото не си виждала колко си отивам аз с него  Blush

Whistling Уффф отплеснах се.

Ако пратя запитване до Издателство Ибис дали ще са така добри да ми отговорят за кога се очаква 5та книга  Thinking

# 682
Прати и да се надяваме че бързо ще отговорят с много хубав отговор  Praynig

# 683
newsm56 Щото не си виждала колко си отивам аз с него  Blush

Whistling Уффф отплеснах се.

Ако пратя запитване до Издателство Ибис дали ще са така добри да ми отговорят за кога се очаква 5та книга  Thinking
hahaha JoyДа не си забравиш синята панделка  Peace.ТамЪн ще си отива с очите му Peace
Ще ти отговорят.Аз така питах за Мъртви в Далас и казаха март,НО ме изненадаха още февруари-приятно

# 684
Танче и панделка ще приготвя  Wink

Пратих запитването,ще тръпна в очакване на отговор.Също така попитах и за Академия за вампири.То вярно, че излезе скоро 2та книга,но какво да правя,като ми е интерсна Crossing Arms Дори бих казала,че е малко по увлекателна като четиво от Дневниците-книги. Peace
По таз "Академия за вампири" също би се получил хубав филм или сериал,не съм сигурна какво искам повече   Thinking ooooh! Аз пък даже и с претенции hahaha Дори Деймън го виждах в един от геройте.Но няма шанс да се снима в 2ри вампирски филм(сериал),нали  Tired

# 685
  • София
Аз много се чудя между "Академия за вампири" и " Училище за вампири", кое да си взема...  Деймън в мноого роли го виждам и аз , то тва вече си е изкривяване  май Joy

# 686
Аз много се чудя между "Академия за вампири" и " Училище за вампири", кое да си взема...  Деймън в мноого роли го виждам и аз , то тва вече си е изкривяване  май Joy

И аз имах същата дилема преди няколко седмици,но накрая се спрях на Академията.И не сбърках Peace
Училището мисля въобще да си го купувам,нещо историята не ми хареса  Thinking

# 687
  • София

И аз имах същата дилема преди няколко седмици,но накрая се спрях на Академията.И не сбърках Peace
Училището мисля въобще да си го купувам,нещо историята не ми хареса  Thinking

И аз май до този извод ще стигна, защото като се позачетох в публикуваният отказ в book.store и не ми се понрави особено. Но щом и ти казваш, че "Академията" ти е харесала даже повече от Дневниците, това накланя везните още повече...

# 688
Академиите и аз ги имам  Simple Smile  А в store.bg е започнала някаква нова поредица и пишеше, че след всички вампирски истории идва ред на ангелските   Simple Smile

# 689
Tез от Ибис много бързи с отговорът  Simple Smile
Направо ще го посна тук:

Здравейте,
Не ни притеснявате с имейла си, не се колебайте и занапред да ни питате каквото ви интересува.
"Свечеряване" е предвидена да излезе през месец май.
Книгите от поредиците Академия за вампири и Реликвите на смъртните поради по-големия си обем излизат през три месеца.
Тоест третата книжка от Академия за вампири може да очаквате през месец май, през май ще излезе и втората книга то Реликвите на смъртните.

Доста ще почакаме,но пък ще ни топлят бъдещите нови епизоди  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт