The Vampire Diaries-"Do you trust me?"-5 тема

• 37 764
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
Az Деймън мога да си гопредставя всякак.И акато ангел даже  HugМного ще му ходи.Ангел-Дамянчо Hug
А това'' Свечеряване ''да не е от Здрач сагата?
Дю нали ти казах и към мен бяха изключително любезни.

# 691
  • Срещу планината:)

А това'' Свечеряване ''да не е от Здрач сагата?
Дю нали ти казах и към мен бяха изключително любезни.

Не Танче Свечеряване е 5тата книга от Дневниците  Simple Smile
Да наистина са любезни,аз предположих че ще ми отговорят,но мислих че няма да е веднага,все пак го писах след работно време  newsm78 И очаквах утре сутрин или най късно в понеделник.

# 692
А  добре.Че нали ги купих за подарък 4-те.Знам ли ако има още 1 ще трябва да я купя,та да е пълен комплекта.
Ми то нали има някаква 5кн ,но не довършена/от Зрач/-какво се чува за нея?

# 693
А  добре.Че нали ги купих за подарък 4-те.Знам ли ако има още 1 ще трябва да я купя,та да е пълен комплекта.
Ми то нали има някаква 5кн ,но не довършена/от Зрач/-какво се чува за нея?

Ти какво Дневниците ли взе за подарък или Здрач  Thinking
То и тази 5тата на Дневниците не последна,така че споко ако празникът настъпи преди да е излязла подарявай.
А за 5та на Здрач,тя нали не е довършена.
Която и поредица да си купила за момента си взела пълният комплект  Peace

# 694
 Благодаря Дю за изчерпателния отговор.  bouquetКамък ми падна от сърцето.НЕ СЕ ШЕГУВАМ ИДЕ ЛИ РЕЧ ЗА ''БЕБЧО''За ЗДРАЧ  МИ БЕШЕ МИСЪЛТА..Аз вече я подарих нищо,че е рано - рожденния ден е в края на март.Ама няма да се излагаме .Като е гарга да е рошава HugИма ли 5 книга ще я купим

# 695
Според мен до май не е кой знай колко време, те 4-те книги ги пуснаха доста бързо една след друга, нека малко да починат и после пак наново, а пък и дано до тогава да съм завършила 4-тата и аз  Simple Smile

А за 5-тата от Здрач \Среднощно слънце\ най-вероятно няма да излиза като книга или поне за сега не, не е довършена , а и авторката нещо се инати и е откзала да я довършва или нещо такова беше, преди бях доста навърте със нещата случващи се около Здрач, но ми мина манията .

# 696
  • София

А за 5-тата от Здрач \Среднощно слънце\ най-вероятно няма да излиза като книга или поне за сега не, не е довършена , а и авторката нещо се инати и е откзала да я довършва или нещо такова беше

Да Среднощно слънце е излязла нелегално още като чернова в мрежата и Стефани Майер се е почувствала лично обидена и поради тази причина не я е довършила... Даже беше казала, ако помня вярно,че не знае дали изобщо ще я допише, но и да го направи, то ще е доста време след като мине истерията по Здрач  Peace
Но пък на мен много ми хареса, първоначално мислех,че ще повтаря доста моменти от З., но се оказа напълно различна и много интересна.... поне до там до където беше стигнала Simple Smile Sorry за  offtopic Flushed

# 697
Добро утро
И аз от нета прочетох малко от 5ч.Наистина щеше да е интересно да се видят нещата през поглеза на Едуард.Дано я довърши за радост на феновете

# 698
  • на кого му пука
Добро утро.
Аз докато направя един рожден ден и вие изписахте  3 страници.
Пол и Тори са сладки наистина.
Относно Среднощно слънце и на мен историята през погледа на Едуард ми харесва повече.Показани са вътрешните му терзания,докато за Белла си е всъщност първата любов и не и се налага да прави кой знае какви компромиси със себе си.
Дано да я довърши Стефани но ако се забави още малко манията по Здрач наистина ще отшуми.

# 699
  • София
Добро утро.
Аз докато направя един рожден ден и вие изписахте  3 страници.
Пол и Тори са сладки наистина.
Относно Среднощно слънце и на мен историята през погледа на Едуард ми харесва повече.Показани са вътрешните му терзания,докато за Белла си е всъщност първата любов и не и се налага да прави кой знае какви компромиси със себе си.
Дано да я довърши Стефани но ако се забави още малко манията по Здрач наистина ще отшуми.

Добро утро  Grinning
Аз до колкото разбрах точно това и е целта на Стефани, да мине достатъчно време. В сайта си тя пише, че оставя черновата на изчакване за неопределен период от време, защото , ако трябва да я допише сега- най- вероятно Джеймс щял да спечели и цялото семейство Кълън да бъде убито.. Това, че черновата е разпространена е било голям удар за нея и сега е болна тема явно ooooh!
Автограф от Нина  Laughing

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 09:57 от Tara_RZ

# 700

не знам кои е този,но снимката щеше да е къде къде по добре без него  Wink
 -сладури-някои е вечерял  Laughing Но можеше и по прилично да хапне,да не сме в детската градина  Whistling

# 701
И аз малко ще спамя.Тя Бела какви и са терзанията?Голямо суетене за това ,че не иска партита ,подаръци..Хората се стараят да я разведрят,а тя видит ли не обича шумотевицата и вниманието...и само това ли?... Crossing Arms
Е има го и Пол гушнат с Нинчето .Не знам годеницата как го е понесла. Rolling EyesЗа първи път виждам снимка в която е прегърнат с Нина.

# 702
И аз малко ще спамя.Тя Бела какви и са терзанията?Голямо суетене за това ,че не иска партита ,подаръци..Хората се стараят да я разведрят,а тя видитв ли не обича шумотевицата...и само това ли?... Crossing Arms

Ха Танче теб Бела ли те мъчи  hahaha е ми не обича вниманиеот момичето и това си е,виж Елена е купонджийка

# 703
  Не ,че ме мъчи ама виж нашето момиче.HugА и мисля ти беше писала,че Нинка ще изиграе по-добре Бела в друга тема.Как ще стане тая работа .Толкова жизненост и енергия да се похабят?Хич не съм съгласна Naughty

# 704
  Не ,че ме мъчи ама виж нашето момиче.HugА и мисля ти беше писала,че Нинка ще изиграе по-добре Бела в друга тема.Как ще стане тая работа .Толкова жизненост и енергия да се похабят?Хич не съм съгласна Naughty

Това аз го бях писала и все още съм убедена,че е така Peace Добрия актьор може всичко да изиграе Wink

Общи условия

Активация на акаунт