The Vampire Diaries-"Do you trust me?"-5 тема

• 37 764
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
  • София
И аз малко ще спамя.Тя Бела какви и са терзанията?Голямо суетене за това ,че не иска партита ,подаръци..Хората се стараят да я разведрят,а тя видит ли не обича шумотевицата и вниманието...и само това ли?... Crossing Arms

Да си кажа честно и мен това доста ме дразнеше, чак ставаше досадна с това упорство. Уж не иска да става център на внимание, пък претенции   Joy

# 706
  • Срещу планината:)
  Не ,че ме мъчи ама виж нашето момиче.HugА и мисля ти беше писала,че Нинка ще изиграе по-добре Бела в друга тема.Как ще стане тая работа .Толкова жизненост и енергия да се похабят?Хич не съм съгласна Naughty

Това аз го бях писала и все още съм убедена,че е така Peace Добрия актьор може всичко да изиграе Wink

Тъкмо бях тръгнала да обяснявам,че няма как да съм аз,защото аз харесвам Кристен, а и толкова съм свикнала с нея като Бела.Виж ако бяха стартирали с Нина като Бела,щеше да ми е странно друг да я играе,моето е въпрос на нагласа явно  Thinking

# 707
Тъй де и то и тогава аха да ме убедиш.Но те не са супер добри.Добри са,но не супер.Няма да цитирам имена.Умна жена си ще се сетиш Hug
Dю не е въпрос на нагласа.

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 18:19 от tanq 70

# 708
  • София
Сега открих, че в Mozilla можеш да се сменяш скина и има 3 на тема The vampire diaries  ppp Готино се получава м/у другото, има и няколко на тема True blood, Twilight и др филми.......Който я ползва може да пробва http://www.getpersonas.com/en-US/persona/78488

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 11:28 от Tara_RZ

# 709
Ехо как сте  bouquet Аз не бях преглеждала вампирските новини около седмица, но днес е поразрових.. има готини нови снимки от някакво събитие.

27th Annual PaleyFest March 6 2010

Любимото трио

Романс и, броманс и "не се карайте, бийте се"

Ммммм.. вкусно

Още тук

Иан и Мелинда Кларк, кадър от нова серия

Кадри от новата серия "A few good man"

Нина за списание 17

# 710
Дени      bouquet
Снимките са страхотни  Heart Eyes

Остават ми още 4 глави до края на книга 3 , дано тази вечер да я завърша най сетне ...

# 711
Колкото и да ми е неприятно да го кажа,Пол изглежда по добре в костюм.

# 712
Честит 8-ми март!!!

И добро утро разбира се Simple Smile 

http://ian-somerhalder.com/ - снимки на Иън/Деймън има да лопата да ги ринеш! (както казва баба  Laughing )

- по една целувка от Иън Simple Smile

- ето го и Пол .. ама той не иска да раздава целувки днес
  - Нина тъкмо е хапнала Simple Smile

# 713
# 714

По едно цвете (което вие си изберете, от двете) за всички дами!!!

Честит 8ми Март

# 715
  • София
Честит празник и от мен !!!

Снимките наистина са много готини, както винаги  Simple Smile

# 716
  • Срещу планината:)
Честит Празник  Hug винаги желани и обичани!

# 717
                                                              ЧЕСТИТ ПРАЗНИК , ДАМИ !

# 718
Добро утро момичета, аз само ..... такова ....  newsm56 ..... леко да побутна темата с новото ми хоби  Mr. Green

Лек ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 719
Ох това сбабите направо ме разби Joy

Общи условия

Активация на акаунт