Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 409
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
                  Сериалът става все по-откачен  #Crazy #Crazy #Crazy
                   Но , честно казано би ми се искало ,ако може да дават всеки ден поне по четири
                   серии  Embarassed
                   Голяма съм клюкарка , срамота  Mr. Green
                   Относно Хайрието , ами и тя самата като че ли вече откачи.
                   С кого по -напред да се оправя.Със интригантката Ферхунде,
                   със проблемите на Лейля, с капризите на Неджля,със страхът
                   си от Али Ръза........ ooooh!Вечно е на бойното поле, и вече усеща че
                   не може да контролира положението.И понеже до сега все е прикривала
                   едно или друго от Али,незнае какво ще обяснява ,когато истините излязат наяве.
                   И самата Хайрие хич не е за завиждане.
newsm10 newsm10 newsm10

# 586
  • София
   Балдъза да не би да е турска дума?

# 587
da

# 588

Е -ee, aMa нали писах за меда и за балдъзата .. Mr. Green Laughing (T.e. "да").

# 589
  • София
Оуз май само с мен не е спал.  Laughing Е не е късно да опита.  Embarassed Embarassed
Не бързай, първо Хейрие, Ферхунде и Фикрет... Joy
Хейрие и Оуз  .Sick Мале заради тебе ще сънувам кошмари.    Joy Joy Joy
Току виж се кротнала!

# 590
  • София

Изпуснала съм го? Embarassed

# 591
Интересни бяха серийките. До някаде /съвсем мъничко/ ми стана мъчно за Неджля, но е толкова виновна.. Отиде при Оуз под претекст, че ще защитава сестра си, спа с него и после реве, че не можела да я гледа в очите  ooooh! И с това бягство.. Като знам при самото бягство как ще се развият нещата направо нз.. За Хайрие думи нямам да я опиша Sick Sick Ферхундето много ме забавлява.. И с този компютър  hahaha Горкичката Фикрет и горкичкият и бъдещ съпруг, много мъчно ми стана за тях двамата  Sad И за Джем също  Sad А за Али Ръза..  Cry И за Лейля  Cry Тцтц, ужас много мъка, добре, че не ги изживявам много нещата  Mr. Green Според мен любовта на Оуз и Неджля е нещо временно, от това което знам от ББ си правя такива заключения защото ако наистина се обичаха щяха да са заедно до край, според мен Лейля обича Оуз, а той ще осъзнае по-късно какво е изгубил и че също я обича.  Peace

# 592
  • Варна
5:
[/quote] Току виж се кротнала!
[/quote]Само да не роди шесто дете ,че какво ще прави Оуз.  Mr. Green

# 593
 Joy hahaha Пази Боже!  Stop Mr. Green

# 594
  • КиТ

Само да не роди шесто дете ,че какво ще прави Оуз.  Mr. Green

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 595
ако наистина се обичаха щяха да са заедно до край, според мен Лейля обича Оуз, а той ще осъзнае по-късно какво е изгубил и че също я обича.  Peace

За това и аз съм съгласна Peace

# 596
  • София
Благодаря, mamast
  bouquet

# 597

Изпуснала съм го? Embarassed

eTo го Mr. Green Wink

Цитат на: bz «  #378  Четвъртък, 04 Февруари 2010, 18:53 »

Ha TR uMa 1 поговорка "Baldız Baldan tatlıdır" = "Балдъзата е по-сладка от меда" (**игра на думи е , защото мед на TR е bal=бал). Която и да беше 'избрал', др. щеше да е по-медeHa   Crazy Whistling .

# 598
  • София
  Aз си го знам на български: балдъза= два г**а! И това бабино, и онова бабино!Доста просташко звучи, но си е вярно.

# 599
  • Пловдив
Искам пушка #2gunfire... или поне пистолет... Тая Хайрие вече не мога да я понасям! И ако това е майка - набута и двете си щерки в ръцете на неподходящи хора само заради това "какво ще кажат хората" и заради материалното състояние на кандидатите. Третира Фикрет като слугиня и едва ли не длъжна за всичко, а на фъстъка (Айше) не обръща грам внимание... Ужас!...

А горката Фикрет какво я чака с бъдещата свекърва - леле мале #Crazy #Crazy #Crazy. Дано поне с мъжа си да се разбира - от няколкото сцени уж изглежда скромен, спокоен и леко изтерзан човек, но ще видим по-нататък...

Общи условия

Активация на акаунт