Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 440
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • София
   Момичета, да ви питам, как е картината при вас? При мен много трепти и е размазано, но само на Бтв, на другите телевизии се вижда кристално! И снощи Бтв се виждаше ужасно, и то само филма, дали е от моя оператор или навсякъде се вижда така?

# 496
  • BG
"Аз ще ги взема, от два месеца не съм ходила на козметик" и всички  
To и аз не съм, но днес бях на фризьор Joy

# 497
Абе тази Хайрие каква майка е?! Може ли такова нещо!  #Cussing out

Тайна, и при мен картината е по-лоша отколкото на останалите канали. Леко трепти и образът не е чист. Снощи пак беше така, мисля по време на втората серия.

# 498
  • София
  Момичета, да ви питам, как е картината при вас? При мен много трепти и е размазано, но само на Бтв, на другите телевизии се вижда кристално! И снощи Бтв се виждаше ужасно, и то само филма, дали е от моя оператор или навсякъде се вижда така?

При мен всички канали показват лошо, ама това си е по принцип качеството на КейбълТел

# 499
И при мен вчера беше лоша картината и звука беше тих, днес също не е много добра картината   Peace

# 500
И при мен БТВ Е със лош сигнал.

# 501
  • София
  Ох, олекна ми, че снощи направо мигрена ме хвана и помислих, че на мен зрението нещо не ми е в ред.

# 502
Абе тази Хайрие каква майка е?! Може ли такова нещо!  #Cussing out

Не мога да приема такова поведение дори с т.нар. културни различия.
Или е много проста жена, или невероятен егоист.

# 503
Такааа, някой още да изпитва съмнения за "влюбеността" на Оуз?  Crossing Arms Бъди добричка с мене, иначе заради тебе сестричката ти ще страда.  Twisted Evil Гадняр!

# 504
  • Варна

При мен всички канали показват лошо, ама това си е по принцип качеството на КейбълТел
Май трябва да се сменя оператора. Grinning Моя образ е идеален.

# 505
  • КиТ
При мен Бтв,си е добре Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Кога ще се срещне Фикрет с Текин Thinking

# 506
Хвана ме яд на Хайрието, дъщеря и имаше смелостта да и сподели за фалшивият си брак, а тя я натири с думите'' Излезе от тук с булченска рокля, ще влезеш само в ковчег, не дай си Боже''

# 507
"Излезе от тук в булчинска рокля,ще се върнеш само в ковчек" #Crazy #Crazy #Crazy

# 508
Хвана ме яд на Хайрието, дъщеря и имаше смелостта да и сподели за фалшивият си брак, а тя я натири с думите'' Излезе от тук с булченска рокля, ще влезеш само в ковчег, не дай си Боже''
Майка Хайрие е в пълна обърквация! Чуди се къде как по-напред да запушва пробойните на семейния кораб.

# 509
И Неджля се върза на Оуз,както сестра й,  и сама му дойде на крака, пък после ги насилвали...

Общи условия

Активация на акаунт