Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 429
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Неджля е абсолютна простит***** Е то бива,бива такава работа,ама това си е чиста идиотия
Наивна е. Оуз ги върти и двете на пръста си.

# 526
  • BG
На мен ми е интересно как ли ще реагира Джем като се оженят и разбере, че Неджля не е девствена. Той се сгоди без да са се целунали, а към секса какво ли му е отношението?  newsm78
Може и да не разбере Joy
Той много обича Неджля и всичко би направил за нея, а също и всичко би и простил.

# 527
  • Под тепетата
 smile3515 smile3511...........оф,толкова е силно негодуванието ми,че думи нямам ooooh!

# 528
Горката Неджля, сигурно вече съжалява и се страхува от последствията от кашата дето я забърка.

# 529
  • София
Оуз не е виновен, обича Неджля. А, че всички обичат Оуз е отделно.

# 530
Горката Неджля, сигурно вече съжалява и се страхува от последствията от кашата дето я забърка.

Горката тя...........На мен пък (мале, колко съм лоша! Embarassed) ми се прииска мама Хайрие пак да я поошамари.......... bash

# 531
Да е мислила, кое и е горкото... мен и Леиля и Неджля почнаха много да ме дразнят

# 532

Горката тя...........На мен пък (мале, колко съм лоша! Embarassed) ми се прииска мама Хайрие пак да я поошамари.......... bash
маика Хайрие много ме издразни детето и и се моли и и казва че там нее щастлива а тя "отиваи си кьщи"

# 533
Хайрие няма ли да се спре накрая?! Да й се беше паднал на нея един Оуз на младини, да й троши кокалите, както тя заплашва децата си. Twisted Evil

# 534
Оуз не е виновен, обича Неджля. А, че всички обичат Оуз е отделно.
Не го вярвам. Оуз излъга и двете сестри защото е самовлюбен и за да унижи Али Ръза и всичките му принципи.

# 535
И другата Баба Яга се появи на сцената - майката на Тахсин.

# 536
Само аз ли мисля, че Оуз наистина обича Неджля? Thinking

# 537
Горкичката Фикрет ooooh!

# 538
Обяснението на Фикрет за вируса в компютъра ме накара да се превивам от смях. Joy Неджля няма срам да лъже, че Джем я е обидил с нещо! NaughtyСтава все по-неморална. Любовта и към Оуз не е нормална. Фикрет е станала много обидчива. Според мен това означава, че е спряла да вярва в любовта на семейството си-поне на част от него. Тази баба е злобна #2gunfire. Ревнува сина си. Shocked Горката Фикрет! Naughty

# 539
  • ВАРНА
Само аз ли мисля, че Оуз наистина обича Неджля? Thinking
и аз и аз.Тази Ферхунде не я понасям,а маиката е супер неразбрана.Оуз-неустоимммммм  ммммм.........

Общи условия

Активация на акаунт