Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 407
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Toygar Işıklı – Yaprak Dökümü

Gün geceye varmadan...
Toz duman eder bu şehir...
Yalnızlığa inat...
İklimler değişir...
Gün bitiyor bak yine...
Dün yitiyor kalbime...
Her mevsim bana sonbahar...
Dört duvar...
Gün bitiyor bak yine...
Dün yitiyor kalbime...
Her mevsim bana Sonbahar...
Yaprak Dökümü...

Тойгар Ъшъклъ- Листопад

Има нощи и дни, без
този град да е  прах....

Самотата е инат...

промени се времето...

Виж, все още е края на деня...
Вчера излезе от  сърцето ми...

Пада до мен всеки сезон...
от четири стени..

Виж, все още е края на деня ...
Вчера излезе от  сърцето ми...

Пада до мен всеки сезон...

падат и листата...

# 676
Toygar Isikli - Uzak (Yaprak Dokumu)

Yine ay doğuyor...
Yine günler uzak...
Uzanır geceler ah hüzüne...
Dolanır uykudan sabaha...

Günler geçiyor...
Bana herşey uzak...
Dökülür yeni bir yaprak daha...
Vururken yüzüme sonbahar...

Тойгар Ъшъклъ - Далеч (Листопад)

Луната изгрява отново...
Дните са толкова далеч...
Нощите са пропити с тъга...
Вървя безсънен към зората...

Дните отминават...
За мен всичко е толкова далечно...
Още едно листо се отронва...
Докато есента ме среща лице в лице...

# 677
Какво го оплаквате този Джем незнам,  Sick
Това мъж ли е или какво, да не е целунал още годеницата си, айде стига бе, ми то такъв мухльо никой не заслужава, защо да го взима Неджля.
Добре се е осъзнала преди сватбата, насила хубост не става, това е. Mr. Green
аз съм съгласна да го взема Джем,но той няма да ме иска  Mr. Green много си е добро момчето,такива като него няма. Хем Влюбено,хем срамежливо и предпазливо. днешните са едни нахалници,като не им угодиш бягат при следващата
Докато не ставаш и лягаш с едни човек не може да знаеш какъв е.
Утрото е по мъдро от вечерта.

# 678
Това обаче не означава да си лягаме със всички за проверка  Mr. Green

# 679
    Синеоч да ти е живо и здраво момиченцето, много да ви радва! Hug Hug Hug

Естел много благодаря за песните!   bouquet

# 680
Когато писах за Фикрет, нямах пред вид, че не може да се обичат и отглеждат чужди деца. Но поне да се беше влюбила в този мъж, а то няма нищо такова. Пък и външността му е никаква. То и предишния и годеник беше такъв. Не знам защо за такава красива актриса са избрали такива партньори. Не си подхождат.

# 681
За това, че се жени така набързо, само за да избяга от тази къща съм съгласна, че заслужаваше много по-добър начин да си тръгне и да се омъжи, но не и оставиха много варианти за избор Peace
Ама това, че той бил грозник с 3 деца, е какво като е така той няма ли право да живее  newsm78
На мен винаги ми е била странна идеята свободните да се обвързват само със свободни, а пък разведените, вдовците или такива сами отглеждащи децата си да си търсят само такива като тях.
Все си мисля, че това няма значение дали ще се разбират двама души или не, всеки може да стъпи на криво  Flutter

АЗ не казвам нищо против бъдещия съпруг на Фикрет. Нито за външния му вид, нито за семейното му положение. Далеч съм от идеята за "различните" хора, които са разведени.

# 682
Какво го оплаквате този Джем незнам,  Sick
Това мъж ли е или какво, да не е целунал още годеницата си, айде стига бе, ми то такъв мухльо никой не заслужава, защо да го взима Неджля.
Добре се е осъзнала преди сватбата, насила хубост не става, това е. Mr. Green
Мухльо е много силно казано-просто такива са порядките в неговото семейство-така е възпитан.Проблема на Неджля е,че не го вижда като типичен мъжкар като Оуз-или едното или другото.Някои си мечтаят за такива "мухльовци".А Неджля да не е цвете за мирисане!Само с последното съм съгласна.!

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 13:12 от biskit

# 683
Много ми хареса това което каза Фикрет, в сцената когато неджля се поддаде в прегръдките на Оуз. Не осъзнава колко неща ще повлече след себе си...който се сеща точните думи да ме поправи.....

# 684
адашкааааа  Hug мерсииииии  Hug Heart Eyes

# 685
Ами да ви кажа- разбирам я Неджля защо постъпва така. На тая възраст колко му трябва на едно момиче? Един опитен батко да й намигне и да й се подкосят краката. А още повече да й говори такива неща... Ми то и аз да съм ще се объркам, нищо, че не съм вече на 18  Wink  А принципи... морал... кой ти мисли за такива неща в такъв момент  Crazy И още няколко допълнителни фактора като яд към сестра ти и смотан годеник, дето не ти създава никаква тръпка... И Лейля я оправдавам по същите критерии, но по-слабо й симпатизирам. Тя е по- слабохарактерна- поддава се на мига. Докато Неджля е силен характер- бори се със себе си ( нищо, че не устоява). Започнах да я харесвам като отряза Оуз в началото. После го заплю в лицето. Ама тогава беше твърде достъпен- не беше интересен.
Общо взето почти винаги намирам оправдание за постъпките на някого. Все по-трудно ми става да разбера Хайрие  Shocked Недоумявам как може да мисли и да действа така една майка...  А Ферхунде е забавна много. Но не знам защо докато я гледам винаги ми излиза в съзнанието ей тоя емотикон  bash А напоследък и за Хайрие също.
А новата баба Яга много страшна бее  newsm43

# 686
Пак ще кажа женения мъж /омъжената жена/ е забанена територия независимо дали бракът е щастлив. Naughty
newsm10 newsm10 newsm10

# 687
Zdraveite! Radvam se i az da se vkljucha nai-setne!Cheta vi i az ot izvestno vreme i namiram diskusiite za strashno zabavni, pouchitelni, madri, vaob6te dosta interesni! Peace I eto na, che ne mozhah da se sdarzha i reshih i az da porasq malko s moq piperec. Embarassed
Izvinjavam se, che pisha na latinica, no zhiveja v chuzhbina i njamam druga vazmozhnost. A filma, vapreki vsichki thnicheski izpitanija s internet tv-to uspjavam da go sledq. Uspjah da hvana njakolko serii kato si bjah za praznicite v rodnoto BG i ot togava.....njama spasenie. Ama te i nashte sa vinovni, zarjazvat vsichko i sjadat na rakiika i salatka tochno v 20h Laughing I az ot ljubopitstvo kakvo tolkoz gledat, vzeh che se zaribih.
Ali Raza, kato gledam kolko tezhko izzhivjavash sadbata na Fikret reshih da se namesja. Fikret ne e chak tolkova zlochesta. Vse pak si nameri strashno tarpeliv i vseotdaen mazh.Izterzan kato neja, koito nai-dobre ste ja razbere. Vazhnoto e s nego i s decata da se razbira. A starija drakon da si balva ogan kolkoto si iska. Flutter
Моля пишете на бялгарски

# 688
Пак ще кажа женения мъж /омъжената жена/ е забанена територия независимо дали бракът е щастлив. Naughty
newsm10 newsm10 newsm10

А пък аз на това ще отговоря, че в момент, в който краката ти треперят, сърцето ти бие толкова силно, че ще изкочи, не виждаш нищо около себе си освен него, светът е спрял да се върти... не се сещаш женен ли е, добър ли е, има ли морал, има ли скрупули... В такъв момент нямаш контрол над себе си, над чувствата, мислите и действията си.
Който не го е преживял не може да го разбере  Peace

# 689
     Какви забранени територии.... Като  запърхат пеперуди под лъжичката много ти е до мисли изобщо.
 Абсолютно подкрепям dols7!!!!!!!!!!!!!! Аз съм на същото мнение.

Общи условия

Активация на акаунт