Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 422
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
За това, че се жени така набързо, само за да избяга от тази къща съм съгласна, че заслужаваше много по-добър начин да си тръгне и да се омъжи, но не и оставиха много варианти за избор Peace
Ама това, че той бил грозник с 3 деца, е какво като е така той няма ли право да живее  newsm78
На мен винаги ми е била странна идеята свободните да се обвързват само със свободни, а пък разведените, вдовците или такива сами отглеждащи децата си да си търсят само такива като тях.
Все си мисля, че това няма значение дали ще се разбират двама души или не, всеки може да стъпи на криво  Flutter

# 661
забравих да вметна,че ми харесва актрисата,която играе майката на Джем...много хубави черти и много запазена жена...
Дано и аз така на старини да  изглеждам, че да не се "срамува" синът ми с мен... Wink
еее,както и да изглеждаш все ще си свекърва  Wink  Stuck Out Tongue Важното е да си добра свекърва /ако въобще съществува такова нещо по белия свят/ и да не се бъркаш в работите на младите.

и като гледам в момента,че темата се чете от 17 регистрирани и 3-ма скрити потребители и от 22 госта, представям си на следващото ми влизане в темата - сигурно ще  има вече две нови теми...
Вярно много бързо се пише в темата  Crazy Добре че хванах тази-осма подред,че сигурно ще ги докараме до 100.Трябва да изчета и старите. Confused

Може ли някой да даде превод на Питбула?

Нека някой от разбиращите турски да направи обяснение на имената.Едно че се пишат малко странно в Бг-езика,друго че означават нещо.А ако има обяснения и за актьорските имена ще е супер!Засега Джем ми звучи като мармалад /от английски/,а Толга /истинското име на Оуз/ като женско име.

Фикрет ще се прецака яко с тая женитба."От трън та на глог"-сменя един затвор с друг.

# 662
Към Чебурашка:Така е ,но както виждаш според техните разбирания на такива хора се гледа вече като на хора 2-ра категория.Както и тук впрочем,не сме по-напредничави от тях в някои отношения.Мисълта за Фикрет беше,че тя заслужава нещо много по-добро от това,което ще получи.Точно тя ,която е най- примерна-безприкословно послуша баща си и не се омъжи,най здраво стъпила на земята,най-прозорлива,работна...Точно тя не заслужава вдовец с 3 деца,в когото на вси4кото отгоре и не е влюбена.Нещо,което има голямо значение за нея.Тя мисли,че така просто работата и грижите и ще отидат при някой,който ги заслужава-в случая 3 осиротели деца!

# 663
да, точно това имах и аз предвид,когат осе  изказах,че Фикрет заслужава нещо по-добро

# 664
И аз мисля, че Фикрет заслужава повече от това да отглежда чужди деца. Нито мъжът е стока, нито майка му.

# 665
То доброто може и да е този мъж,с три дечица,човек никога не знае.Но тя заслужаваше да се влюби,да хареса някого,да изпита чувства,защото тя е много чувствена жена.Не заслужава да отиде при някого ,само за да избяга от семейството си,от болка че никой не я разбира,а знае че е права и иска единствено да помогне.Аз също мисля че ечовекът не е лош,и даже си мисля че Фикрет би могла наистина да го обикне.той е добър,грижовен баща.Но доколкото подразбирам,тя ще има най-вече проблеми с майка му.Но защо,тя нали каза,че искала да се махне,че не можела да му гледа децата!?Защо ще живее при тях,след като Фикрет отиде?Сигурно и тя като Ферхунде,дори и само за да трови снаха си и е основателна причина да остане.

И аз мисля, че Фикрет заслужава повече от това да отглежда чужди деца. Нито мъжът е стока, нито майка му.

Не мисля така,чуждите деца могат да се обичат като свои,нужно е само едно голямо сърце!

# 666
Сетих се нещо!!!Нали имаше една приказка за един цар без дрехи"Новите дрехи на царя",като си мисля за нея се сещам,че само Фикрет има смелостта да каже като малкото дете от приказката -"Царят е гол!!!"...Мисля,че разбрахте сравнението......

# 667
biskit права си, за тези разбирания, колкото и да не ми се иска ги има и при нас тези неща  
#Cussing out
А за Фикрет,  това да се жертва и да мисли за другите, а не за себе си, си е типично в нейн стил. Тя не можа да бъде егоист, да мисли само за себе си и да чака нещо по-добро. Такъв си й е характера. Видя малкото дете, което има нужда от майка и реши че може да му помогне, пък и каквато й е ситуацията вкъщи, това е начин хем да помогне, хем да се махне от тази къща. Пък и с тези непрекъснати подмятания, че щяла да си остане стара мома, има логика да се хване с първия срещнат, защото почва да си мисли, че вече е изпуснала последния влак, пък и за тях с техните разбирания тя с нейните 28 год. вече е на границата да и сложат етикета "стара мома" и да почнат да я сватосват с разведени и вдовци, нали и онзи с детето дето учеше френски при баща и беше разведен  Sick

# 668

да почерпяяяяяя, щерка ми има днес ЧРД

# 669
Да ти е живо и здраво детенце Синеоч и много да те радва  Hug

# 670
Честито на рожденничката и..."Да ви е сладко...!"

# 671
Какво го оплаквате този Джем незнам,  Sick
Това мъж ли е или какво, да не е целунал още годеницата си, айде стига бе, ми то такъв мухльо никой не заслужава, защо да го взима Неджля.
Добре се е осъзнала преди сватбата, насила хубост не става, това е. Mr. Green

# 672
biskit права си, за тези разбирания, колкото и да не ми се иска ги има и при нас тези неща 
#Cussing out
А за Фикрет,  това да се жертва и да мисли за другите, а не за себе си, си е типично в нейн стил. Тя не можа да бъде егоист, да мисли само за себе си и да чака нещо по-добро. Такъв си й е характера. Видя малкото дете, което има нужда от майка и реши че може да му помогне, пък и каквато й е ситуацията вкъщи, това е начин хем да помогне, хем да се махне от тази къща. Пък и с тези непрекъснати подмятания, че щяла да си остане стара мома, има логика да се хване с първия срещнат, защото почва да си мисли, че вече е изпуснала последния влак, пък и за тях с техните разбирания тя с нейните 28 год. вече е на границата да и сложат етикета "стара мома" и да почнат да я сватосват с разведени и вдовци, нали и онзи с детето дето учеше френски при баща и беше разведен  Sick

Много си права!Пък и къде да срещне мъж,тя си стои у дома...

# 673
Ох къде има преводи на песните? Rolling Eyes Thinking

http://vbox7.com/play:c12a09fb Превод на заглавната песен без турски текст.

Синеоч,да ви е жива и здрава рожденичката и много да ви радва.

# 674
Какво го оплаквате този Джем незнам,  Sick
Това мъж ли е или какво, да не е целунал още годеницата си, айде стига бе, ми то такъв мухльо никой не заслужава, защо да го взима Неджля.
Добре се е осъзнала преди сватбата, насила хубост не става, това е. Mr. Green
аз съм съгласна да го взема Джем,но той няма да ме иска  Mr. Green много си е добро момчето,такива като него няма. Хем Влюбено,хем срамежливо и предпазливо. днешните са едни нахалници,като не им угодиш бягат при следващата

Общи условия

Активация на акаунт