Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 388
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте!
Неможах да намеря снощните серии!Малко помощ!

# 691
  • в белята
От скоро започнах да гледам тоя сериал и пръсчетата вече ме сърбят за да напиша някой коментар.
И незнам какво толкова му харесват на тоя ОУЗ................. приличами на днешните новоизлюпени богаташчета ,без лустрото ,без обноските просто бил на подхоодящото място в подходящото време и забогатял.Как може изобщо да се сравняват с Джем.................. та той е отдруга класа ( само дето май май такива вече няма ).Ама и двете сестрички са тъпи ,та прости хванали са се за паричките и за дранкулките и повече невиждат.......................Неджлйато щеше да си остане с Джем ,ако той не й беше казал за плановете да живеят на майна си райна в държавно жилище ,та отгоре и на това тя да работи...............каква физиономия направи....... Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha.......... мислеше си ,че ще натрие носа на сестра си като има повече ама криви сметки нещо,и ето че пак хукна да гони Оуз.А Лейлято какво е седнала да реве за него незнам,невиждали ,че я съсипва психически след някоя и друга година или ще е постоянно на антидепресанти или ще е алкохоличка,като гледам няма воля да се измъкне  newsm78 newsm78 newsm78 Ама какво да се прави двечките са се метнали на акъла на майка си.по плиткоумни същества няма....
От там най ми е симпатична Фикрет,метнала се е на баща й,прекалено е морална и това и играе лоша шега.Дано да е щастлива с избранника й.Доколкото разбрах от представянията на актьорите по бтв ,новичкия е положителен образ.
А Ферхундето играе играе игрички ,ама нали знаете поговорката кривата сврака с двата крака.Иначе харесвам такива хора ,които си гонят целите,само да не беше толкова подмолна.

# 692
Здравейте!
          Ето тук http://www.nitrobg.org/login.php

# 693
Здравейте!
Сериите от вчера са качени във Vbox7

# 694
Пак ще кажа женения мъж /омъжената жена/ е забанена територия независимо дали бракът е щастлив. Naughty
newsm10 newsm10 newsm10

А пък аз на това ще отговоря, че в момент, в който краката ти треперят, сърцето ти бие толкова силно, че ще изкочи, не виждаш нищо около себе си освен него, светът е спрял да се върти... не се сещаш женен ли е, добър ли е, има ли морал, има ли скрупули... В такъв момент нямаш контрол над себе си, над чувствата, мислите и действията си.
Който не го е преживял не може да го разбере  Peace

И аз подкрепям!Който не го е изживял,който не знае колко силно може да бъде това чувство,толкова,че да си абсолютно безсилен да не му се отдадеш,той не знае.Не че е похвално,да си с женен мъж,не,не е!но е разбираемо,човешко е.Склонна съм да оправдавам грешките на хората,койта са сгрешили водени от  чувствата си,и то силни,такива,каквито наистина не си в състояние да контролираш.Аз съм силно емоционален човек,затова не ми е трудно да ги разбера.Не съм скронна да оправдавам хора,който нараняват,не заради чувства,а заради изгоди и материални блага.

# 695
Синеоч да ти е много,много здраво и щастливо детето и ти покрай него bdbaloni :

# 696
още при първите си коментари бях споменала, че въобще не харесвам Оуз, нито като артист, нито като мъж....За забогатяването му съм съгласна, че просто му е провървяло, т.е. добре си направи интригата, че спасява уж Яман, а онзи го направи съдружник...Та в тази връзка се чудя - Яман ще се усети ли как е станала цялата работа

# 697
Пак ще кажа женения мъж /омъжената жена/ е забанена територия независимо дали бракът е щастлив. Naughty
newsm10 newsm10 newsm10

Toчно така. Подкрепям. Никога в живота си не съм поглеждала дори към женен мъж. Женен ли е един мъж, за мен е без пол.

# 698
Имаше две молби за текста на песента Питбул на Горан Брегович, която Джем слушаше, след като се раздели с Неджля.

Ja grizem
žderem
režim
derem

njušim
stenjem
jedem
serem

Ja lajem
charam
sisam
karam

U licu vošten
u duši pošten

Ja sam pit bull (Terier)
Ja sam mala pit bull (Terier)
Ja sam pit bull T (Terier)
Ja sam mala pit bull (Terier)(Terier)
--------------------------------------------------------------

Има ли нужда от превод?  Laughing

# 699
В крайна сметка не знам дали Неджля го обича Оуз. Тръпка е това. Толкова силна тръпка, че я разтърсва така, че чак не може да мисли. Може и да не го обича, но е факт, че той й действа. И то много силно. Бе печен сваляч е той  Wink Не мога да преценя дали ми харесва или не  Thinking В някой моменти ми се струва много красив и чаровен, а в други отблъскващ ( особено понякога в профил). А и наистина понякога така позира, че чак ми е смешен  Wink

# 700
newsm10 newsm10 newsm10

Toчно така. Подкрепям. Никога в живота си не съм поглеждала дори към женен мъж. Женен ли е един мъж, за мен е без пол.

Досега може и да не си,но имаш още много да живееш,не се знае,не казвай никога,че като дойде не пита Peace.

# 701
В крайна сметка не знам дали Неджля го обича Оуз. Тръпка е това. Толкова силна тръпка, че я разтърсва така, че чак не може да мисли. Може и да не го обича, но е факт, че той й действа. И то много силно. Бе печен сваляч е той  Wink Не мога да преценя дали ми харесва или не  Thinking В някой моменти ми се струва много красив и чаровен, а в други отблъскващ ( особено понякога в профил). А и наистина понякога така позира, че чак ми е смешен  Wink

В профил му е кофти носът,един заоблен такъв Peace.За мен,повтарям се,Джем е по-красив,но ролята му е една никаква.Много момичета обичат да използват думата "мухльо",Шефкет беше мухльо,сега Джем и той мухльо...Не е мухльо,но е безинтересен,сухар по-точно,човек без емоции,но пък притежава и много положителни черти,които пък са неприсъщи за момче на 20 години...

# 702
В някой моменти ми се струва много красив и чаровен, а в други отблъскващ ( особено понякога в профил). А и наистина понякога така позира, че чак ми е смешен  Wink
И лицето му ама мнооого рзово го правят бе, снощи сравнявам м/у тена на гърдите и лицето-не стига тая грозно набола брада ами и целия розовичък Crazy

# 703
  • до една звездичка
Не знам кой е мухльо, кой не, обаче за пръв път ми стана наистина мъчно за кака Фикрет.
Тя е единствената действително силна личност от цялото домочадие, а ще и се наложи да се "продаде" само за да се отърве от ада, в който глупавите и и безхарактерни братя и сестри превърнаха живота на семейството!  ooooh!

# 704
Джем си е супер. Всичко си има момчето. Просто момента е кофти. При по-спокойна ситуация би имал шанс.

А те Фикрет я обявиха за луда и толкова. Майка й все повтаря " Не се занимавайте с нея"

Общи условия

Активация на акаунт