Детска кухня-Ози, Джуниър или Ян Бибиян???

• 3 637
  • 8
  •   1
Отговори
Искам да запиша детето си на детска кухня и ме интересува мнението Ви от личен опит с някоя от кухните / ОЗИ, ДЖУНИЪР, ЯН БИБИЯН/. Моля Ви за коментар!!!

# 1
Има много теми по този въпрос. Винаги е актуален.  Simple Smile

Ето 2 от тях, които са активни и в момента:

Коя частна детска кухня в София?

Ози - проблем/ нова кухня Ян Бибиян

# 2
Аз съм пробвала само Джуниър за 1 седмица и не ми хареса, но то си е въпрос на вкус предполагам. Изобщо не дадох на детето да яде от храната. Иначе я доставяха към 10 часа и винаги беше топла.

# 3
Ние сме на Джуниър и сме много доволни. Идват към 9:30 винаги топла и прясна храна и разнообразна.

Ози не ни хареса, но както каза Teara то е въпрос на вкус.

# 4
  • София
До сега съм използвала кухнята на Мама Люси и Ози.
От кухнята на Ози съм много доволна. Регистрирах се в началото на сайта и поръчах за цялата седмица. В края на седмицата куриерът отбелязва за следващата и т.н.
Храната ми носят до вратата, сутрин м/у 10:30 и 11:00. Храната е в опаковки за еднократна употреба с етикет на капака - дата на производство, съдържание и т.н.
В събота поръчвам двойно меню, за събота и неделя. Цената за 7 дена е 34 лв.

# 5
Аз вземам от "Ян Бибиян". Доволна съм - готвят вкусно, малкия изяжда почти всичко  /което направо беше мисията невъзможна с държавната кухня/ и ми доставят храната на време  Peace

# 6
а някой имали отзиви за кухнята на мама люси  ?

# 7
  • София
От 1г. поръчвам храна от Ози и съм много доволна, малкият въпреки, че е злояд си изяжда всичко. Много рядко се е случвало да не ми хареса ядене, но това беше предимно в летния сезон, когато нямат толкова поръчки и предполагам, че не наблягат много на качеството.

# 8
  • Sofia
Ако можеш да си го позволиш ОЗИ е най-доброо според мен. Ян Бибиян също не е лошо и е малко по-евтино. Джуниър в никакъв случай - манджите им са брашнена каша с неясно съдържание и гаден вкус.

Общи условия

Активация на акаунт