ФЕВРУАРИ 2006

• 43 109
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • Габрово
Олимпия, много здраве, весели игри, сбъднати мечти на рожденичката!
Кога се очаква да дойдете към нас? Ще чакам да се обадиш.

# 211
  • БГ
Олимпия, да ви е жива и здрава сладката рожденичка Джия!!!   Hug 
Много щастие и късмет й желаем от сърце!!!   bouquet 

# 212
ЧРД на Джия! Щастие и слънчеви дни  Heart Eyes

# 213

Честит рожден ден на Джия!Да е жива и здрава и много щастлива.

И цветя за мама.

# 214
Благодаря ви много за пожеланията за моята пикличка!!!
Беше ЛУДНИЦА на рождения й ден, а не дойдоха три многодетни майки с децата си...не ми се мисли какво щеше да стане, ако бяха дошли...Снимки пак нямам кой знае колко добри, утре ще кача все пак, да ми видите хубавицата  Heart Eyes
Някоя от вас ходи ли за снимките в Борисовата?

# 215
  • София
Здравейте!

Къде се изпозагубихте всички? То не че и аз съм от редовно пишещите, но все пак.  Whistling

При нас нищо ново. На мен почва да ми минава гадния период, и вече мога повече да се задържам пред компа.

Рая е в еуфория за предстоящото тържество за Великден. Качва се на леглото и почва да ми изнася цялата програма на тържеството. Кое детенце какви думички има, кой какво прави.

Ох, отивам да я приспивам. Лека вечер.

# 216
Качва се на леглото и почва да ми изнася цялата програма на тържеството. Кое детенце какви думички има, кой какво прави.
Здрасти, бременлинке  Hug
Аз Райчето отдавна съм я признала като бързоразвиващо се детенце, страхотна е!
Да погалиш и коремчето от нас  Hug

Ние сме добре, цял ден по разходки - Т са над 24 градуса всеки ден  Sunglasses
Днес е националният празник на Гърция и ходихме на парад, където маршируваха и нашите братовчедчета  Peace
Тези дни трябва да си поиграя и да кача снимки, че срам вече...

Очаква се към 15.04 да тръгнем към България...Така че, давайте координати на ЛС  Hug

Щях да питам нещо, ама паметта ми изневерява...
Утре  Wink

# 217
Chestito Blagoveshtenie dnes,da e chestito imeto n vsichki praznuvashti na tozi golqm praznik!

Olimpiq ,s malko zakasnenie"Chestit Rojden na den na tvoqta kuklichka" Heart Eyes
Po-dobre kasno,otkolkoto nikoga,nali taka... Wink

Otdavna ne sam vlizala tuk,no sega pokrai Velikden sme mnogo zaeti,rabotq ot sutrin do vecher,boqdisvam qica za prodavane tam,imam si mnogo zadachi za varshene v magazina,skoro napravih albumche na nashiq magazin,no mi e v facebook,ako imam vreme shet  napravq edin takav i v nashiq album,moje bi shte vi e interesno da vidite kak izglejda edin BG magazin v amerika...

Otivam da lqgam ,che ochite mi se zatvarqt,uter pochivam i shte se opitam da pisha pak..
celuvki na vsichki

# 218
Здравейте, мами!
Толкова се изгубих, че вече не мога да ви хвана края! Но така е с нередовните! Simple Smile
Поздравявам всички с каквото са имали като празник! Да сте живи и здрави и вие и семействата ви и много да се обичате!

На Тея тържеството под надслов "Пролет идва, мила мамо!" мина в сряда. Децата бяха много сладки. Тея има отлична дикция, но все още не може да казва "Р" Sad Батко й го продума още на 2 и половина годинки, а тя... Но туй да е!
Иначе понеже много тъгува за една своя приятелка от бившата ясла в събота най-после ще ги срещнем да се наиграят! Голямо вълнение, голяма радост! Вече половин година, откакто всеки хвръкна по своя път, но нашата Тея Гери не забравя... и когато се сеща за нея реве с крокодилски сълзи. Слава Богу, че времето вече се оправя и може да се излиза навън за по-дълго.

Иначе покрай нас - нищо ново... Емо е към края на втория си клас. Тея расте висока за възрастта си, учи английски и модерен балет в детската градина. Ми друго не се сещам.

# 219
Честит празник, лазарки   bouquet
Честито , ако имаме именици   bouquet

Аз няма с какво да се отбележа, Свил расте и дебелее, бати му щурее. Днес замислям пикник Simple Smile

Олимпия, задължително ти пращам координати и мисли му, ако ме пропуснеш  Wink

# 220
Честит имен ден на всички именници! Бъдете щастливи и си носете със здраве хубавите имена на цветя.  bouquet

# 221
Честит имен ден на всички с имена на цветя! Да сте живи и здрави и много щастливи![/color]

Честит рожден ден на Черешка, много здраве щастие и късмет!

# 222
  • София
Честит имен ден на Дикси, Хармъни и Игси, на малките Вили, Цветомир, Калин на Дикси и Калин на Стефи! С пожелание имената ви да ви носят много късмет и занапред!  

И Кали черпи:  

# 223
Честит имен ден на Дикси, Хармъни и Игси, на малките Кали, Вили, Цветомир, Калин на Дикси и Калин на Стефи! Живи и здрави!   bouquet

ЧРД на Черешката   bouquet

Ели, копирах те  Wink

# 224
Момичета, благодяря ви за пожеланията Hug
Въпреки че не пиша, не сте ме забравили  bouquet

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЦИТЕ - И ГОЛЕМИ И МАЛКИ!
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Видях, че доста мами имат по още едно детенце, други очакват  ylinfant preggo
Много се радвам за вас - да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват!

Общи условия

Активация на акаунт