ФЕВРУАРИ 2006

• 43 112
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Черешка, честит рожден ден! Желая много здраве на теб и твоето семейство! Бъди много щастлива и обичана!

Честит имен ден на всички празнуващи днес! Да сте живи, здрави и много щастливи!

# 226
Честит имен ден на именниците!Живи и здрави и щастливи.

# 227
                                                                      Честит имен ден на всички и от мен!
                                                    Бъдете здрави, красиви и свежи като цветята!

Черешка, честит рожден ден!!!
                                                                  Сбъднати желания и много здраве ти пожелавам!!!

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 21:32 от Анонимен

# 228
  • БГ
Здравейте, милички!!!   Hug  Не успях да се включа през уикенда с пожелания за много здраве, щастие, любов и късмет към всички именици, но вярвайте ми, бях мислено с всички вас и ви пожелавам от всичко по много!!!    bouquet    На Цветница празнуват двете ни баби - Маргарита и Калина, а за Калин изнамерихме друг ден - 29 юли!, та смятаме тогава да е неговия имен ден, търсим си повече поводи за празнуване!   Laughing  Марти пък има имен ден на 14 април, така че - купона няма край!   Party

Олимпия, ако решиш да включиш в обиколката ви Пловдив или Хасково - насреща съм!!!   Hug  Татито ни упорито търси варианти за почивка на Албена, така че може и във Варна да се видим, знае ли се? и да си заформим една голяяяма срещичка с варненските мами!!!    Mr. Green  Чакаме снимки от РД на Джия!   Hug

elix, какво е това прекрасно създание, ох, умирам си за котенца, ако ми падне в ръчичките ще го нагушкам, толкова е сладичко!   Heart Eyes  Кали радва ли му се, помага ли в грижите за него, а ти как си?

irinopolis, умница ви е Райчето, браво на детенцето!!!   Hug  Как си ти, имаш ли някакви неразположения, ще продължиш ли да работиш?

Игси, добре завърнала се!   Hug  Тея в първа група ли е в ДГ? На нас нищо не ни предложиха като допълнителни занимания, с оправданието, че децата са много малки!?!   Confused 

Нинче, аз не бях разбрала, че магазина, в който работиш е с БГ стоки?! Ваш ли си е или на други българи? Давай линк към албумчето във Фейса, с удоволствие ще го разгледаме!   Hug  Ще боядисвате ли яйца и в къщи? Аз тази година съм си поканила помощничка за боядисването на яйцата - майка ми, не че няма да се справя, но така пък тя няма да е сама, а и Марти я обожава и разбира се най-важното - присъствието й ми спестява много сили и труд в домакинството!   Peace  Татито е натоварен със задачата по осигуряването на курабийки и козунаци, а за мен остава да приготвя агнешко и дробсърма!   Grinning

chere6ka,    Hug !!! Как сте, как са Маги и Чечо?

Atrakcia, осъществи ли идеята си за пикник през уикенда? Ние в събота бяхме по градинки, паркове и детски площадки. Имаме си една чудесна алея, в края на която има магазин с топла витрина, винаги пресно приготвени ястия, та оттам си пазаруваме, кой каквото му се яде, сядаме на някоя пейка и хапваме. За съжаление вчера времето беше лошо и ни провали разходката, а и като гледам дъжда навън и днес май ще си останем в къщи?!

Хайде, стига толкова от мен, желая ви един прекрасен ден и успешна нова седмица!!!

# 229

Atrakcia, осъществи ли идеята си за пикник през уикенда?
даа, както каза Бужи "бахме на пиЦник на Параманата" , демек Панорамата  Crazy И снимки направихме, но няма как да покажа, защото Анатоли форматира апарата преди да ги качи  Sunglasses

# 230
  • БГ

Atrakcia, осъществи ли идеята си за пикник през уикенда?
даа, както каза Бужи "бахме на пиЦник на Параманата" , демек Панорамата  Crazy И снимки направихме, но няма как да покажа, защото Анатоли форматира апарата преди да ги качи  Sunglasses

Еее, жалко за снимките, нооо пък ето ви повод за нов пикник в най-скоро време!!!   Peace

# 231
Как сте мамета, умесихте ли козунаците, опекохте ли курабиите, агнето заклахте ли?
Аз напоследък рядко пиша, но нещо нямам муза не знам защо  Rolling Eyes Момчил днес си е в къщи, че нещо много кашля, от тая лаеща кашлица, когато е така все му изписва Перитол нашта педи, аз му го давам, че веднага го пресича, но пък много спи  от него. Миналия петък пък каката ни си спука главата, не е болка за умиране, не са я шили или лепили, но пък много кръв, много нещо.
Гледам Олимпия пише, че при тях временцето вече е добро, тук при нас във Варна е много студено, поне на мен ми е адски студено. Вчера и днес малко се вдигнаха Т, но като цяло пак си е студено, а много ни се ходи и на нас на пикник.  Crazy
На всички, които решат да ни посетят през това лято искам да кажа добре дошли!   bouquet

# 232
  • София
Здравейте!

Днес ни пуснаха по - рано от работа, и по пътя за в къщи си мислех как може да замеся тесто за курабийки и като взема Рая от градината да ги направим. Но се прибрах и много ме домързя. Ще го оставя за утре. А яйцата ще боядисаме в събота.

Краси, след 3 предишни провала с козунака съм се отказала да правя. То вярно, че все ме хващаше музата, когато беше хладно, но все пак. Те нито на вид, нито на вкус ставаха, и отиваха директно в коша. Ще си остана само със солените питки - с тях поне нямам грешка /ама съм скромна  Embarassed  Laughing/

Стефанийка - гаденето и повръщането спряха от около седмица. Смятам да си работя до края, стига да мога. А и към края на май Рая ще я пратим на село, та поне лятото в големите жеги няма да тичам с корема да я прибирам от градина.

Вчера беше тяхното тържество за Великден. Беше много хубаво, а Рая като си казваше стихчетата, все едно беше закусвала с микрофони. Толкова силно ги казваше, че разсмя всички. А накрая и като забърза...ама нали си е моето гардже, какво да кажа. Качила съм малко снимчици, но са във фейсбука, на който ми се гледа. Макар, че нямах голяма възможност за снимане, а и знаете каква е светлината в градината  Confused
 http://www.facebook.com/album.php?aid=13764&id=1733198137&l=389854b35a

# 233
Здрасти Simple Smile
При нас нищо интересно. Божидар е един сладък невъзможник, много ме ядосва  Crazy
Козунаци правих вчера, пробно.Страхотни станаха  bowuu

# 234
Здравейте, мамета, давайте снимки да гледаме, кой какво е направил, на Иринополис са много хубави снимките от тържеството, много ви е шарена градината   bouquet
Аз вчера ама нищо не направих срамота. Но пък за свърших една страхотна глупост, ходих на кафе у една приятелка и после си забравих колата пред тях.  Embarassed И изобщо не ми направи впечатления, че я няма пред вкъщи, луда работа..........
Атракция, теб те знаем, че си майсторка, снимай покажи!  Hug
Иринополис, давай все така, до края, не се отпускай, ние сме с теб   bouquet

# 235
  • София
Здравейте!

Краси, разсмя ме със забравената кола. И кога се усети, че я няма? Grinning
 Иначе градината не е нищо особено. Шаренията е от декора за тържеството. Миналият месец им смениха креватчетата и шкафчетата, но до там.

А Рая нещо се опитва да се разболява. Оплаква се от ухо, сливиците й са огромни, и вдига Т. Цял следобед поддържаше около 37 - 37, 5 и аз я оставих да си я свали сама, но преди малко я премерих 38,3. Дадох Панадол, слагам капки в ушето, компрес на гърлото и смуче Хомеожен. Дано ни се размине нещо по - сериозно. По Коледа беше със скарлатина, ако и по Великден ми се разболее...Пак добре, че сме си в нас и не пътуваме. Татето ни е на работа тези дни и ще си стоим в Божурище.

Атракция - браво за козунаците.

# 236
  • София
Кой ще черпи днес  Sunglasses?

Олимпия, честит ти рожден ден! Много здраве, късмет и послушно домочадие да имаш!

Краси, ти ме втрещи  Shocked, как ще си забравиш колата бре  Joy, голяма си скица.

Стефи, малкото котенце не само че е много сладичко, ами е и много умно и нежно  Heart Eyes Кали само го мачка и го вози в количката, то горкото всичко понася  Crazy Но си е игриво и то се закача.
 Аз съм ок, вчера бях на консултация, вървиме си по норми.

Иринополис, дано Рая не се разболее и утре да е по-добре  Praynig

Атракция, браво за ентусиазма, аз утре запретвам ръкавите   chef

# 237
ЧРД, Оли! Жива, здрава
 и много щастлива!

# 238
Честит рожден ден Оли,
Една свещичка повече гори! Една сълза в очите ти блести! Не си с година остаряла, ти просто повече си помъдряла!

Хи, хи, най-лошото е, че изобщо не се сетих, приятелката ми ми се обади да ми каже, най-вероятно ако я бях потърсила имаше да се чудя  Crazy Аз като ви казвам, че "не съм сама" вие не ми вярвате.
Ние от както имаме кучe имаме много лоши опити с котета и колкото и да са милички и сладички не ги искам в къщи.
Хайде днес вече всеки подобаващо да се отчете с красотите си.   bouquet
Райчето няма да се разболява днес!

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 17:10 от krasykm06

# 239
Иринополис, аз редувам на всеки час хомеожен с хомеовокс. И съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт