Честит имен ден на всички празнуващи днес! Да сте живи, здрави и много щастливи!
Не успях да се включа през уикенда с пожелания за много здраве, щастие, любов и късмет към всички именици, но вярвайте ми, бях мислено с всички вас и ви пожелавам от всичко по много!!!
На Цветница празнуват двете ни баби - Маргарита и Калина, а за Калин изнамерихме друг ден - 29 юли!, та смятаме тогава да е неговия имен ден, търсим си повече поводи за празнуване! 
Татито ни упорито търси варианти за почивка на Албена, така че може и във Варна да се видим, знае ли се? и да си заформим една голяяяма срещичка с варненските мами!!! 
Кали радва ли му се, помага ли в грижите за него, а ти как си?
Как си ти, имаш ли някакви неразположения, ще продължиш ли да работиш?
Тея в първа група ли е в ДГ? На нас нищо не ни предложиха като допълнителни занимания, с оправданието, че децата са много малки!?!
Ще боядисвате ли яйца и в къщи? Аз тази година съм си поканила помощничка за боядисването на яйцата - майка ми, не че няма да се справя, но така пък тя няма да е сама, а и Марти я обожава и разбира се най-важното - присъствието й ми спестява много сили и труд в домакинството!
Татито е натоварен със задачата по осигуряването на курабийки и козунаци, а за мен остава да приготвя агнешко и дробсърма! 
!!! Как сте, как са Маги и Чечо?
И снимки направихме, но няма как да покажа, защото Анатоли форматира апарата преди да ги качи
И снимки направихме, но няма как да покажа, защото Анатоли форматира апарата преди да ги качи 

? 
, голяма си скица.
Кали само го мачка и го вози в количката, то горкото всичко понася
Но си е игриво и то се закача.
Аз като ви казвам, че "не съм сама" вие не ми вярвате.
Препоръчани теми