ФЕВРУАРИ 2006

• 43 096
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • БГ
ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ!!!    bouquet 
Бъдете много здрави и щастливи,
обичани и обичащи!!!
     bouquet 

# 181

Честит 8-ми март мили майчета. Бъдете  винаги обичани,уважавани                                                             и глезени  майки и съпруги.                                                                          

# 182

Честит 8 март,мили мами.Бъдете здрави,щастливи,обичани и уважавани.

# 183
  • София
Честит празник, момичета! Бъдете много щастливи, много обичани и много обичащи!

# 184
Да ви покажа как Божидар пее на Свилко да заспи  Laughing

# 185
Здравейте  Hug
Най-сетне се оправи времето тук - след 3 дена дъжд и вятър, затворени у дома - днес бяхме за 4 часа навън  Sunglasses
Друго си е да ти гали слънцето личицето....
Качих малко мартенски снимки и едно клипче, да видите каква бойна госпожица си имам  Laughing
Дикси  Hug, как е астмата на Мити, има ли още кризи?
Някоя от вас да е купувала 3Д стикери за стена или такива от плат? Искам да сравня цените, че съм харесала едни лалета в розово за стената на Джорджи...
Новата изцепка на Костаки от днес, когато направих забележка на беба да спре да се тъпче с пуканки  Crazy , понеже ги чакаше супа топчета у дома - "Джорджи, не може само пуканки да ядеш, трябва и по-витамински работи да хапваш"  Joy  Joy

# 186
Олимпия,много са сладки  Heart Eyes

Божидар обиди Свил с "лошо бебе без косми"  Laughing

# 187
Олимпия, като гледах клипчето, си представих какво чудо ще е и при нас, като поотрасне Мелита още малко и започне и тя да си иска нейното  Whistling   Бях те питала за тази буквена от къде е , че много ми хареса?

Атракция, невероятни сладури са твоите момчета  Heart Eyes А епитети измислят-спор няма  Laughing

# 188
  • Габрово
Slyn4o, напиши в чичко Гугъл буквенка и ще ти излезе откъде да я смъкнеш. Към нея има също цифренка и някакви други игри, които също са интересни.

# 189
Олимпия, като гледах клипчето, си представих какво чудо ще е и при нас, като поотрасне Мелита още малко и започне и тя да си иска нейното  Whistling   Бях те питала за тази буквена от къде е , че много ми хареса?
Embarassed Много съм отвеяна....Мислих веднага да ти пиша, ама съм се отплеснала  Embarassed
Доколкото знам, в сайтовете с торенти я има...Май по едно време заради авторски права са я махнали от Замунда, но в други сайтове сигурно се намира - Гали хубаво те е посъветвала  Peace
Иначе се закупува диск - има и Цифренка, тя също е мнооооооого интересна  Peace
                                          Гали, честит имен ден!!!

Ще пиша пак по-късничко, че ме вълнуват някои въпроси, да ги разнищим заедно  Hug

# 190
  • Габрово
Благодаря ти, Олимпия. Макар и да не го празнувам този ден, ето какво спретнах днес. Почерпате се, макар и виртуално

# 191
Гали, жива и здрава да си   bouquet

# 192
Тази буквенка май не може да се сваля вече. Като гледам, само се продава. Пробвах на няколко места да си я сваля, ама не става  Confused

# 193
  • Габрово
Тази буквенка май не може да се сваля вече. Като гледам, само се продава. Пробвах на няколко места да си я сваля, ама не става  Confused
Ще пробвам при първа възможност /дано стане довечера/ да ти дам някой линк или поне да пробвам откъде може да се свали. В  краен случай ще ти я пратя по друг начин, но не знам кога ще съм по-свободна.

Игрите са налични на следния адрес /ториент/ http://www.elit-bg.com/index.php?page=torrent-download&id=24 … 06f180bf3e9b2c7a6. Необходима е регистрация, която е безплатна. Ако има проблем можеш да посочиш линк на удобен за теб файлообменник, за да ти го кача там.

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 19:56 от _Гали

# 194
Благодаря ти, Гали   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт