Детски рожден ден във Варна -5

• 103 997
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Много ви благодаря!
Чудесно ме насочихте. Резервирахме Мечтателница днес, ще се отчета като мине събитието. За пръв път ще пробвам и тортите на прословутата Галя Simple Smile

# 106
 Във Вега си внасяш всичко- и напитките. Може алкохол, безалкохолно, солети, гризки ,ядки, сандвичи, пици и каквото си искате. Предлагат чаши, чинии, вилици и салфетки. Кафето е обаче от кафе машина със стотинки и не е хубаво Честно казано може и да ви позволят да се пуши, но аз не разреших при нас. Снимки ще пусна по- късно. На децата много им хареса,че след анимацията им пускат музика като дискотека с цветомузика.

# 107
Здравейте, скоро предстои РД на синът на приятелката ми. Тя е от София но ще празнува във Варна. Детето става на 1г. та бихте ли ми препоръчали заведение в което да има зала за децата и отделно за възрастни където да се пуши?Някой и е казал за някакво заведение в Левски, но не се сещам кое е, вие знаете ли да има там и кое е то? Благодаря предварително   bouquet

# 108
desi dd, почети темата и ще се ориентираш.
Точно на последната страница се обсъждаше място за празнуване на 1-ви р.ден...

# 109
Аз я прочетох, но в повечето заведения не се пуши, а тя търси някое в което да има зала отделно в която да се пуши, знаете ли дали в  Central Plaza  е така newsm78 ?

# 110
Да, в central plaza може да се пуши в кафенето в съседство до детския кът.

Иначе може да отидат в Анжелика в Чайка - там се пуши, че пушек се вдига  Laughing

# 111
Да, в central plaza може да се пуши в кафенето в съседство до детския кът.

Иначе може да отидат в Анжелика в Чайка - там се пуши, че пушек се вдига  Laughing
Благодаря ти ще и предам   bouquet

# 112
Аз да запитам относно тортите на Галя от ламор, колко време предварително се прави поръчка? Влизах в сайта и разгледах тортите - страхотни са! Само по каталога ли мога да поръчам или приема и други, по-различни?

# 113
  • Варна
Някой скоро да е празнувал в "Бабината къща"?! Дайте отзиви! Praynig

# 114
Според мен Централ плаза не е подходящ за 1 рожден ден, защото децата са много малки и няма как да ги оставите сами в залата. И по тази логика не мисля че може деца на 1 год да са отделно от родителите. Няма аниматор, който ще иска да ги занимава. А няма как и при децата да се пуши. Според мен разбира се.

# 115
  • Варна
Преди 2 месеца в Мечтателница оформяха кът с маси за родители при децата, в самия кът, но там не се пуши.
Във Викиленд има зала за пушачи и малък обособен кът за по-малки и кротки деца, но те не са отделени от родителите.
Май само Анджелика отговаря на това изискване, но пък куца откъм интериор.

# 116
  • Варна
Аз да запитам относно тортите на Галя от ламор, колко време предварително се прави поръчка? Влизах в сайта и разгледах тортите - страхотни са! Само по каталога ли мога да поръчам или приема и други, по-различни?
Дайте линк моля за този сайт, търсих ... ама не открих  Embarassed.

# 117
Според мен Централ плаза не е подходящ за 1 рожден ден, защото децата са много малки и няма как да ги оставите сами в залата. И по тази логика не мисля че може деца на 1 год да са отделно от родителите. Няма аниматор, който ще иска да ги занимава. А няма как и при децата да се пуши. Според мен разбира се.

Не е така, масите за гостите са в залата за игра  Peace

# 118
Solar Wind  ,ето тортите на Галя :
http://www.lamore-bg.com/gallery/detski/index4.html

# 119
  • Варна
Много благодаря!   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт