Детски рожден ден във Варна -5

• 103 990
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
http://www.partyvega.com/index.php?Module=Services&Action=Kids
трябваше май това да пусна за Вегата  Simple Smile

# 91
Днес резервирахме за Невеляшка,после ще разказвам.
Ако някой има пресни впечатления ще се радвам да сподели.

# 92
По това време на годината изравям темата (откъдето е забутана  Laughing)...........изчетох даже 10-15 стр. от старата......
Видях хубави предложения за нашата възраст  Simple Smile
Обаче ние сме традиционалисти. За трети път, за 6-тия РД,  дъщеря ми иска в Портокал. Щом иска, аз нямам нищо против. Но да кажа нещо (за хората от Портокал, които четат тук  Simple Smile) - началото на месеца бяхме там на РД, забелязах смяната на персонала, не ставах много много да следя купона, децата бяха доволни, това е достатъчно....... обаче имах усещането, че кафето, което пих беше някаква инстантна напитка, забъркана с топла вода....не знам защо, на дъното на чашата останаха разни гранулки.....не съм дребнава, но се дразня, когато в заведение ми сервират нещо от пакетче.....ако искам такова ще си купя от кой да е магазин.
Надявам се да греша или случайно кафе машината да е била временно развалена или нещо такова  Simple Smile
Иначе фаворит ми остават заведенията (за зимния период), в които за детски партита не се пуши  Simple Smile....дано стават повече напук на отпадналата забрана за пушенето у нас....

# 93
  • Варна
Да кажа за "Радост и усмивки", резервирах за там, като се колебаех между него и "Вега".

В "Р и У" не се пуши и нищо не може да внесеш. Условията са написани и на сайта им, избираш си тема за партито, торта, менюта, а родителите са на свободна консумация. Яла съм торти от техните и ми харесват. Убедиха ме, че през цялото време има аниматор с децата, отделно се правят снимки и ти ги дават на СД. Заведението не е отворено за други посетители когато има РД.

Във "Вега", плаща се за 3часа, като само през 1я час има аниматор - темите им са интересни. През всичките 3 часа има жена, която обслужва и се грижи за децата. Всичко може да се внесе. Работят с торти от Ламор, но не е задължително да поръчате от тях. Хубаво ми се видя мястото, доста просторно, но мисля да се възползвам за 6-я РД на детето.

# 94
  • гр.Варна
запис да следя
Ние празнуваме 3-ти РД през Април и може би и ние ще  сме в  Радост и Усмивки

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 08:44 от mama_na_kiki

# 95
На мен пък ми прави впечатление, че във все повече детски клубове и завдения не се пуши, което е радостно!
Дъщеря ми си избра Капела тази година, само веднъж съм била канена на РД там, дано да се получи празника.
Миналата година бяхме в Портокал, разочаровах се от много неща, но всичко преглътнах, защото децата бяха доволни, а в крайна сметка това е най-важното.

# 96
На 24 февруари бяхме във зала- Вега център. Много ми хареса.   bouquet
За мен беше много удобно аз да си внеса всичко за рождения ден от сандвичите до напитките. Това е измислено много добре, за да може всеки да си прецени почерпката според гостите. Хареса ми и аниматора. Залата за децата е отделена от родителите и е много голяма, но се вижда от залата за родителите с големи прозорци. Не се пуши.

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 12:33 от ellica

# 97
  • Варна
Здравейте,
Предстои ми първи РД на малката и съм в тотална чуденка къде да го организирам. В Невеляшка ми хареса, но това с 2 или повече РД накуп ме отказва. За парти център Вега ме тревожи това, че родителите са в  отделна зала, а освен моето, има още 2 едногодишни и още няколко на по 2-3 г. Клоня към Бизнес хотела, Мечтателница, за която бях чула, че е закрита. В Радост и Усмивка също е вариант, но последния път беше малко мръсно и не ми харесва, че подовото отопление е само първия метър след оградката.

С 2 думи търся възможност да сме при децата, да има занимавки и за най-малките, да има сносна храна и по възможност да се внесе торта или поне специална за децата (може би домашно приготвена без мляко, яйца и т.н)
Изчетох много и нещо съвсем се обърках, бихте ли ме посъветвали?

# 98
Бухта, Мечтателница не съм чувала да е затворила  Thinking
Според мен там е най-подходящо за 1 р.ден.

# 99
  • Варна
Бухтa , за малки деца е добре в Централ Плаза.

Някой може ли да пусне снимки от рожден ден в зала Вега център?

# 100
Някой може ли да пусне снимки от рожден ден в зала Вега център?

Имаше пуснати снимки по-напред в темата.

# 101
  • Варна
 Peace открих ги!

# 102
във вега залата пуши ли се където са родителите?дали има такава опция ,че иначе ще има вечно гости  вън пред вратата

# 103
Аз също имам въпрос за Вега. Разбрах, че може да се внесе всичко /храна, торта/, но как стои въпроса с напитките?  newsm78

# 104
Бухта, и аз ти препоръчвам Сентрал Плаза. Слагат масите в детския кът.

Общи условия

Активация на акаунт