Детски рожден ден във Варна -5

• 103 986
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Някой пранувал ли е в парк хотел Персей? Синът ми ще стане на годинка и гостите ще са предимно възрастни. Обмислям вариант тип коктейл, разбрах че там се предлага като вариант.
Ако някой знае или има опит с друго заведение да пише.
Ходих на рд в хотел Голден Тюлип, гостите бяха предимно възрастни също и се получи много добре. Залата е огромна, има детски кът в единия ъгъл и на практика децата са сред гостите, но имат много пространство да бягат и да лудеят, а в същото време не ги изпускаш от поглед. Според мен е супер за 1-ви рд, че даже и 2-ри. За по-големи деца - ще им е скучно, защото детският кът е семпъл. Искахме и ние там да празнуваме, но беше резервирано.

Спряхме се на Вега и всички бяха много доволни - подобно е, но има по-малко пространство, но пък за сметка на това - повече забавления за децата. Ето я моята рожденичка

# 76
Благодаря за инфото, но в Бизнес хотела нямам желание, заради горчивия опит от преди около 2 годни да организирам тържество там. В началото едно, последруго, най-накрая трето. За сега ще са последна възможност.

# 77
  • Варна
Мойта щерка ми заяви, че иска да си празнува РД в къщичка на дърво. Shocked както и да го въртя и суча, само за "Портокал" се сещам, че може да се пригоди нещо. Но пък преди 2 години празнувахме там и тя (а и аз) иска да е на друго място. Rolling Eyes

Освен, че иска да е "горе на черешата"  Laughing, иска партито й да е тематично - на Lazy Town ooooh!...

Другото, на което почти се нави, е "Нивеляшка" (бяхме там на един РД скоро), но на мен ми се струва малко бебешко, не за 6-годишни...  newsm78 Не можах да разбера, последно там тортите откъде са - може ли външни или само от тях (прочетох, че работят само с една фирма, но, ако е Галя, ме урежда  Peace)

# 78
Преди 3-4 дни проверявах там за условията - едното е тортата да е от Краевекспрес. Задължително си избираш от каталога. Аз обаче изобщо не съм впечатлена от тяхните торти като вкус. Детската може и да е хубава...???

# 79
До нашите рожденни дни има време, но ще ви чета.

# 80
  • by the sea
Преди 3-4 дни проверявах там за условията - едното е тортата да е от Краевекспрес. Задължително си избираш от каталога. Аз обаче изобщо не съм впечатлена от тяхните торти като вкус. Детската може и да е хубава...???

Да, в Нивеляшката наистина работят само и единствено с Краев Експрес, но на мен не са ми поставяли условие тортата да бъде задължително подбрана от наличният им каталог. Аз нашата си я поръчвах в цеха на Краев, на ул. Бенковска и там на място договарях изискванията си към съдържанието и външното оформление на тортата, като предпочитаните фигурки за декорация бяха набавени от мен. Краев само изпълниха желаната композиция и я доставиха в заведението.

# 81
Днес резервирахме във Викиленд. Направи ми впечатление колко е празно, а е събота вечер. Друг път като сме ходили е задимено, шумно и ужасно, а сега беше супер и отвън има трансперант, че детския кът е безплатен.
Та условията са: 20лв.такса за мероприятието за 2ч., за всеки следващ по 10лв.; задължителен куверт за дете-7лв. (вкл. пица или тост, сок, сладки), родителите на свободна консумация; торта от тях.

# 82
Ние резервирахме в Сити Кидс.Когато отидохме беше точно след един рожден ден.Децата все още бягаха и играеха с балоните и на моя син много му хареса.Отидохме само да проучим,но той беше толкова въодушевен,че запазихме датата.Хареса ми и  това,че ако е хубаво времето като вчера децата ще излязат и на пързалките.

Не мога да се ориентирам обаче какво количество хапки да поръчам за родителите-ще сме около 18 възрастни.Платата са по 25 бр.хапки. Моля Ви за съвет,тъй като за пръв път ще празнуваме навън и нямам опит Praynig Blush 

# 83
  • варненка от София
А кое беше това Сити кидс, че не се сещам?  Blush

# 84
  • Варна

Големия открит детски кът в кв. Младост.

# 85
  • варненка от София

Големия открит детски кът в кв. Младост.

Еййй, че то това нашата квартална площадка, никога не съм обръщала внимание, че така е кръстено  Blush Мерси, Киса. Рекох си, че нещо ново има, ама тц. Tired

# 86
Светкавица би ли споделила малко повече за новия клуб на "Радост и усмивка"? С какви съоръжения разполагат, за колко годишни е подходящо, какъв е асортимента, който предлагат за възрастни и деца? Ако може и ориентировъчни цени?  Дали може да се внесе торта от Галя? bouquet

А къде се намира залата на парти център Вега? Подходящо ли е за 3 годишен рожденник?

Някой да е празнувал в кафето на Делфинариума? В друг форум прочетох добри отзиви, може би ще е интересно?

Другите ми 2 варианта са Викиленд или Елитис, но са твърде далеч за част от гостите ни, които на всичкото отгоре са с малко бебе и не бих искала да ги затруднявам.

Детският кът на Нивеляшка ме урежда и вероятно бих организирала рожден ден там, ако не беше огромното ми разочарование от празнуването на няколко такива едновременно, лошите отзиви и недоброто отопление напоследък...

# 87
  • Там където има любов
ще следя

# 88
Светкавица би ли споделила малко повече за новия клуб на "Радост и усмивка"? С какви съоръжения разполагат, за колко годишни е подходящо, какъв е асортимента, който предлагат за възрастни и деца? Ако може и ориентировъчни цени?  Дали може да се внесе торта от Галя? bouquet

rosito m m, аз уточнявам, че бях гост на детски рожден ден, затова не мога да ти помогна с информация за цени.В заведението има обособен детски кът с къщичка, пързалка и някакви други детски съоръжения, но не помня точно какви.подходящо е и за най-малките и за  малко по-големи.Освен на съоръженията, децата се забавляваха с танци и игри, водени от аниматорите.Ние, мамите също си потънцувахме.Имаше много неща за хапване, направо бяха отрупани масите, но предполагам, това е по преценка на този, който кани гостите.Отделно си поръчахме кафе, напитки.Всичко беше много прясно и вкусно.Тортата също беше много вкусна, но не зная от коя фирма.

За мен най-хубаво беше, че децата си поиграха, хапнаха си също, придружавани от аниматорите, а ние майките спяхме да си поговорим.

# 89
rosito_m_m ,ние празнувахме във вега и останахме много доволни :  http://www.partyvega.com/
а ето тук виж за Радост и Усмивки :  http://radostusmivka.dir.bg/_wm/basic/?df=676282

Общи условия

Активация на акаунт