Великденски пости 2010 !

• 59 013
  • 630
  •   1
Отговори
# 225
labrex, не знам дали има по - голям фен от мен на твоя постен сладкиш  Crazy Много ми е любим Flutter То не го правих на блатове за торта, какво ли не... страхотен е  bouquet

brazilka, радвам се, че го харесваш, и аз съм му голям фен! Hug
Ако ти е интересно, погледни тоя сайт, вдясно има списък с още хубави нещица за постене.

# 226
Аа, labrex, имаш, имаш постнички нещица - то не са едни благини с тиквички, пък свински муцунки, овесени ядки, пък ябълков сладкиш... Най ми е на сърце шоколадовия ти кейк без яйца и сигурно утре или в неделя ще го стъкна. Ще докладвам тук.

# 227
Аз се опитах да разгледам на labrex рецептите, обаче са колкова изкушаващи, че се отказах на бързо.  Laughing

Фукла, след постите! Peace Имаше там една постна вкусотия, много си я харесваме вкъщи, въпреки че не постим, ето я:  постен меден сладкиш, той става. Grinning

Благодаря, Labrex! Отдавна му се каня на твоя сладкиш, тези дни ще го пробвам задължително.

# 228
Сладкишът на labrex наистина е много хубав- толкова пухкав става, че не си личи, че в него няма яйца. Аз го правих преди два дни, но малко промених рецептата като сложих сушени сливи вместо стафиди,а сладкото пък го сипах направо в тестото.

# 229
  • Popovo
    Честит имен ден на Дядо Хаджи и на всички именници който празнуват днес!  bouquet
   Аз току що хапнах мекици със сладко от арония и започвам подготовката за именният ден. Свекърът ми се казва Тодор, и ще имаме гости.
  Лек ден на всички! Hug

# 230
Честит имен ден на всички именници!   bouquet
Иска ми се да се запиша при вас, че и аз постя, а по принцип съм месоядна и много бързо ми се изчерпват идеите за постни манджи. Миналата седмица менюто ми беше: - домати с ориз, маслини яхния, пържени с брашнена кашица печени чушки, пататник на тиган (без сирене, естествено), макарони със запържен лук, черен и червен пипер, които дояждам и тази сутрин. А маргарин дали маже да се яде? 
Labrex, запазих си твоята рецепта за постен сладкиш и ще го направя! Благодаря! 

# 231
Честит имен ден на всички и от мен.  bouquet С нетърпение чаках днешния ден за да си сготвя нещо с олио. Тази сутрин си направих качамак, едва дочаках да истине. Сега ще си направя шоколадов кейк без яйца от labrex, изглежда вкусно. Хубав ден!!!

# 232
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.msg8875288#msg8875288   Поздравления labrex страхотен постен кекс. В къщи го харесха дори и не постещите. Благодаря за рецептата. Позволих си да я предложа и на другите.

# 233
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.msg8875288#msg8875288   Поздравления labrex страхотен постен кекс. В къщи го харесха дори и не постещите. Благодаря за рецептата. Позволих си да я предложа и на другите.

Portukalka, радвам се, че сте го харесали!  bouquet
Аз някъде по-горе писах, че и у нас е любим, а вкъщи никой не пости, просто рецептата е наистина сполучлива. Предлагай го, на който му харесва, да му е сладко! Hug

# 234
  • София
Заповядайте почерпете се с баничка с ябълки за именния ми ден. Другото като го сготвя, тогава ще ви черпя с него.

Много Ви благодаря за поздравленията.

# 235
Честит имен ден и от мен на дядо хаджия и всички останали празнуващи днес!   bouquet

дядо хаджия
, направо ми потекоха лигите, толкова вкусно изглежда  Blush

Сетих за още нещо подходящо сладичко, което да не забравяме по време на пости са локумените вафли, аз много си ги обичам  Heart Eyes

# 236
  • София
Ето и част от днешното празнично меню - поста Тудорова турта (Тодорова пита) и хаджийски фалафели с кисело зеле на фурна:

# 237
Честит имен ден на дядо хаджия и на всички, които имат празник днес!

# 238
Честит имен ден на дядо хаджия и на всички, които имат празник днес!
Peace  bouquet

# 239
  • под дъгата
Дядо Хаджия-да ти е живо и здраво името,със здраве го носи,да не свършва виното и дръзките мечти!  bouquet Весел празник пожелавам на всички именници!

Общи условия

Активация на акаунт