Великденски пости 2010 !

• 58 961
  • 630
  •   1
Отговори
# 480
Има си строго канонични молитви, които ние не можем да пропуснем. Това са така наречените от мен "литургични" молитви. Знаете, че литургията се провежда по строго определено чинопоследование и там свободни изпълнения няма. Такива са пред- и след- причастните молитви.

Честно казано представа нямах Simple Smile. Благодаря!

Mary Malone, много интересна рецепта   bouquet.

# 481
  • София
Добър вечер  bouquet

Mary Malone, nela_66 много интересни предложения Peace

Иренка, намерих рецептата с тофу на Бон Апети, която бях изпорбвала. Приготвих я без броколите, че нещо не ми допадна комбинацията и накрая вместо с олио, сложих маргарин.

Днес приготвих любимата ми пролетна картофена яхния.

И много ароматни фузили с тиквички

# 482
  • София
Аз пък ви предлагам царевична питка със сойева майонеза и мащерка.

# 483
Дядо хаджия, представям си аромата на мащерка в питката........ Heart Eyes  bouquet

Исках да ви предложа едни овесени кюфтенца, оглеждах рецептата, оглеждах - постна си е. Rolling Eyes Много са вкусни! Heart Eyes

# 484
  • София
 Crazy Crazy Crazy ауууууууууу и двамата се уникални!!! Невероятни предложения Hug

дядо хаджия, като имаш време ще споделиш ли рецептата за питката Praynig

labrex, ще ги опитам още тези дни. Поздравления, винаги си много идейна Hug

# 485
Прегледах всички рецепти от стр. 4 и 5 от темата на labrex, но не видях овесени кюфтенца. Може ли още веднъж линка?

# 486
Прегледах всички рецепти от стр. 4 и 5 от темата на labrex, но не видях овесени кюфтенца. Може ли още веднъж линка?

Овесени кюфтенца    Steisi, на последната страница са.

# 487
  • Все на втория етаж
Аз направих постна пица, с царевица, краставички, риган и дом. пюре. Стана чудесна. С останалото тесто мисля да изпържа мекици със сладко от боровинки. Утре мисля да спретна соевите хапки. Слагам от сухото мляко в кафето си и вкуса е чудесен.

Честит 8 Март   bouquet

# 488
Mary Malone, какво е количеството на булгура?

Чак сега виждам питанката и че съм го изпуснала Embarassed
1,5 чаша ситен булгур  Grinning

# 489
  • Popovo
    Честит празник на всички дами!   smile3525
    А - у  Бразилка тази леща в гювече ме грабна. Определено ще си направя още тази седмица.
   В събота докато се чудех какво сладко да си направя, забърках постните мъфини на Нанита със сладко от сини сливи. Но вместо мъфини си направик малко кексче и стана доста сполучливо. В къщи естествено аз ядох най-малко.Ето го и кексчето:

А в неделя си направих бутерки със сладко от сини сливи за мен, и с течен шоколад за не постещите.

Имам една тарелка с гъби в къщи и се чудя какво да си сготвя с гъбки?  Дайте някаква идея.
   Весело изкарване на дамите довечера. newsm53

# 490
# 491
 Здравейте хора!
Искам да попитам, по време на пост може ли да се консумират вафли "САМИ"?
На съдържание пише: вафлени кори, брашно пшенично тип 500, кувертюр, маргарин, слънчогледов тахан, масло растително хидратирано, захар, глюкоза, аромати.

Притесняват ме вафлените кори и кувертюра от какво се правят.

# 492
 П.П. така изглеждат въпросните вафлите
http://snikolov.com/index.php?page=product&groups=1&id=57

# 493
Здравейте и от мен! Тия дни съм се отворила на един боб... Даже и домашните налитат на него. Само нощем има серенади, обаче кой гледа  Whistling
Елинка, според мен вафлените кори са постни, но шоколадовия кувертюр съдържа сухо мляко. От вафлите са постни "Марица" и локумените. От бисквитите - Ревю - овесените и с растителни мазнини (ако не греша за бисквитите).

# 494
  • под дъгата
Аз през пости съм яла вафли Сами-приемам ги за постни.Този път не съм прибягвала до тях,както и до солети.
Сега да честитя празника на патерица Embarassed,но вчера не остана ред до компютър.Момичета,пожелавам ви да бъдете много обичани и да имате ЕЙ ТАКАВА ЛЮБОВ
А събота и неделя му ударих едно готвене...-фасул,постна пица,ориз със зеленчуци и баклава с локум на Бразилка-ммммм,страхотна е!Бразилка -  bouquet
Тази вечер съм на пикантни картофи със салатка.Може и да знаете рецептата,но да я споделя-галета,червен и черен пипер,зеленч.бульон,чесън на прах,сол.Картофките се нарязват,хубаво се овалват в олио,после всичко слагам в найлонова торбичка и почвам да джуркам Wink Изсипвам в тавичка и пека до готовност.Аз много ги харесвам,дано ви харесат и на вас Simple Smile
Хубава вечер Hug

Общи условия

Активация на акаунт