Великденски пости 2010 !

• 58 962
  • 630
  •   1
Отговори
# 75
Вчера купих оризово мляко, което за пиене не става, но е идеално за сгъстяване на супи и сосове. Не бях виждала до сега. Днес направих с него зеленчукова кремсупа, която стана страхотна.

Бразилка, както винаги ястията ти изглеждат невероятно. Особено питката и кашкавалените кюфтенца, мммм.

# 76
  • София
Вчера купих оризово мляко, което за пиене не става, но е идеално за сгъстяване на супи и сосове. Не бях виждала до сега. Днес направих с него зеленчукова кремсупа, която стана страхотна.

Бразилка, както винаги ястията ти изглеждат невероятно. Особено питката и кашкавалените кюфтенца, мммм.

ммм звучи много добре, аз до сега за тази цел използвах само кокосово. Ще споделиш ли от къде го купи?

# 77
brazilka ,всичко е както винаги невероятно!  bouquet

# 78
brazilka, останах безмълвна пред твоите красоти   bouquet
Много ти благодаря за идеята за кашкавалените кюфтенца  Hug, точно си мислех какво интересничко нещо да предложа утре.

# 79
Вчера купих оризово мляко...

ммм звучи много добре, аз до сега за тази цел използвах само кокосово. Ще споделиш ли от къде го купи?

От Фантастико, намира се на щанда с органичните храни, синя опаковка.
Между другото, и аз сега замесих една питка със сирене, да се възползвам докато може.  Laughing

# 80
  • София
Ще може ли рецептата на тортата с маскарпоне и ягоди? Praynig Praynig Praynig

# 81
  • София
За оризовото мляко да обърна внимание, че е смлян ориз и вода. Ако нямате възможност да си го купите, смелете си на блендера ориз и го ползвайте вместо оризовото мляко (това е изпробвано от мен).

# 82
Ей заразихте ме, значи  Wink Размесих се и аз, докато не е станало късно  Mr. Green

Усукана питка с мед и орехи на Танита. Невероятно вкусна  Heart Eyes

Сега пека и чубренките на Блонди, но не знам дали има смисъл да показвам, то не остана време вече за такива рецепти  Rolling Eyes

# 83
Много хубава питка.

# 84
и аз ще се включа - този пост,надявам се по-сериозно отколкото през коледния. ама то дори и да не почти човек, само заради красотите се бразилка си заслужава да следи темата   bouquet  bouquet  bouquet

# 85
тази тема за великденските пости ми се вижда по-вкусна от другата в под форума  Mr. Green затова и ще я посещава по-често  Wink

# 86
  • София
Хоп и аз при вас. Виждам, че темичката наистина изглежда доста вкусно.

# 87
Добър ден, записвам се и аз във Вашите редици и дано тия пости минат неусетно във Вашата  приятна компания!

# 88
  • под дъгата
Да не забравяме,че не се пости само откъм храна Peace Да се опитаме да бъдем и по-добри Hug! Сирни заговезни е!Хубав празник момичета! newsm51

# 89
  • София
Да не забравяме,че не се пости само откъм храна Peace Да се опитаме да бъдем и по-добри Hug! Сирни заговезни е!Хубав празник момичета! newsm51

Много хубаво пожелание, ако позволиш ще се присъединя към него и ще пожелая на всички да успеем да съчетаем духовния и телесния пост. Честит празник и леки пости!

hubavoto_f-4e, много се радвам да те видя пак и ти благодаря за хубавите думи Hug

Фукла, благодаря ти за инфото, ще отида тези дни до Фантастико  bouquet

дядо хаджия, балгодаря ти за идеята   bouquet

fio, питката изглежда невероятно! Представям си колко е вкусна  Crazy

Marriia, изпратих ти рецептата на ЛС  Peace

Много се радвам, че темата нараства. Добре дошли на всички!

За утре накиснах боб. Ще направя една голяма тенджера, за да не се притеснявам какво да ядем 2 дни. Мисля да стартирам деня с овесени ядки с мед, приготвих си порткали и грейфрути за фреш, както и банани. Към боба ще нарежа и малко домати, но само със сол.

Хубава вечер  bouquet

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 11:39 от brazilka

Общи условия

Активация на акаунт