Хайде мами от Бургас да вземем да помогнем - 22

• 24 851
  • 648
  •   1
Отговори
# 15
Хей,здравейте!
Ками одобри моето произведение!Ками,пак благодаря! Hug
Ако някой проявява любопитство,може да ми прати на лични имейла си,да му пусна снимки.
Сега ще умувам какво да измайсторя,което да е подходящо за пролетта.
Вчера ходих до магазина за материали(до 3-та поликлиника).Имах малко време и не можах да реша какво да купя.Днес ще отделя 20-на минутки след работа,за да успея да се ориентирам какво да купя.
Що се отнася до смените,аз съм с вас,каквото и да решите.Събота и неделя мога и цял ден,където и да сме позиционирани.Ако сме в центъра,мога и през седмицата за няколко часа.
Хубав ден,момичета! Peace

# 16
Виждам, че има нова тема! Не писах повече за онова семейство, за което събирахме дрешки за децата. Съжелявам, че така се получи, но наистина ми беше за първи път да се опитам да помогна и аз, без да имам никакви контакти с пострадалите. Все пак се оказа, че от селото всеки е помогнал с по нещо и засега нещата са наред при тях.

# 17
  • DE
Като видях мартениците на goguna и ме хвана срам от моите  Embarassed
Но продължавам. Към края на месеца ще ги предам на някой.

# 18
  • По света и У нас
Да дам бърз отчет  Wink

Ще имаме известно забавяне относно разрешителното за Първомартенския базар, кмета на Приморие ще отсъства известно време, кмета на Зора го замества, но поиска един допълнително разрешително, което се налага да получим от Голяма Община  Peace Молбата е пусната до Главния Секретар, сега се надяваме на експедитивно съдействие  Peace
Ще ви държа в течение  Peace
Щях да забравя  Sunglasses, молбата е за ползване на 2 места: ЦГЧ /пл.Тройката/ и Зора /района пред сградата на Нов БСУ/.

Междувременно се чух с Бата  Peace Те се включват да ни помогнат и за 2та базара /както се бяхме разбрали по-рано, материалите закупени за базарите, ще се използват само за нашите базари  Peace/
- За Първомартенския заявиха:
* прежда: бяла и червена /по-тънка/
* прежда: бяла и червена /по-плътна, дебела/
* мъниста с по-големи дупки
* плътен/дебел картон
- за Великденския заявиха:
* от магазин Panda /до Новата поща/ - крокодилчета /20-30 бр./
* прозрачен силикон, една туба
* стъклария каквато си изберем

Бои имат  Peace
Питаха дали картините са вървяли  newsm78 Имат възможност да направят отново, но този път горещ батик /каквото и да означава  Thinking/
Тези дни ще гледам да се задействам и да им подсигуря материалите, че времето напредва  Peace

На някой ако му трябват порцеланови по-високи чаши от типа за чай/капучино, в немския магазин срещу кино Тракия предлагат в момента 3 вида по 1,20 лв./бр. и в момента имат намаление от 20% върху тази цена, т.е. чашата излиза малко под левче ...... Украсени масови вървят около 5 лв.  newsm78 Само имайте предвид, че порцелана не е от най-белия, по-скоро сивее  Rolling Eyes, би трябвало все пак да стане за рисуване или декупаж  Rolling Eyes

# 19
  • тъгата в мен
Кацам...Днес се върнах от големия град.Добре,че си взех кълбенцето да си плета и наплитам мартенички.

# 20

На някой ако му трябват порцеланови по-високи чаши от типа за чай/капучино, в немския магазин срещу кино Тракия предлагат в момента 3 вида по 1,20 лв./бр. и в момента имат намаление от 20% върху тази цена, т.е. чашата излиза малко под левче ...... Украсени масови вървят около 5 лв.  newsm78 Само имайте предвид, че порцелана не е от най-белия, по-скоро сивее  Rolling Eyes, би трябвало все пак да стане за рисуване или декупаж  Rolling Eyes

както винаги полезна  Hug

Мимоза, не се сравнявай  Naughty  Grinning  Hug
като знам какви хубави и цветни шалчета беше сътворила...
такива ще са и мартениците.

venividivince
, чух за смейството и аз.
приятелка подготви за там чувал с дрехи.
аз за сега не мога да помогна.
на среща ще говорим пак.

Дейзи
, в албума ни можеш да качваш снимки.

www.snimka.bg

burgaski
parolata - mami.

свраче, свраче, вечерта, когато беше срещата ни, сигурно много си хълцала,
щото те говорихме.
само с добро! Simple Smile
кажи, душко, ти сега от бургас ли си или от софия?
може да оставиш въпроса отворен,
или отговор на ЛС,
за да не те разконспирират,
в случай че искаш да си по-инкогнито  Joy

аз ще направя такива чинии

http://lh5.ggpht.com/_M7VddGHDb6A/S3FBxr8ZEYI/AAAAAAAAASI/ib-ZpP … s640/IMGP0844.JPG

# 21
Момичета Hug
Аз да се похваля,че купих материали за мартенички и за плетива.Ще има какво да правя през почивните дни.
Ками,благодаря ти,че ме "светна" за магазина за прежди. Peace

# 22
А кога ще пием кафе или нещо друго - Понеделник?

Сврачето, хайде че ни липсваш ...
Ане, къде отиваше в 9.10 ч ? до пощата ли  Mr. Green много са сладки чиниите  Hug
deyzi , лесно ли го намери ? че аз едно обяснение дръпнах... а има ли интересни неща, че не съм ходила близо година ...
Мимозаааа  я, недей така ...

Днес гранитогреса и лепилата в ПУ бе доставен  Peace Ще се опитам другата седмица да снимам и да кача снимки  Peace

# 23
Ох,писах,писах и сесията ми свърши преди да публикувам. Blush
Ками,аз съм ЗА кафенцето,когато кажете. PeaceЩо се отнася до магазина-намерих го,ама преди това пренебрежително го подминах.Направих едно "каренце" около него и пак "кацнах" там.Женицата,която продава е много отзивчива-изтърпя всичките ми колебания.Оттам купих и мъниста и материали за мартеници.Не съм сигурна,но тези готовите(зъ ръцете)материали бяха по 3.50-4лв и мисля,че бяха дълги по 50м. newsm78.Аз купих кълбенца бяла и червена тънка прежда по 0.80лв. Peace

# 24
  • Бургас
За понеделник не обещавам ама ще се постарая Peace, че от сега си правя психо-моторни тренировки за почивка с две деце Mr. Green

# 25
Привет и от нас, момичета!Аз в момента съм в малко творчески застой и творя само нощем (ако не заспя докато приспивам малкия  Mr. Green), че Гого пак е болен!!! ooooh!

сврачето, добре дошла!!!  bouquetЩе се радвам по-често да кацаш на тези старнички и на срещичките разбира се!!! Peace Hug

Анe , чиниите са страхотни!!!  bouquetПродължавай все така!!!

deyzi , от тук нататък ти трябва само муза и мнооооооооого свободно време!!! PeaceУспех и чакаме първите творения!!! Hug

Ками* , за понеделник съм под въпрос-в зависимост от зверчето, но може и да намина ако сме някъде в ЦГЧ! Stop

madlena , я стига ей!!! NaughtyТи ще отиваш да почиваш или какво!?Нали и бабата ще е с вас!Настройвай се за пълна почивка, пък то всичко само ще се нареди!!! Peace Hug

lucyl30, следим новините подавани от теб, но вече ми остават пуканки като ти чета постовете! LaughingЯ да вземеш да се развихриш!!! Party Peace

mimoza^^ , я не се сравнявай с мен, мила! NaughtyАз не стига, че съм аматьор в тая област и то за първи път, ами ти и се самокритикуваш!Кой знае пак с какви красоти ще ни изненадаш!!! #Crazy  bouquet Hug

alabalaxx , като имаш време дай малко инфо за картончетата, че ще ми трябват и от тези тъничките за ръка!Да знам дали си взела нещо или в петък да ходя да взема аз!!!

venividivince, дано всичко се нареди!

Имамама , ти къде видя снимки бе мила! newsm78Аз ли съвсем изкуфях вече? Tired

Лека и спокойна нощ на всички, а аз отивам да се боря с киселините и направата на мартенички!!!  bouquet

# 26
Ооооооооо,Свраче  Mr. Green
За понеделник няма да дойда,че съм на курс.

# 27
Здравейте,момичета!
Ох,тежък ден е днес.Ще се опитам да се "събера" и да ви дам отчет.Два дни правих само мартеници вкъщи.Направих общо към 100-пет модела по 10 бройки за закачване и към 50 за ръката.Имам проблем с фотоапарата и не мога да ви пратя снимки.Ще опитам пак.
Оказа се,че вкъщи нямаме остра ножица и се изнервих,че не мога да подравня мартениците както трябва. ooooh!
Ще пием ли кафе днес?
Ками,благодаря ти,за снимките.Ще ги обсъдим,ако се видим. Peace
свраче,ще се радвам да се запознаем. Hug
Усмихнат ден ви желая! Peace

# 28
момичета,
благодаря за милите думи.

ками, да до пощата търчах.
вече разменям салфетки международно  Crazy

днес няма да дойда.
уикенда беше натоварен,
много празници бяха.
загубих ключа на колата, резервен нямаме,
та последваха неприятности.
времето е кофти, то ще е така поне седмица.
иначе подходящо за среща е кафето в х. България,
хем децата да играят там.

# 29
Значи за днес отпада като гледам, може би по-нататък ще се видим  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт