Хайде мами от Бургас да вземем да помогнем - 22

• 24 850
  • 648
  •   1
Отговори
# 630
Имаме 50лв от Soleada за касата.  bouquet

# 631
  • Бургас
 Ако се е изваляло, вземем да се видим тази седмица Wine Glass?

# 632
Здравейте Simple Smile ,малко ме нямаше в града ,но вече съм тук.Като гледам май не се е изваляло много,но за към другата седмица може да се видим.

# 633
Привет момичета и от мен  Laughing

За съжанение май не се е изваляло още като гледам
А ми стана мъчно за вас  Hug

Току що получих писмо от НАП, че ми възстановяват данък от направените дарения през 2009  Peace възстановяват ми близо 43 лв  Peace Та ще закръгля и ще добавя още 50лв в касата  Wink

Ако петък се оправи, може да се видим  Peace какво ще кажете

# 634
  • Бургас
Гадно време Twisted Evil
Аз съм на линия когато се оправи Peace
Люси честит ти именник- много да ви радва и слуша, само хубави емоции да ви създава  bouquet

# 635
Здравейте!
Люска,честит именник и от мен!Нека бъде най-вече здрав и много радост да ви носи. Peace
Аз също ще се радвам да ви видя,момичета.

# 636
Привет и от мен момичета!!!АЗ съм на линия ако е хубаво времето с малката,а ако е зе по-късно през деня-най-вероятно ще се опитам да се откопча сама  dance или с баткото  newsm34!!!

Люси, честит ти именник на патерици!  bouquetДа е живи и здрав и много да ви радва!!! smile3560

# 637
Люси, честит ти именник. Hug
За срещата - засега съм на линия.

# 638
Има много хубаво кафе на градинката до училище "Иван Вазов"  Wink .  Айде за понеделник или вторник, че после духвам към Варна .

# 639
  • sofia
На 1 и 2 юли в София се проведе семинар-обу4ение на координаторите и настоящи доброволци на организацията.То се осъществи с помощта на фондация "Помощ за благотворителността в България".

Поради обема от информация и документация ще са ни необходими няколко дни да финализираме запо4натите промени(ве4е няколко месеца ги обмисляме) и тяхното публикуване.ПОради тази при4ина координаторите ще из4акат инфото от Сф и едва тогава ще запознаят вси4ки с тях ,приложението им и вси4ко останало

Обещаваме най-късно до 2-3 дни вси4ко да бъде публикувано на сайта ни и тук
Единствено координаторите и присъствалите на семинара могат да насро4ват срещи от името на "Движение на българските майки"  по места ,както и запознаването с промените,свързани с дейността на организацията

Благодарим за търпението

# 640
ами добре,
тогава във вторник на кафето, аз съм за.
около 17-18 часа, а?

# 641
И двата дни ме устройва.А кафето е точно до офиса.Ако и е в 17ч е перфектно.Peace

# 642
  • Бургас
Аз за съжаление отпадам  Sad
Отивам на море  Crazy Crazy Crazy да си "почина" сама само с едното дете Mr. Green

# 643
аз, Дейзи, Алабалах, други?

Мадлен, приятна почивка Simple Smile
Викаш, оставяш едното "ремарке"  Mr. Green

# 644
  Аз ще помисля за утре и може и да довтасам с Гого!Ще видя дали има кандидат гледачи за малката, че и мъжо е малкоконтузен и не е много надежден! Joy

Нали става въпрос за това кафенце, което е от страната на РПУ-то срещу сладкарница "Роза"!???

Общи условия

Активация на акаунт