Хайде мами от Бургас да вземем да помогнем - 22

• 24 849
  • 648
  •   1
Отговори
# 600
Кафето работи. Peace

# 601
Благодаря за милите пожелания момичета!!! newsm51Ей ама как си ви обичам всичките!!! Two HeartsЗа довечера няма да мога да дойда, но занапред ще ви следя отблизо?! smile3508Поздрави на цялата тайфа и до скоро!!!  mrstraetz

# 602
  • Бургас
Няма да дойда и двамата са болни от различни неща с общ симптом кашлица, не искам да ви прехвърля някой вирус. А аз съм решила вече да се  #2gunfire #2gunfire #2gunfire,
Да пишете после какво сте решили и другия път дано съм на линия

# 603
И аз отпадам,сори  Tired

# 604
Мадленка,бързо оздравяване на мъниците. Peace

# 605
  • Бургас
Някой, нещо няма ли да разкаже? Thinking

# 606
  • Бургас
Някой, нещо няма ли да разкаже? Thinking
И аз чакам ли чакам  newsm78
 Mr. Green

# 607
Ами аз честно казано, очаквах Люси да се включи. Аз не съм толкова сладкодумна  Rolling Eyes
Освен да кажа, че закъснях. Но накратко дневния ред:
1. Когато пристигнах се обсъждаше посещение на Дом Майка и Дете, час, ден и за памперсите . За глухите/закъснелите камбаната не заби втори път  Mr. Green Не ми повториха всичко, че нали "не ме касаело"   Mr. Green нали работя не можела съм да отида, че трябвало да е през делниците - от няколко до няколко часа
2. Евентуално нещо Първоюнско да се съберем  Mr. Green Идеи ???
3. Искра вече са с платена екскурзия от Базарите. Изчакваме Бата и ПУ. Така в най-скоро време да се оползотворят набраните средства
4. На къде от тук нататък  newsm78 лято, а след това е ред май Треска за училище  newsm78  идеи и предложения  ???
5. Бири, кафета и сокчета + люлки и пързалки за децата, както и обсъждане на общи теми и житейски проблеми /най-вече детски градини и занимални и кой ще ми гледа лятото детето/
Това е. Присъствали - Люси, Попи, ЕМДИ, Дейзи, аз и Краси, още по-закъсняла от мен. Анита_бс и тя намина  Peace

А в Касата постъпиха:
ЕМДИ -  10лв
Анита - 11лв
Дейзи - 12 лв /от продажби/

Айде бягам

# 608
  • Бургас
Ками, 10лв има и от мен. Ако искаш утре ще мина да ти ги оставя.
Брагодарско за инфоро.
За 1 юни съм за, само дето за сега няма идеии Mr. Green

# 609
# 610
Малееееееееее, в тази темичка бомба паднала!!! ooooh!

# 611
  • Бургас
И то голяма newsm50
Другата седмица някаква срещичка евентуално Thinking?

# 612
И то голяма newsm50
Другата седмица някаква срещичка евентуално Thinking?
Ще се радвам да ви видя! Peace

# 613
Понеже мен яко ме тресе нервата вече, на друга вълна съм просто, та аз малко излязох в отпуск от тази темичка, съжалявам, като минат изпитите ще съм по-адекватна  Embarassed
Ще се ослушвам иначе за среща

# 614
Понеже мен яко ме тресе нервата вече, на друга вълна съм просто, та аз малко излязох в отпуск от тази темичка, съжалявам, като минат изпитите ще съм по-адекватна  Embarassed
Ще се ослушвам иначе за среща
Ками,успех с кандидатстването! Peace

Общи условия

Активация на акаунт