Аранжиране на маса ...

• 261 567
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
ФФР, много е свежо великденското ти дръвче  bouquet!
Ягодка, Грип, големи красоти сте споделили! В някои ми останаха очите Grinning!
Подкрепям мненията ви относно темата с две ръце! Аз също я приемам като източник на идеи. Особено в този момент, в който не знам откъде и с какво да започна...
Меридит, тези дървоподобни подложки ми допадат ужасно много!
Кънтри лайф, последната ти свежа изключително уютна!
От мен една лесна идея за направа на пръстени за салфекти

И още един вид пръстенчета - изключително простички
http://hawaiiandays.com/CLC/hawaiian-napkin-rings.htm

# 166
нещо природосъобразно  Mr. Green

# 167
Идея за детско парти:

Червено и златно:

Градинско парти:

Закуска:

# 168

Това даже ще стане идеално и за Великден с младите моркови, направо със зеленийките, а и даже по-красиво съчетание на оранжево и зелено. Даже си го представям със салфетката, сгъната като заек. Чудесна идея и за детско парти - как да накараме децата да ядат повече зеленчуци!  Grinning

# 169
Много красиво.... Hug на всички,които имат страхотни идеи.

# 170
 Гледам и се възхищавам Hug.......
Съгласна съм с леля Ог, да избираме все пак неща свързани с наближаващите празници-аз даже в компютъра си имам папки за всеки празник Mr. Green
И оттам днес измъкнах тези снимки:

Надявам се да ви харесат Laughing.Аз обикновенно си събирам неща,които да не надскачат възможностите ми... Mr. Green

# 171
страхотна тема момичета , прекрасни неща се показали , поздравления   love001 newsm10

# 172
Кремче Ванилия, специално за теб, да направиш сравнение  Laughing:

Пък и тоя капак като гледам, е захлупен направо върху най-обикновена бяла чиния. Според мен може да се ползва и най-обикновена стъклена ваза(може би малко по-широка), която да се захлупи върху най-обикновена бяла чиния Laughing:

# 173
Здравейте!

ffr , много се радвам, че си показала неща, направени от теб! Поздравления за дръвчето! Зайчето щеше да ми хареса повече, ако беше с някаква мека и цветна салфетка, но и така е сладко!
mama1+2, много интересни неща си правила!

Момичета, в интернет всеки може да намери каквато му харесва декорация, има милиони снимки на каквото се сетите. Не може да прехвърлим всичко в темата (за съжаление или за радост). За да бъде полезна и все пак да има някаква идея, трябва да е поне малко подредена. В този смисъл съм съгласна с Кремче Ванилия, че се отдалечаваме малко от практичността. Може би всеки трябва да покаже какво е направил или какво му харесва и е съобразено с възможностите му за предстоящи празници, каква идея иска да осъществи за собствената си маса. За Св. Валентин, например, най-много харесах масите, които сте направили вие, въпреки, че не са така шикозни като повечето снимки. Но все пак темата е на merydit  и ако според нея сегашното показване на снимки е идеята й,  то ние просто ще се съобразим и ще се включваме  кой с каквото може или му харесва.

Поздравления за всички, има прекрасни предложения!   bouquet  Hug

От мен украси за пролетна или великденска маса, които биха се харесали у дома:

Много харесвам нарциси и лалета за украса!
Приятен ден!

# 174
Леля Ог ,съгласна съм с теб Peace.
Да идеята ми беше такава,всеки да покаже собственнта си украса на празничната маса.Предложенията също не са излишни...пак казвам стига  всеки да може да си го позволи.До сега доста неща са показани от интернет...,предлагам ви вече да показваме наши снимки с идеи за следващият празник .
Както прецените все пак  Naughty...тази тема се развива все пак с ваша помощ ,така че ще уважа мнението на всяка от вас  Hug.

# 175

Момичета, някоя от вас правила ли го е? Направих го до събирането на салфетките, преди да го оформим на роза. Завивах, увивах и стана едно голямо безформено нищо. От пета до шеста снимка има ниша, която немога да я разбера.
 smile3501 smile3501 smile3501 Поздравления за всички.

# 176
Пепика ,ето това го правих по горе описания начин...,но не се старах много много Peace.Събераш ги но не едно след друго , трябва да се застъпват леко като ги редиш ...оф ама как обяснявам... ooooh!.Не знам дали ме разбра,но по късно ще се опитам да обясня..,сега се налага да ставам. Peace
Ето и отчета....нямах едноцветна салфетка ..но пък и с тази стана долу горе добре... Grinning

# 177
МЕРИДИТ, на масата ли ги оформяш, като ги застъпваш или в ръката една по една салфетките?

# 178
МЕРИДИТ, на масата ли ги оформяш, като ги застъпваш или в ръката една по една салфетките?

Пепика, не ги събираш както са наредени на петата снимка. Взимаш единия лист и го правиш на охлювче, после застъпваш с другия... малко като баница  Laughing Както се прави роза от захарно тесто- завиваш първото на охлювче, второ завиваш наоколо, другото от срещуположната страна... и така до последното листо. Връзваш и т.н

# 179

Пепика, не ги събираш както са наредени на петата снимка. Взимаш единия лист и го правиш на охлювче, после застъпваш с другия... малко като баница  Laughing Както се прави роза от захарно тесто- завиваш първото на охлювче, второ завиваш наоколо, другото от срещуположната страна... и така до последното листо. Връзваш и т.н

Колко точно го е обяснила Леля Ог  Peace.В ръката ги оформям,то май на масата няма как да стане newsm78 ,защото ще се намачкат листата.Ще се справиш ,успех...после искаме снимки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт