Аранжиране на маса ...

• 261 540
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, момичета! Бързам да споделя, още съм зашеметена!
До сега препусках по магазините- хора, мартеници, украси, идеи, хора... едни калинки ми се навряха в ръцете и сега Баба Марта ще е калинкова  Mr. Green

Значи ходих в магазин Рая, на ул. Симеон- много мартеници, малко великденски неща, пера (марабу) в много цветове- два метра са девет лева. Марабу има и на Асен, а също пера, панделки и много мъниста има на Цар Борис в отсечката между Пиротска и Симеон. И най-готиното, което намерих е магазин за мъниста и мартеници, в който имаше всякакви щипки и залепващи се пеперудки, жабки, калинки, мечета, гъбки.... както и много видове маниста, както и разни неща за мартеници. Точно там прихванах калинките. Намира се на уличката зад Халите, в отсечката между Екзарх Йосиф и Симеон. Отделни пера не видях никъде, но е възможно да има в Джъмбо. Утре преди работа ще тичам до пазара Д. Петков и ще пиша резултата.

Така, сега като си написах, вече размислих, че за съжаление тази информация не ви е много полезна, ако не сте от София. Но мога да заключа, че ако има някое Джъмбо може да проверите в него, ако не, можеш  да търсите в магазините за копчета, панделки и и ширити. Там има със сигурност такива пера (марабу). Другият вариант са магазините или борсите за цветя. А сега се сещам и за китайските магазини, където съм виждала пера от паун.

bliznacite2004, много са ти нежни яйцата от миналата година! Аз също много обичам люляк, а как само ухае...
Ivira, не виждам при нас напъпили клончета! Дано поне намеря някакви червено-бели лалета!
Narina, много красиво предложение! 

Приятен пролетен ден, момичета!

# 211
http://media.snimka.bg/5651/017558104-big.jpg
http://media.snimka.bg/5651/017558116-big.jpg
Два непретенциозни примера от нас за парти аранжировка-още бяхме на квартира! И един за свети Валентин:

http://media.snimka.bg/5651/017558160-big.jpg

# 212
  • Варна
Здравейте, момичета! Бързам да споделя, още съм зашеметена!

Значи ходих в магазин Рая, на ул. Симеон- много мартеници, малко великденски неща, пера (марабу) в много цветове- два метра са девет лева. Марабу има и на Асен, а също пера, панделки и много мъниста има на Цар Борис в отсечката между Пиротска и Симеон. И най-готиното, което намерих е магазин за мъниста и мартеници, в който имаше всякакви щипки и залепващи се пеперудки, жабки, калинки, мечета, гъбки.... както и много видове маниста, както и разни неща за мартеници. Точно там прихванах калинките. Намира се на уличката зад Халите, в отсечката между Екзарх Йосиф и Симеон. Отделни пера не видях никъде, но е възможно да има в Джъмбо. Утре преди работа ще тичам до пазара Д. Петков и ще пиша резултата.

Така, сега като си написах, вече размислих, че за съжаление тази информация не ви е много полезна, ако не сте от София. Но мога да заключа, че ако има някое Джъмбо може да проверите в него, ако не, можеш  да търсите в магазините за копчета, панделки и и ширити. Там има със сигурност такива пера (марабу). Другият вариант са магазините или борсите за цветя. А сега се сещам и за китайските магазини, където съм виждала пера от паун.

Приятен пролетен ден, момичета!

аз продължавам да съм в процес на търсене на Пера  Mr. Green, много се зарадвах като прочетах твоите упътвания, че улиците си съвпадаха и тук във Варна  Mr. Green, но след Пиротска, разбрах, че не е за Варна ... както и дае, не знаех, че е толково трудно да се намерят перата тук - всички като ги попитам - магазини за цветя, кинкалерии и такива  подобни, ме гледат така  Shocked , все едно питам -Имате ли ръчни гранати?  Mr. Green
Определено обаче, има много интересни джуджурии за аранжиране по тези магазинчетата, обаче аз съм инат и държа на пустите пера  Mr. Green  Crazy

# 213
Вижте на какво попаднах днес...нещо съм луднала по флоралните елементи напоследък Joy тове е поставка за яйце...жълтата част се маха и става за всякакъв вид подложка..

# 214
  • Финландия
Очарова ме тази салфетка, сгъната като зайче- много е подходяща за масата за Великден. Може ли някой да обясни, или да пусне link как се сгъва.

# 215
aneli_s,не знам в Елитис/така ли се пише не знам/ ,на втория етаж където са китайските стоки дали няма да намериш? ....newsm78 Потърси там.
Аз имам някаква леко зараждаща се идея за баба марта ,първа пролет  Thinking......,но ще показвам направо снимки от аранжирането  Wink

# 216
aneli_s при нас от магазините за левче съм си купувала едни дребнички като шал направени , струваха 3 лв , пак могат да се ползват за нещо
ако проявяваш интерес мога да ти ги цъкна и покажа , че сега в момента нямам снимка

# 217
  • Варна
aneli_s,не знам в Елитис/така ли се пише не знам/ ,на втория етаж където са китайските стоки дали няма да намериш? ....newsm78 Потърси там.
Аз имам някаква леко зараждаща се идея за баба марта ,първа пролет  Thinking......,но ще показвам направо снимки от аранжирането  Wink

bouquet, благодаря ти много, ще отида и до там, не съм се замисляла, че там може да има.

Vania, благодаря ти, предполгам, че за "марабу" шал става въпрос, за съжаление, те са много малки и не ми вършат работа  Confused
Не ми стига, че не мога да намеря за себе си, ами един колега с усмивка на уста ми каза и на мен ми трябват за сватбата  Crazy, ще се побъркам, накрая ще почна да кудкудякам  Mr. Green

Извинявам се на всички останали за спама   bouquet

п.п. да взема да си оскубя аватара, сега чак го скивах  Joy

# 218
Отделни пера не видях никъде, но е възможно да има в Джъмбо.
Днес търсих там паунови пера Blush. Имаше изкуствени, пластмасови и не ми се сториха никак добра идея (може и аз да съм изпуснала някоя реална красота). Мислех си да проверя в сувенирни магазинчета.
Благодаря за подробната информация и люляковите идеи, страхотни са bouquet!
Ето няколко пернати от мен

Ягодка, много ми допада идеята за салфетки за Баба Марта Grinning!
Аз си мислех за трети март. Искам нещо по-специално, едновременно българско, традиционно, но и съвременно. Имам някои идеи, но никакъв нагледен материал. Ако се получи добре ще споделя снимки.

# 219
Момичета страхотна тема и страхотни идеи!  bouquet
Малко идейки и от мен!Така беше аранжирана масата за погачата на дъщеря ми! http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs452.snc3/25898_13 … 284_7395046_n.jpg
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs452.snc3/25898_13 … 285_3841399_n.jpg

имаше и подаръци за гостите и покани:http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs472.snc3/25898_13 … 287_5392792_n.jpg

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 11:54 от monny_77

# 220
  • в Tara
браво, monny_77!
много ти е хубава масата, сигурно нищо не е останало по нея Wink

# 221
monny_77 ,много красиво браво  Peace

# 222
много блгодаря за комплиментите момичета  bouquetСега в неделя живот и здраве ще правим прощъпулник,ако има интересни неща ще споделя отново! Wink

# 223
monny_77 , розовите панделки, дето си ги навързала и по шкафчетата в кухнята, много ми харесаха. Както и опаковките за подаръците на гостите.  Peace
Весело изкарване на прощъпулника!

Ivira, не виждам при нас напъпили клончета! Дано поне намеря някакви червено-бели лалета!
И при нас не бях напъпили, но аз си отчупих и ги сложих във ваза вкъщи до парното, на слънце. Като ги гледам сега, мисля че днес ще цъфнат. Което не е много добре, защото до понеделник ще са прецъфтяли.  Mr. Green
Но пък може дрянът да е цъфнал вече.  hahaha Ще ходя по гората в неделя да потърся.

Освен това и лалета ще взема , много ги харесвам. Тези стояха миналата година на масата:

# 224
Visible, много интересни предложения, но това с перата направо ме заплени!
monny_77, много красива е масата за погачата на дъщеричката! Да не забравиш да покажеш и масата за прощъпулника!  bouquet

Ако все пак не ви цъфнат клонките, "цъфнете" ги вие в каквито цветове искате Laughing:

Общи условия

Активация на акаунт