Аранжиране на маса ...

• 261 537
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
Мони 77, много е хубава масата ти  bouquet! С нетърпение чакам да споделиш и тази от престоящия прощъпулник.
Ягодка, много се радвам, че ти харесва Grinning. На мен много ми допадат тези пръчки!
Между другото за Джъмбо да споделя, че имаше много свещници и други декорации подходящи за маса на доста приятни цени. Аз взех един свещник, който мога да щракна. Стори ме се подходящ за някаква етно вечер Blush.
А за трети март взех една покривка, по скоро каре, която е традиционна в бяло. Хрумна ми, че ще стои добре с черна покривка. Ух, само да стане като съм го замислила и ще показвам Grinning.
Редактирам се, защото излезе, че покривчицата е от гореспоменатия магазин, а не искам да заблуждавам. От едно сувенирно магазинче на Пиротска е (в случай, че някой иска нещо подобно). Имаше в бяло, червено, зелено, бежово и... не помня Blush.

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 01:50 от Visible

# 226
Здравейте, момичета!

Visible, много красиви идеи!
monny_77, много е красиво! Ти ли проготви всичко!?
Ivira, аз имам дрян от Коледа, но вече изглежда престарял, нещо не ми харесва. Освен това вече окончателно се спрях на вариант лалета- купих си от цветната борса прекрасни!!!
yagodka, много ми харесаха тези нацъфнали клонки  Laughing

Ето на къде върви моята украса:

В стъкления съд някога живееха рибки  Laughing
Сега остава само да осигуря мартениците за украса и май съм готова!

Приятни почивни дни!

# 227
Ооо, Леля Ог, много красиво!  bouquet Свежите цветя, са си свежи цветя - става чудесно с тях! ...от една друга тема  Laughing - и аз не бих могла да се въздържа с калинките! Laughing Hug

# 228
Ооооо Леля Ог ,...прекрасно

# 229
yagodka, много ти благодаря! Hug  Вярно, че с живи цветя е друго. Близо до нас има борса за цветя и винаги, когато имам възможност минавам оттам. Цветята са на несравнимо по-ниски цени. Вечер изборът е ограничен, но пък цените са екстра. Купувала съм двайсет нарциса за два-три лева или двайсет рози за пет лв (по магазините това е цената за две-три цветчета). Сутрин има огромен избор, но е и малко по-скъпо.
А за другата тема... половинката вчера каза "Ти вече съвсем полудя!"   Laughing Но пък на детето му харесва- залепила е калинки по цялата къща! Laughing
merydit, докато пишех и ми изникна твоето емотиконче  Laughing Много ти балгодаря и на теб, много сте мили!

# 230
Влизам само да ви поздравя за чудесните идеи и ви поднасям този букет от любимите ми цветя.
Ох,забравих да ви благодаря. Hug Страхотни сте.

# 231
Леля Ог , лалетата са пракрасни!!! А калинките са ни любими и на нас...
yagodka, чудесно откритие!

Ние ще посрещаме гости на 1-ви със суши и японска кухня, така че стискайте палци да успея и с декорацията, че може време да не ми остане от навиване на водорасли...

Ето някои интересни идеи в по-източен стил:

# 232
  • София
http://s004.radikal.ru/i207/1002/53/ffd77bcebff8.jpg   &nbs … sp;     http://i032.radikal.ru/1002/0a/fcacc29b79d4.jpg     &n … sp;    
 http://s005.radikal.ru/i212/1002/c9/8626932b4735.jpg   … sp;    
 Днес се занимавах с първомартенска украса,дървета ,храсти обикалях ,после конци- /бели и червени/  ,панделки / от бели дамски чорапи /, и лак за нокти....е нещо стана Simple Smile.

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 05:45 от мм

# 233
Мм, много интересно се е получило Grinning!
Леля Ог, останаха ми очите в калинките ти  bouquet! Невероятни!
Да споделя, че днес намерих паунови пера - има в магазин Явор (в Младост, до БПС), точно преди касите. Цената на перце е 1.50лв, симпатични са, макар и някак по-къси в горния си край, сякаш са им отрязали връхчетата (страхотно обяснение дадох Laughing).

# 234
нещо лесно изпълнимо  Grinning   :

# 235
  • Варна
леле лалета и калинки  Crazy, не съм сама значи  Mr. Green
  bouquet   bouquet   bouquet, много хубава украса Леля Ог

yagodka - много интресно предложение   bouquet

# 236
Плодче, идеите които си показала в първите няколко поста - с портокалите-от сватбите и детските празници са мои и много се радвам, че са Ви допаднали.
Досега не бях попадала на тази тема във форума, но от днес ще я следя редовно. Има страхотни идеи. Heart Eyes

# 237

Една идея от сватбената ни маса-не емоя аранжировката:)

# 238

И една друга идея от последното ни детско парти

# 239
Честита Баба Марта ,момичета Grinning!
Ето моята семпла украса от днешният празник...

и теменужки от моята "градина" гума... Wink

Общи условия

Активация на акаунт