Аранжиране на маса ...

• 261 137
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, момичета!
Честита Баба Марта! Да сте здрави и засмени, бели и червени!

(тия мацки са ми магнитчета за хладилника)
Ivira, много се радвам, че са ти харесали украските ми! Много ми допадна източния стил и очаквам с нетърпение да видя какво се е получило (дано да ти е останало време за аранжиране!).
мм, много хубаво ти се е получила декорацията, много идейно!
Visible, aneli_s, благодаря ви! Направо се подлудихме с тези калинки, навсякъде са  Mr. Green
Кремче Ванилия, наистина много нежно и лесно изпълнимо е това с лаленцата.
merydit, съвсем си преобразила масата! Много хубава украса! Харесва ми как си вързала салфетките! Белите така ли са купени или си ги рязала? А теменужките са прекрасни!

Аз малко се изложих със снимките- снимала съм по тъмно и само една снимка горе-долу нормална имам, но няма чаши, няма прибори. Нищо де, поне ще видите горе-долу как се получи със салфетките. За компенсация ви черпя с мартенското ми сладкишче (и там не съм съвсем тамън, ама е за друга тема  Laughing)

Лека нощ на всички!

# 241
Леля Ог ,благодаря ти  newsm51.Твоята маса също е станала много свежа,особено с тези калинки и лалета  Peace..приказка...,за сладкиша в другата тема  Wink
За салфетките:да белите ги изрязвах ,сложих ги върху червените и ги вързах с по една мартеница....много не се вижда ,но бързах да снимам ,че даваха зор да сядат около масата  Grinning

# 242
Поздравления за прекрасните мартенски трапези! Много тематично и пролетно действат.  bouquet

# 243
Честа Баба Марта!!!

Нашите гости отложиха визитата за петък. Затова съкратих процедурите и по украсяването, и по готвенето. Направих пепруди от бяла опаковачна хартия на червени петънца и ги накачих по цъфналите клончета. Ползвах тази схема за оригами.
Резултатът:

# 244
Леля Ог-много ми допадан цветовата комбинация -обожавам червено и бяло,а тортата ми е най-любимото сладко нещо !
За съжаление показвам само стари снимки,защото доброжелатели ми откраднаха апарата преди няколко месеца от парка и сега чакам нов до няколко месеца ,за да ви покажа някои по-пресни идеи!
Страхотна тема Меридитbouquet

# 245
Ivira ,много добре се е получило..,очаквам с нетърпение да видя и завършената идея. Peace
tanyatais ,благодаря ти  Peace.
Хайде момичета показвайте ,какви красоти сътворихте на вчерашния празник. Grinning

# 246
  • София
Здравейте момичета!

Може ли и аз да приседна на Вашата празнично украсена маса? Flutter
Страхотни идеи, благодаря Ви!  Hug
С удоволствие аранжирам не само масата, но и моя дом - особено за Великден и Коледа!
Входната врата е винаги украсена според случая - сега е с мартенички Simple Smile
Купувам в изобилие всякаква украса, фигурки, покривки и всичко което внася уют и неповторимост на празничния ден!
Ето една снимка от Великденската софра 

# 247
Lady-B ,добре си дошла  Hug.
Прекрасна е била масата ви на Велик ден!  bouquet

# 248
merydit, чудесна е станала масата ти! Много ми харесаха салфетките така вързани с мартеничка, както и мезенцата...  newsm22
Леля Ог, много нежна калинково-ягодова  маса! Магнитчетата за хладилника са невероятни!!! За тортичката - да не говорим... Crazy
Ivira, да знаеш, много те обичам!  Laughing Вчера ходих малко по магазините, да поразгледам... е, купих туй-онуй  Blush, но исках да намеря пеперудки за Великден, но те пък на такива цени, че се отказах. Та ти сега с твоята много нежна, семпла и изискана декорация, направо ми спести пари, пък и време да ги мисля от де да ги взема, аджеба, тия пеперуди!  bouquet  bouquet  bouquet
Но, все пак merydit да знае, че е много виновна  Laughing за похарчените от мен пари в събота за едни червени свещници, които ще видите малко по-надолу, в които се влюбих от пръв поглед и никаква сила вече не можеше да ме отдели от тях, докато не ги купих... merydit, ще ти ги пиша в сметката! Laughing Laughing Laughing
Lady-B, много карасива, весела и разноцветна, даже бих казала слънчева и игрива, е миналогодишната ви Великденска маса!!! Нещо такова си представям и аз за този Великден - шаренко и носещо мнооого настроение.

Ето и моята снощна маса:

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 23:08 от yagodka

# 249
Здравейте, момичета!
merydit, благодаря за комплимента, както и за идеята с изрязването на салфетките!
Ivira, разкошно са ти цъфнали клонките! Пеперудките са чудесна идея и също са много красиви! Ако нямаш идея за салфетки за суши-гостито, можеш да направиш като моите ветрила (като ги направих и точно за твоята аранжировка си помислих, жълтата). В жълто примерно и с едни нарциси ще е супер!
Lady-B, много хубава маса, весела и шарена! Прилича на моята от миналата година, но нямах апарат тогава и имам само снимки на хартия.
yagodka, чудесна маса! Най-много ми харесва как си използвала чашите, а също и мартеничките като пръстени. А новите свещници са си заслужавали парите!  Heart Eyes

Аз почвам да потривам ръце, но се чуда за кой празник  newsm78 Може би за осми март,  освен ако нещо не се повредят моите и да ме заведат на вечеря! Ох, явно съм още болна, щом ми се въртят такива нездрави мисли в главата  Mr. Green

Хайде приятен следобяд на всички!   bouquet

Олеле, със зелено е още по- гадно  Laughing

# 250
  • ВАРНА
Днес за кратко трябваше да импровизирам празнична трапеза за двама.Обичам да е семпло и изчистено.Имах възможност само да закупя саксийка с иглика,за да освежа трапезата,а японското чайниче използвах за ваза.

# 251
Иланг-иланг, все така да се обичате! Много романтично и всичко е направено с много любов!

# 252

Олеле, със зелено е още по- гадно  Laughing

Да, наистина! И с червено, и със зелено - все трудно се чете.

yagodka, чудесна маса! Най-много ми харесва как си използвала чашите, а също и мартеничките като пръстени. А новите свещници са си заслужавали парите!  Heart Eyes

Аз почвам да потривам ръце, но се чуда за кой празник  newsm78 Може би за осми март,  освен ако нещо не се повредят моите и да ме заведат на вечеря! Ох, явно съм още болна, щом ми се въртят такива нездрави мисли в главата  Mr. Green

Благодаря ти, Леля Ог! Всъщност вазичката е каничка за мляко, а за солетите и за фъстъците използвах една чашка и захарницата. Незнайно защо имам само една такава чашка и никое от тези неща не ползвам, а само ми се моткат из шкафовете. А мартеничките са всъщност един от трите слоя на салфетките, навити и усукани като мартеница.
А утрешния празник, няма ли да празнувате? Още една маса за украсяване.  Wink "Колкото повече, толкова повече.", както казва Мечо Пух.  Laughing

# 253
yagodka ,прекрасна е масата ти newsm51,с тези герберчета...това около чашките салфетка ли е или мартеничка...?,много ми хареса.....браво... Peace

иланг-иланг ,много добре се е получило...Честит празник,да се обичате още дълги години  newsm51

# 254
  • София
Момичета, благодаря Ви за топлото посрещане! Hug
Yagodka, червено-белите мотиви са дали свежест и празнична нотка в украсата на масата ти!
А за пеперудите – знаете ли аз от къде купувам такива неща? От „Магазина за 1 лев” Peace
В нашия квартал има огромен такъв и често го посещавам Wink И за разни купички, канички, каквото се сетите! Оставям много пъти по един лев!  Mr. Green Също и тези фигурки на пръчиците – има ги на моята софра, също са от този магазин. Поставила съм ги в дълбока чаша, която съм напълнила с рапани, а може и със изкуствена трева да се напълни  Wink

иланг-иланг, много стилно! И то за кратко време си импровизирала, какво ли ще е ако те оставят за по-дълго?  Simple Smile

Сега ще се разходя по предходните страници на темата ви – много съм впечатлена!

Общи условия

Активация на акаунт