Аранжиране на маса ...

• 261 131
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
  bouquet, стархотни сте - леля Ог, Ivira, yagodka, Lady-B, илан-иланг   bouquet

# 256
  • София
извинявам се, аз нали съм нова тук,  Blush.. но този бъркащ в очите ми ярко жълт и оранжев фон на темата ,.. от моя телевизор ли е нещо,...  newsm78
И отговорите ми излизат в зеленУ!  ooooh!

Дописвам , за да Ви кажа, че от 1-ви до 7-ми Март в НДК има изложение "Флора-Пролет'2010"  Повече  е за цветя, но аз миналата година домъкнах един плик с какви ли не декорации + цветя в саксии! (това ми е другата слабост - още малко в леглото си ще им търся място!) Grinning 
Смятам утре да намина и ще ви пиша ако подуша нещо интересно!  hahaha

# 257
Това ще бъде интересно..с това се занимавам от 10 г. ,но още не съм ходила на такова изложение.Няма да ти се разсърдя ,ако направиш повечко снимки и ги качиш тук/може и като линк/...,да не пречим на всички с тези китки Wink

# 258
Ехей, вие двете! На кого му пречат китки?! Това е любимото ми изложение, но все не го уцелвам от първите дни. Ето и сега май ще го изпусна  Sad

yagodka, много си изобретателна, много красиво ти се получават нещата! Ще празнуваме 3-ти март, разбира се, но се надявам да не сме си у дома цял ден. По-скоро ще направя нещо трицветно за ядене и по една салфетка и за друго сили няма да имам  ooooh!
aneli_s, благодаря за похвала!
Lady-B, твоят телевизор си е добре- оранжевото е от вчера и трови всички, но това е положението! Всъщност аз май взех да свиквам  Mr. Green

Ех, как ме запали сега с това изложение, дали да не хукна утре (примерно семейно посещение на изложението по случай 3-ти март  Laughing)

# 259
  • София
Леля Ог, изложението е от вчера (до 07.08)  и е добре да се посети в началото, защото след това саксиите се обират и остават не до там качествени цветя,..  Е, аз и от тях съм взимала , с повече грижи стават чудесни! Hug
Много се надявам пак да има щандове за декорации за да си купя някои неща и да ви се фукам после!  Mr. Green

Много дразни този цвят,..! Shocked ooooh! Crossing Arms

# 260
  • София
Момичета, бързам да се включа!
Аз , като една голяма бяла птица  newsm57,.. знаете ли какво??...
Ами взех една приятелка , даже и дъщеря й, и директно в НДК!
Чук-чук - всички входове затворени! Shocked

Оказа се, че изложението за цветя, както и това за кожи, е от 5-ти Март!
http://www.ndk.bg/events.php?plusweek=0&dir=1&filt=4
Какво съм гледала - не знам,..! ooooh!
Извинявам ви се! Blush

не че няма да отида в петък, но се бях настроила за днес и ми докривя,...  Confused

Поне си купихме билети за концерти, ако не цветя,.. hahaha

# 261
Честит празник на всички!  bg

Lady-B, вие ли бяхте тези, дето се въртяха пред входа на НДК?!  hahaha  Joy
И ние днес семейно посетихме изложението!  hahaha
Детето беше много разочаровано, а да не говорим че някой подозрения на мъжа ми за мен взеха да се потвърждават  Mr. Green
По-веселото е, че се плеснах по челото и заключих "Ейййй, ми да! То момичето каза, че е от 07.03, ама кой да чете!"  hahaha

Извинявам се за спама, не се сдържах! spam2

# 262
Е, споко, де, 05. 03 е утре.  Laughing

Ето моята третомартенска маса или темата ми беше: какво по-българско от шопската салата, хлебеца и ...ракийката?  Laughing И още една идея за скриване на канта на чинията - с храна:

И една идейка за сгъване на салфетка с формата на пеперуда с инструкция: http://www.youtube.com/watch?v=O6dSOKj3PRY , нали сега съм на вълна пеперуди  Crazy Crazy Crazy:

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 22:58 от yagodka

# 263
  • София
Леля Ог, ние бяхме,.. Blush
Значи съм подвела половината форум!  Confused
Сори, момичета,..  Tired
Носех и фотото да снимам!,.. ooooh!

# 264
... нали сега съм на вълна пеперуди  Crazy Crazy Crazy:

Тази "вълна" сигурно е заразна ...  Crazy
Ето какви "улових" аз:

# 265
Леле, Ивира, много са красиви!!! Особено втората ! А от какво им направи пипалцата?

# 266
Леле, Ивира, много са красиви!!! Особено втората ! А от какво им направи пипалцата?
Мерси!  Blush
Пипалцата са от шарена тел, купувам я от магазина за опаковане на подаръци.
Мисля да опитам и с изрязана като дантела салфетка, защото нямам достатъчно плетени такива.

# 267
Здравейте, момичета!
Ягодка, браво!   bouquet  Засрамих се, защото не украсявах за празника  Embarassed В своя защита само да кажа, че бяхме навън, прибрахме се късно и успях само едни трицветни топчета да спретна, даже докато ги снимах и ме критикуваха, че се бавя. Нямаше време за трицветни салфетки и т.н. Но пък твоята маса е чудесна!

Ivira, много красиви пеперудки! Особено втората!
Ето и аз по темата:

Ако проявите сериозен интерес мога да ви начертая една схема за кутийка, която се закопчава с пеперуда и може да се направи от всякакъв лист цветен картон от книжарницата.

# 268
  • Стара Загора
  bouquet страхотни сте.
леля Ог, дай пеперудките супер са.

# 269
Ивира, благодаря ти за отговора! Няма ли някоя баба около теб, на която да създадеш малко работа с малко конец и една кука!
Леля Ог, има защо да се чувстваш виновна!  Laughing Hug Почувствах се като  hahaha пилен и...т, че само аз си украсявах маса за 3-ти март! Много красиви и лесно изпълними предложения си дала!  bouquet

Това задължително го вижте, ако ви харесват пеперудите по масата - инструкция как да си направим много ефектни пеперуди от хартия:

http://www.youtube.com/watch?v=3noghHBpaGs

Ето и как биха изглеждали подобни пеперуди на масата:

Тук бях видяла идея как да използваме гивгира за декорация. Него използвах вчера, че нямаше в какво да сложа едни кифлички, които правих. Пробвах да завържа панделки върху дъжките - много ефектно стои.

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 15:22 от yagodka

Общи условия

Активация на акаунт