Аранжиране на маса ...

• 261 131
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте момичета  Grinning
Първо с малко закъснение...
Честит  8 март,дами!Да сте живи и здрави,много щастливи и обичани майки и жени!

Аз за съжаление...не мога да покажа никаква аранжировка на маса Embarassed,защото нямах време и сили за това.Даже не съм готвила аз,бях на работа ударно за три дена ,защото ние тогава по този празник много работим.Отидох да им ударя по едно рамо на колежките..и няма как не успях.Съжалявам още веднъж,но пък вие сте се справили страхотно Леля Ог,yagodka...поздравления  newsm51
Ще се реванширам за следващият повод ,който ни предстои в нашата къща и празника наближава-велик ден... Peace

yagodka ,много са хубавки мини карамфилите...аз лично много ги харесвам,пък ако имат и аромат са страшни... Peace

# 286
yagodka, масата е разкошна!!!

Леля Ог, пеперудите създават страхотно настроение, особено когато са сладки!  Mr. Green

Аз подредих два пъти вчера трапезата. За децата - веднъж. И после за нас.
Обачеее .... забравих да снимам. Embarassed

# 287
Ами, Ивира, какво да ти кажа... - черна точка и за теб! Laughing Laughing Laughing Днес бях решила да не пускам снимки, докато някой друг не пусне, че да не се чувствам пак както на 3-ти март. Имаш бойната задача да украсиш подобаващо някоя маса, примерно в събота или неделя и да ни я покажеш, разбира се! Laughing Hug  bouquet Това важи и за Меридит. Hug В крайна сметка всеки ден може да бъде празник, особено когато сме с любимите си хора, нали? Wink

# 288
Ягодка, усетих те аз, че чакаш Laughing  Hug И си викам, айде да побързам, ако искам да видя какво е сътворила  Laughing
Ивира, наистина черна точка! Довечера да направиш възстановка!  Laughing

# 289

Хайде да си представим, че навън няма сняг!

Една прекрасна зелена маса (надявам се, че не е показвана до сега)

Аз си засадих леща в едни саксийки, вече имам малка полянка, но възникна проблем - едно каменно цвете е спало в едната саксия и сега порасна и то  Laughing Май ще трябва да търся нови съдчета за лещената полянка!

# 290
Ех как не се сетих по рано за това ooooh!.....Леля Ог ,къде беше до сега...,че не ме светна за лещената полянка... Grinning.Вчера хвърлих един пакет с една леща...,а то можеше да я посея.... ooooh! Joy Joy.Ама аз съм си виновна..хем с това се занимавам и забравям за такива неща.... hahaha Joy Joy
Масата иначе е великолепна с тези нарциси ...чудна  Peace...и в моите любими цветове..  Wink

# 291
Леля Ог, възтановка няма как да направя. Изядохме част от аранжировката... Пък и вчера децата бях на балет до 8 и затова вечеряхме много набързо. От срам посинях, а с ваште черни точки ето на какво заприличах:

Ноо днес имам повод да празнувам. Сайтът ми прави една година онлайн съществуване и съм подготвила гала вечеря... И за да не се излагам като в понеделник, подредих масата още сутринта, че да я наснимам на спокойствие:

Сега отивам и да сготвя гала яденето, че само с тия ягоди няма да мина...
Наздраве!

# 292
Ивира, честит празник! Пожелавам ти успех и дълги години много посещаван сайт!   bouquet Масата ти е много хабава! Това на средата какво е?

За тези, които проявяват интерес, ето и схемата на едната кутийка с пеперуди. Ако я ползвате направо като шаблон, ще трябва да си докръцквате тук там. Ако искате да е точно и всички да си пасне, начертайте си я и ако имате проблем с разчитането на размерите- питайте!

Идеята е да се получи правоъгълна кутийка, чиято закопчалка е пеперудка. За целта трябва двете крилца да се отрежат по малко в основата, но това го направете чак след като я сглобите.  Ако я  правите от по-твърд картон, за да не се напука картона, направете следното:
Слагате кутийката върху списание и с помощта на линия и  нож за писма (или нережещата страна на нож за пържоли, да не е с остър връх), минавате натискайки всички места, които ще прегъвате . Страната, от която ги минавате, ще е вътрешната на кутийката.

Леле, дано ме разбрахте!  Embarassed По-лесно щях да го обясня с клип  Laughing

Довечера ще снимам и ще покажа готов модел, а утре ще пусна и по-лесния вариант.

# 293
 Grinning Grinning GrinningИвира, накара ме да се усмихна! Grinning Grinning Grinning Много е красива масата ти! И бутилките от вино, използвани като вази, и корковите тапи, и портокалите, използвани като свещници! Честита годишнина на твоят сайт! Приятно празнуване довечера! Радвам се, че си си взела бележка! Laughing Laughing Laughing Hug  bouquet

Леля Ог, чудесна зелена идея!

От онзи сайт , който съм преписала  Laughing по-горе съм изпуснала някои интересни неща:

Мъх, камъни, вино, вода и свещи:

Фенери от... буркани и тел, които може и за верандата, но аз пробвах да направя за масата, само че вместо тел, използвах навито алуминиево фолио - ефектно е  Peace:

Също от буркани и алуминиево фолио биха се получили чудесни кошнички.

Ето как могат да изглеждат и бутилките от вино като вази, но без етикетите:

Вази от бутилки, лепило и конци:

Вази от шишета с украса от бижута:

# 294
Ивира, честит празник! Пожелавам ти успех и дълги години много посещаван сайт!   bouquet Масата ти е много хабава! Това на средата какво е?
Благодаря!  Hug

В средата има ягоди с дафинов лист и звезден анасон.

# 295
Grinning Grinning GrinningИвира, накара ме да се усмихна! Grinning Grinning Grinning Много е красива масата ти! И бутилките от вино, използвани като вази, и корковите тапи, и портокалите, използвани като свещници! Честита годишнина на твоят сайт! Приятно празнуване довечера! Радвам се, че си си взела бележка! Laughing Laughing Laughing Hug  bouquet
...

Ето как могат да изглеждат и бутилките от вино като вази, но без етикетите:...
yagodka, мерси!  Hug

На бутилките специално лепих етикети, за да напиша името на сайта. Излезе по-изгодно, отколкото да си поръчвам специална партита в някой винзавод.  Mr. Green

Като мине довечера партито, пак се включвам на японска вълна. Суши-гостито ни се отложи за понеделник.
Събирам идеи за масата, някаква ниска украсата трябва да измисля. Идеята по-горе с мъха и камъните много ми хареса, но откъде сега мога да намеря мъх.  newsm78 (камъни имам цял кашон - децата ги домъкнаха от морето  hahaha)

# 296
На бутилките специално лепих етикети, за да напиша името на сайта. Излезе по-изгодно, отколкото да си поръчвам специална партита в някой винзавод.  Mr. Green

Забелязах, че са много интересни етикетите на бутилките. И стоят много ефектно, допълват аранжировката на масата перфектно! Все пак сайтът ти се казва "Вино и подправки" и си мисля, че чудесно си експлоатирала темата. Peace  bouquet А снимката за бутилките без етикети е за общия случай, не съм имала предвид да те коригирам или нещо такова. Embarassed И аз използвах малки бутилчици от бебешки сокове без етикети за моята маса, защото нямах малки вазички, но ти си използвала бутилките от вино  с етикетите съвсем целенасочено. Масата ти наистина е чудесна!  Hug

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 15:48 от yagodka

# 297
Ягодка, отново чудесни идеи!   bouquet

Ето от мен кутийките:

Тук е шаблончето за втората кутийка. Мисля, че ще ви допадне повече, защото няма мерене, няма сгъване и се изрязва много по-лесно.
За първата кутийка мога да добавя, че дъното може да не е толкова сложно, а просто да се залепи.
И също да кажа, че с макетен нож се изрязва много по-лесно, отколкото с ножица (стига да е остър ножа).

Ивира, може да направиш нещо с бамбуковите стъбла. Едното струва три лева и е доста дълго, може да го разположиш в срадата и около него да аранжираш примерно нарциси или някакви малки лимончета.

# 298
yagodka, помислих си, че не се виждат ясно етикетите, затова поясних, че не са оригиналните.  Hug

Леля Ог, кутииките са страхотни за опаковане на малки подаръци за гостите или за децата.  Сигурно ще ползвам бамбук и камъни, като най-лесно. Мисля да направя и хартиени фенери, само да намера подходяща хартия.

Ето още идеи за японска маса:

Покрай тази тема намалих готвенето.  hahaha Толкова се запалих, че скоро с редовните участнички ще може да организираме семинар по темата. Ще е интересно, да се включат още участници.  Mr. Green

# 299
Ах Леля Ог ,тези кутийки и зюмбюлите до тях...са направо...прекрасни и като си представя и арамота на цветята..просто чудесно newsm51

Ivira ,прекрасна аранжировка на масата си показала ,поздравления  newsm51

Продължавате да показвате идеи....браво на вас... Hug...,аз  ще се включа по късно днес...,че нещо на последък нямах време за други идеи ,...освен тези на работа които раздавах.... Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт