Аранжиране на маса ...

• 261 396
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
  • до водата
Момичета, вижте какво открих! Ако сте само малко по-сръчни от мен със сигурност можете да спретнете подобни пеперуди за чудесните ви аранжировки:

# 316
phlox идеята наистина е много добра...,като ми остане повечко време някой ден ще се опитам да ги направя...благодаря ти  Peace

# 317
tzvetihc, зависи кой му е любимият анимационен герой примерно.
На мен ми хрумна, ако обича колички, може всички сладки, соленки да са направени и украсени като коли, сложени примерно в каросериите на камиончета-играчки, тортата да е също с формата на кола. Пластмасови колички навсякъде по масата, ярки балони в 4-те основни цвята. Дори и покривката и салфетките, или чинийките, да не са шарени, то при тая шарения от колички - няма как да не е весело. Grinning Peace

phlox, много интересна идея! Стархотни са тия пеперуди!

Скоро нищо не съм показвала...

А трябва! Grinning Hug

# 318
# 319
Добро утро момичета!
Слънцето грее и вдъхновява за красиви маси!  Laughing
Кремче, красота!
phlox, много добра идея! Невероятно красиви пеперуди!
mama1+2, помагай с идеи!
Ivira, дай ни знак до къде стигна с приготовленията, че умирам от любопитство!
Ягодка, аз също съм се заканила всяка неделя да украсявам. Да видим дали ще си спазя заканата  Laughing Но определено на домашните им прави впечатление.

tzvetihc, радвам се, че ти харесват нещата ми, благодаря за хубавите думи! Салфетки има на Екзарх Йосиф, малко след магазин Фамилия- магазин на Асико. Същата верига магазини я има и на Пиротска (като вървиш от Халите към пазара се пада в ляво, след бебешкия магазин). И също на Мадрид, някъде срещу градинката. А такива чинийки има и  в магазините за левче. За момче, ако не се лъжа, вариантите са МакКуин, Спайдър мен или Батман (не ги различавам), пиратско парти или Морско приключение в момчешки вариант. Идеите са безброй. А също може и Мечо пух, ако го харесва. Само ни дай посока и ще помагаме!

Ето от мен няколко красоти:

Приятен ден на всички! Меридит, днес да се отсрамиш!  Laughing  Hug

# 320
Кремче Ванилия, много красива маса! Но чакаме и ти да се включиш и с маса, която сама си украсила!  bouquet

Ягодка, аз също съм се заканила всяка неделя да украсявам. Да видим дали ще си спазя заканата  Laughing Но определено на домашните им прави впечатление.

Ох, успокоих се, че не съм сама!  Laughing Laughing Laughing Не само, че им прави впечатление на домашните, а и им харесва - определено става различно и уютно с украсена маса, дори и да не е празник. Peace

Аз вчера се сетих, да ви кажа за София, в "Света Троица", до трафопоста, където се плаща парното и топлата вода, в сградата на един стар супермаркет, имаше голяма борса за саксийни цветя и разни аксесоари най-различни. До преди няколко месеца беше там, сега не знам със сигурност.

Няколко идеи: едно време имаше едни чинийки за сладко - стъклени. Който не ги ползва вече, може да им намери приложение като подложки за свещи.
Капачките от буркани, могат да се използват като подложки за чаените свещи и около тях да се наредят разноцветни камъчета - става много ефектно - пробвах го.
Гюведжетата могат да се използват също временно за вази, ако допълват интереиора - също става много интересно.

Леля Ог, за сега събирам буркани, сега с последната снимка, ще ме накараш и консервни кутии да събирам. Laughing Laughing Laughing

Айде и от мен нещо просто, че да не съм с празни ръце: камъни и свещи и свещи и разни други... зеленчуци Laughing:

Ивира, аз пясък намерих в едно магазинче за разни декорации, но си мисля, че и пясък, и камъчета, би трябвало да можеш да купиш в магазин за аквариумни рибки.

И за следвщия трети март Laughing:

http://i.ehow.com/images/a04/7l/74/recycled-crafts-lid-candle-holder-800X800.jpg

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 13:58 от yagodka

# 321
  • софия
Леля Ог , ягодка Благодаря ви за отговорите след някой друг ден ще се възползвам от поканата ви да ми помогнете да направя рождения ден на моето детенце специален, а до тогава ще събирам идеи и ще се вдъхновявам от вашите прекрасни неща,  bouquet а може да се престраша да покажа и нещо мое Wink

# 322
Здравейте, мили момичета!

Ягодка, никак не си сама! Идеята си е прекрасна, стига човек да има време. Определено става по-приятно, по-уютно и дори празнично.

Този магазин в Света Троица вече не съществува. Или по-точно вече не е там, а някъде на подуене. Последно ходих преди Коледа и го разпродаваха.

Идеята за гюведжетата е супер, замислила съм аз една маса в битов стил, но нямам нито покривка, нито каренце. А как става номера с капачките, можеш ли да демонстрираш?

В магазините за рибки наистина има различни цветове грунд и не е скъп, но може да е в голямо количество.

tzvetihc, показвай смело! Най-много да си видиш хола в нечия галерия  Mr. Green

Ето и днешното ми вдъхновение (не дочаках неделя  Laughing):

Лека нощ!

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 22:16 от Леля Ог

# 323
Прекрасна маса Леля Ог  newsm51.
Аз утре ще гледам да се отсрамя... Wink

# 324
Ай, ай, ай, Леля Ог, как ще заспя сега, след толкова много красота!? Crazy Crazy Crazy
Меридит, чакам с нетърпение! Hug

# 325
Гледам ви,чета ви и ви се възхищавам естествено.И да си призная албумчето не е мое,но както знаете това не е единствената изплагиатствана тема,ама няма как........интернет.То и ние от мрежата качваме ама и доста ровим пък дамата тъй на готово,но дано поне популяризира тея красоти.Ето какво намерих за Великден-красиво и приложимо:иглики от цветарски м-н,пиленца от левче и тия шоколадови яйчица могат само да се заменят с нещо по здравословно.                                                                                                                                                                                                   

# 326
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
голяма красота е в тази тема, и е пълно с идеи

# 327
  • Sofia
Ле-ле какви красоти!!! Браво!
Малко по-назад четох, че някои от вас са си посадили леща за трева. Ако я посадя днес дали ще стане за Великден? Има ли някое друго растение, което да стане на тревичка до Великден?

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 15:06 от Eliona

# 328
  • ВАРНА
Може би "котешката" трева?!Мисля,че доста бързо никнеше.

# 329
Здравейте, момичета! Благодаря за похвалите!  Hug

Аз посадих леща. Моята поникна за седмица, а за около две седмици трябва да е достатъчно голяма. Честно казано моята не е много гъста, може би трябваше да сложа повече леща.

cafelate, много лесно и красиво предложение!

Днес ходих в АИКО и имаше невероятни неща за декорация. Имаше и пясък, също страхотни комплекти в азиатски стил и какво ли още не. Видях и едни чинии и чаши с мидички в тях, сини на раета...  много ми харесаха, точно за морската тема на Ягодка!

За ужас на мъжа ми си купих две солнички и едни пръстени за салфетките в съвсем кичозен стил, но много ме радват  Mr. Green
Нямам търпение да чакам до Великден и през седмицата ще ви ги покажа.

Приятен следобяд!

Общи условия

Активация на акаунт