Аранжиране на маса ...

• 261 926
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Момичета , благодаря Ви за похвалите ... Blush  Hug

Ивира- интересна е масата ти с буквите  Party Поздравления !   bouquet
мама 1 + 2- много хубава маса и чудесно съчетание на цветовете !   bouquet
Леля Огnewsm81 Прекрасна маса ! От всичките ти маси до сега тази ми харесва най- много .   bouquet А моите розови клончета не са от праскови, а от един красив храст от нашата площадка, откъснала съм клонките с разрешението на бабите от блока.  Laughing
Ягодка- много сладки снимки на малката ягодка.  Heart Eyes
Красиви и интересни подложки си показала.  Flutter
Кремче Ванилия- много топлина и нежност струи от твоята маса .   bouquet

От мен една маса , която направих специално за мойте сърчица  Heart Eyes много се зарадваха ... Grinning

http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC091585.JPG

# 466
Близнаците, без думи ме остави!  Crazy Crazy Crazy
Краси, не се помайвай, ами влизай в отбора!   bouquet
Леля Ог, стискам палци за добрата новина!

# 467
Момичета...пожелавам на всички много весели празници....и весели маси... WinkМного снимки да направите...Лек и слънчев.../ако не е облачно при вас/..ден на всички... Hug   bouquet

# 468
  • София
Я, къде се събрали девойките с идеи  Hug
Много хубавини сте показали, момичета. Аз не мога да се редя с вас, но все пак ще открадна някоя и друга идея и сега по празниците, ще снимам и аз. Ако е хубаво времето / моля те, Боже, нека е хубаво  Praynig/ моята маса ще е навън.
Весели празници, вълшебници   bouquet

# 469
  Здравейте майсторки на красоти!  bouquet  bouquet  bouquet

Много се радвам , че открих тази тема пълна с прелести- надявам се нямате нищо против да се "отбивам" при вас Praynig
  Събрали сте уникални идеи и предложения- полезни и вдъхновяващи...
  Сътворили сте също толкова уникални и красиви свои красоти- поздравления!

Аз също много обичам и се прехласвам по всичко що става за украса- същата лудост ме гони с една дума Laughing
  Последната 1 година нямах възможност да се изявявам , понеже се местихме , ремонтирахме и т.н. , но най-после за този Великден съм на линия , дори направих една генерална репетиция, за да не стане така , че  в последния момент да нямам време от суетня по гозбите. Оставям масата така до неделя- хем да краси , хем да е готова( е чиниите ще ги махна разбира се) Laughing
Ето малко снимки:

Тук има още снимки от различни ъгли и детайли:
http://daniel007.snimka.bg/cooking/table-arrangement.487906
Хубав ден на всички и успешни приготовления! Hug

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 16:08 от Dina767

# 470
  • Русе
Дина, масата ти е разкошна  Peace Толкова приятно ми стана като я гледах... Светли празници на теб и цялото ти семейство   bouquet

# 471
Момичета - невероятни сте  Hug

Искам да попитам - дали мога сама да си направя такива пръстенчета за салфетките - днес си харесах едни, 4лв. бройка...а и имаше само 6 броя...Sad

Благодаря ви....аз нямам кой знае какво да показвам, но ще се радвам да гледам вашите красоти... Heart Eyes

Дина   bouquet

# 472
mama1+2,Дидка КОДЖАБАШЕВА - много благодаря!

Дидка- пръстенчетат от моите снимки си ги направих сама снощи Embarassed- използвах ролката от тоалетна хартия Mr. Green, нарязах я на пръстени , облицовах я с тази същата опаковъчна хартия , която съм използвала и по средата на масата и залепих едни изкуствени цветенца , които ми бяха остана ли от друга украса + мъниста в средата Hug
Има и други неща от масата , които са импровизации- ще обясня по-късно , сега трябва да излизам ...
 Hug Hug Hug

# 473
Дина, добре дошла! Радвам се да те видя! И да готвиш, ей! Wink Масата ти е чудесна: светла, празнична и весела!  bouquet
Дидка КОДЖАБАШЕВА, на по-предните страници на темата има линкове към клипчета, където се показва направата на такива пръстенчета за салфетки. Има също и много снимки с идеи. Дано да се престрашиш да снимаш!
Кремче Ванилия, много е нежна испанската ти маса!  bouquet

# 474
Дина- здравей мила  Hug  Heart Eyes и Добре дошла .   bouquet Точно днес си мислех за теб  Simple Smile чудих се дали си видяла тази тема ..... и дали ще се включиш .....радвам се, че си тук  Grinning Масата ти е страхотна ! И яйцата ти и тази година са много красиви ! Разгледах всичките ти снимки с голямо удоволствие , видях , че новият дом вече е обзаведен  Flutter гости приемате ли ?   Party  Wink  Hug
Леля Ог- стискам палци и аз ..... fingerscrossed

# 475
Dina767 , добре дошла Hug! Масата ти е прекрасна  newsm51 Яйцата също много ми харесаха,много шаренки,весели...браво.. newsm51
Дидка КОДЖАБАШЕВА ,добре дошла и на теб.... Hugвече са ти дали идеи какво може да направиш ,както Ягодка е казала напред в страниците има линкове разгледай ги ,може да си избереш нещо ... Peace

# 476
Момичета, благодаря за стиснатите палци!   bouquet  Hug
краси.мира, то надписа за лещата голям, ама мойта леща нещо мижава излезе  hahaha
bliznacite2004, много ти благодаря! Радвам се, че ти хареса последната маса! А твоята е като от онези хубавите детски книжки, с красивите рисунки! Много сладурска и хубава!
abet, добре дошла! Чакаме снимки!
Dina767, добре дошла и ти! Масата ти е много красива! Направо ти завидях, че е толкова голяма! На моята има място за четири чинии, само ако леко се разминават  Mr. Green  Много стилно е подредено всичко, имаш си усет явно! И яйцата са ти страхотни!
Дидка КОДЖАБАШЕВА, можеш да направиш всичко, което си решила! Щом аз правя, значи всеки може!

От мен маса май няма да има за Великден, но пък не мога да не се похваля с ето тези сладури от ролките на тоалетната хартия

Ето тук са всичките.

А това ми е лещата  Laughing Май някой е забравил да я полива  Embarassed

Пожелавам ви весели празници и много слънчеви маси!
До скоро!

# 477
  Много , много благодаря за топлото посрещане и хубавите думи!  Hug
  И занапред ще се постарая да не ви посрамя  Heart Eyes

yagodka Hug- колко много сте пораствали и как лети времето...  Heart Eyes
  Готвя аз , но каква беля си докарах с онази прекрасна тема- 5 килограма отгоре , които още не мога да сваля ooooh!

bliznacite2004-приемаме гости с най-голямо удоволствие! А и е топличко вече при нас- само си нямаме лалета, зюмбюли , нарциси и  люляк- мнооого ми липсват! Hug

Леля Ог- чудесни са сладурите от ролки на тоалетна хартия! HugНо ти си имаш и една прекрасна помощница, нали?

И от мен Весели празници  на всички!

# 478
Леле какви красоти!!! За малко ви оставих и вие се развихрихте, че и умножихте!!!
Добре дошли на новите аранжорки!  Hug

bliznacite2004, масата със глухарчетата е толкова весела, като за детско филмче!  Mr. Green

Dina767, много ми хареса как си вързала свещите две по две, все едно са се гушнали... Цветята, съчетанието на цветовете ... всичко ми хареса!

Леля Ог, аплодисменти за търпението да изрежеш и залепиш цялата менажерия!  smile3501

От мен на отчет (преди да се прибера у дома) - само яйца:

Весели и светли празници!!!

# 479
аууууууууу,какво става тука,аз си мислех,че "кой е по-по-най" е при бате Енчо..... Laughing

ей,страшни майсторки ще додете вие  bouquet........пък и сега с таз тоалетна хартия и ринговете от нея,тъкмо я хвърлих,ако не мъ е срам,ще ходя да я изровя Laughing Blush

какви са тез калинки,птички,букви,НАХАЛНО ОТКЪСНАТИ КЛОНКИ Mr. Green-как ви ги ражда акъла,възхищавам ви се Peace

дина,впечатлена съм от вкуса ти bouquet

а бе аз идеи много имам,даже ровя по цял ден шкафовете и магазините "всичко по 1 лев" Laughing Laughing Laughingама с тез двамата сладури сега украси ли да правя,козунаци ли,яйца ли,май само ходя и констатирам кой какво е счупил и кой какво е бутнал hahaha

леля Ог,стикам палци мила и трепна в очакване на хубавата новина Praynig Hug Hug

момичета на всички пожелавам много весело и усмихнато посрещане в домашна атмосфера на прекрасния празник Великден-само здраве и берекет за вас и близките ви  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт