Аранжиране на маса ...

• 261 924
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
Леля Ог, значи ще се цепиш от колектива и няма да украсяваш маса за Великден!  Crossing Arms Тогава си наказана   Laughing като Ивира, да украсяваш мнооого маси след Великден.  Laughing Laughing Laughing Явно надписът за лещата не е бил достатъчно голям.  Laughing Много са красиви и сладки животинките!   bouquet
Находката, извинителни бележки се приемат само по уважителни причини.  Laughing

Вече когато ходя да купувам цветя, си нося и салфетка с мен, за да налучкам точно цвета - луда работа!  Crazy Laughing Та ето да видите как добре съм се справила с избора на цветя!  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 00:13 от yagodka

# 481
Здравейте момичета... Hug
Леля Ог ,много хубавка ти е станала лещата даже  Peace.Много ми харесаха пиленцата ,които сте направили от ролките за тоалетна хартия...,поздравления  newsm51.И аз много ти стискам палци...за хубавата новина... fingerscrossed
Ягодка страхотна ти се е получила масата  Peace...и отново си сгънала по трудния начин салфетките...,поздравления... newsm51
Ivira ,яйчицата са ти станали страхотни... newsm51

Ето моята маса украсена с Великденските яйца и козунак... Grinning

Весел празник момичета.... newsm51 newsm51 newsm51

# 482
  • София
Dina, добре си дошла! Hug Не спирай да показваш и твоите красоти!

Дидка, има идеи за пръстенчета на предните страници и линк, както вече са ти казали

Момичета, отново се прехласнах по снимките ви! Какви идеи, каква красота!

Аз съм почти готова с Великденските приготовления! Ще снимам и ще показвам тези дни

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!
   bouquet

# 483
Много добри аранжировки сте показали!
Браво на всички момичета! Peace
Ето и моята маса от снощи:  http://vikish.snimka.bg/daily/beautiful-in-my-home.485781.18065217

# 484
Христос воскресе!
Бъдете живи и здрави, и се обичайте!  bouquet

easter

easter

Меридит, страхотна аранжировка! Толкова шарена, весела, радостна и празнична - най-хубавата ти до сега! И яйцата са ти станали в страхотни свежи цветове!  bouquet
Априле, много ми хареса масата ти! Комбинацията лилаво и черно е страхотна! И направо завидях за ливите чинии  Crossing Arms  Laughing, останаха ми очите в тях и в лилавите лалета!   bouquet

С нетърпение очаквам снимките от великденските ви трапези!   261uu

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 00:29 от yagodka

# 485
Много добри аранжировки сте показали!
Браво на всички момичета! Peace
Ето и моята маса от снощи:  http://vikish.snimka.bg/daily/beautiful-in-my-home.485781.18065217
Много изискано!Браво!  bouquet

# 486
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !

http://foto.bg/data/500/tmpphpMR78k6.jpg
http://foto.bg/data/500/tmpphpoVWZ6O.jpg
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC092834.JPG

Леля Ог- сладурите от тоалетна хартия са чудесни .  Heart Eyes
Много красиви , цветни и празнични маси момичета  Hug Поздравления .   bouquet  bouquet
Дина- готвите ли се за утре  Party ? Може би ще ни покажеш аранжирана маса  Flutter за детско парти ?  Hug  Heart Eyes

# 487
Близнаците, много са сладурести яйчицата ти!

Това беше нашата празнична маса днес:

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 00:22 от yagodka

# 488
Христос Воскресе!

Много хубави декорации и аранжировки на маси сте показали момичета. Браво!!!
Ето и моята маса от сутрешната Великденска закуска ...

# 489
Воистина Воскресе!
bliznacite2004 ,много хубавки яйчица сте боядисали... newsm51
,много ми хареса масата ти...,поздравления  newsm51 И чинийките с петлето отгоре..,много идейно...чудесно се е получило... PeaceХареса ми и като цветова гама синьо ,бордо...,като гледам този лилиум май ще има за още една маса да цъфти...,много добре си подбираш цветята...браво още веднъж. newsm51
miravarna Hugмного ми хареса масата ти...,много нежна стои и в същото време отива в гамата -весела маса...изобщо с кеф да седнеш да закусиш на тази маса...,поздравления  newsm51
Сега аз да си кажа,че нямам снимка на моята маса... Sad.Всичко бях направила и детето ,вика с пълен глас гладно съм....отивам аз ,започваме да се храним и като приключваме ...,какво да видя  #Crazy.Всички седнали около масата сипали си в чшките и даже салатка си сложили....,моята аранжировка замина .... EmbarassedЗатова само ще кажа някои от нещата които бях сложила..,пък дано добиете малка представа ...в пръстени от салфетки /оранжеви с цветенцето,мисля че сте ги виждали/ във всеки от тях сложих по едно яйце.Чиния отгоре салфетка /специално за празника купени/ ,отгоре пръстена с яйцето и пиленце.Чаши ,купата с яйца/които също бяха украсени/,козунак/който също беше украсен/,салата,цветя,....много неща...еми това в общи линии беше украсата.
Е поне ще се радвам на вашите украси... Peace

# 490
  • Русе
Момичета, на всички масите ви са много празнични и цветни!

Ето и моята

преди

и след

Повече подробности в албума
http://dimana.snimka.bg/hobby/cvetnica-i-velikden-2010.487134.18069454

# 491
Христос Воскресе!  easter
Мили момичета, желая на вас и хората, които обичате, много здраве и щастие, мир и благоденствие! Бъдете все така изпълнени с положителна енергия и вдъхновение!  Hug

Момичета, благодаря на всички за стиснатите палци, но за да не ви разочаравам, от сега да си кажа, че става дума за работа, не за бебета  Laughing  Че така като чета пожеланията и започвам да си мисля, че съм ви подвела в очакванията  Laughing
Dina767, вярно е, имам си една помощничка, без нея съм за никъде! Помага за всичко и ми казва кой цвят с кои да сложа, кое с каква форма да бъде и т.н. Много е критична, но пък се радва на всичко, което сме направили заедно.
Ivira, благодаря за аплодисментите! Честно казано станаха много по-лесно и бързо, отколкото предполагах. Яйцата ти са много красиви!
nahodkata, с тези двама сладури е достатъчно и че готвиш! Но пък ако ти остане време и спретнеш някаква красота, не я крий, ами ни я покажи, за да и се порадваме и ние!
Ягодка, изложих се аз с лещата, че и с масата… ама ще се поправям, няма как!  И двете ти маси са разкошни! Много се радвах на петлите в чиниите, най-сетне и те да видят бял свят  Laughing ,  все ги криеш под разни украси и салфетки. Много се връзват цветята със салфетките, и по форма, и по цвят! Освен това, много ми харесва втория начин на сгъване на салфетка, може ли по-детайлно да покажеш? Харесва ми как всичко си съчетала- малките цветчета, сламата при яйцата, пеперудката, а най-много яйчицата в чашките! Много красиво!
merydit, благодаря ти за хубавите думи! И тук да пожелая много здраве и щастие на малката мушмулка! Да е все усмихната и много да те радва!
Великденската ти маса е наистина разкошна! Много ми харесва! И нарцисите, и сатенените ленти, и панерчето, всичко. Самите яйца също са много хубави!
А описанието на несниманата маса не важи! Да направиш възстановка  Laughing
Aprile, всичко при теб е много стилно и красиво! Но най-дълго гледах в лилавите чинии! Страхотни са! Както и всичко останало, което видях в албума ти. Личи, че имаш усет!
bliznacite2004, това са най-слънчевите яйца, които видях! Много ми харесва как си ги разделила по цветове, много бонбонесто и свежо, и весело…
miravarna, много хубава маса! А в това стъкленото, в което си захлупила кифличките, направо съм влюбена!
mama1+2, поздравления! Не мога да си представя колко труд си положила! Гледах и по другите теми- то са сладки, торти, козунаци и какво ли не! Даже си имала време и за аранжировка! Браво, страхотна си и всичко, което си направила е много  красиво! Между другото тази гарнитура изглежда съвсем различно в съчетание с розово. Пеперудите са прекрасни!

Такааа... не знам дали ще ми го броите, но показвам една сутрешна маса:

От утре ще готвя по-малко, за да си влезем отново в дрехите, че идва лято и не ми се мисли  Mr. Green Това значи, че ще имам повече време за украса и ще наваксам!

Спокойна вечер на всички!  Hug

# 492
  Здравейте момичета! Сигурна съм , че всички сте имали много красив , цветен и слънчев празник- личи си от снимките!
Просто не знам от къде да започна да се възхищавам...
Ivira-благодаря ти! Тези свещички , за които си писала , са толкова обикновени и евтини , но като видях цветовете ги взех и голям инат беше докато не намерих начин да ги сложа по някакъв начин на масата ,, без да простеят толкова LaughingМного са ти нежни яйчицата!

nahodkata -благодаря!  
yagodka-Това , че ходиш  да избираш цветя със салфетка се нарича професионализъм  Wink Hug
Чудесна е масата ти за Великден! Салфетките по цвят и форма са идентични с цветята, чиниите с вазата са стилни , но и закачливи... Heart Eyes
merydit - много ти е пъстра и красива масата! И толкова много яйца си боядисала!
Aprile - прекрасна маса ,цветове и цялостен усет за всичко!  bouquet
mama1+2 -нямам думи- всичко , което си сътворила(видях и в другата тема) е невероятно!!!!
Леля Ог- и ти стига си скромничила Flutter като започнеш от лещата, яйцата, невероятните сладки, а да не говорим за салатите и другите вкусотии... плюс аранжировка- 6+ :hug
bliznacite2004-как ги направи тези нежни цветове яйчица?Чудесни са! И на въпроса ти: нашият пораснал рожденик днес нямаше детска маса, защото партито ще е в петък , когато тук е почивен ден, но дори и тогава няма да има аранжировка, защото ще се подвизаваме на един плаж WinkУкрасата-каквото предложи  природата и много балони .... и много храна Mr. Green
Тази вечер бяхме сами- само с една гостенка и масата , която много набързо пригласих , не беше детска , но и без това рожденика спеше изморен от многото забавления , които му устроихме. Ето и няколко снимки:

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 03:32 от Dina767

# 493
Христос Воскресе!
Да сте живи и здрави!
Ето и от мен една идея за аранжировка на масата: http://freziya.multiply.com/photos/album/4/4

# 494
Здравейте момичета! Аранжировките са ви страхотни!
Да сте живи и здрави и все така изпълнени с вдъхновение!
Ето малко и от моите празнични маси:   http://vikish.snimka.bg/daily/beautiful-in-my-home.485781.18106667

Общи условия

Активация на акаунт