Аранжиране на маса ...

• 261 919
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
  • софия
Леля Ог масата с морковите е невероятна  bouquet възхищавам се как може толкова обикновени неща да ги превръщате в такива красоти, момичета страхотни сте  Simple Smile
Вашите семейства са големи касметлий че могат да се насладят на всичко това което правите, БЛАГОДАРЯ  Ви че споделяте всичко това с нас.

# 511
Здравейте, момичета!

Вилия, браво, придала си азиатски дух!

Ягодка, радвам се, че си тук!  Hug Много красива маса отново! Трите свещи много ми харесват. Аз чак сега видях, че цветчетата са щипки за салфетки, много са идейни! Горките петленца пак са под салфетката, а тя за пореден път е сгъната по различен и оригинален начин! И разбира се, да похваля и  лилиумите, които имат голяма заслуга и за тази прелестна маса! С нетърпение очаквам следващата!

Меридит, следва Гергьовден. Надявам се да има мноооого агнешки маси!

Лолита, има едно магазинче зад Халите, в което се продават само щипки. Мисля си, че отгоре може да си залепиш със силикон каквото ти хрумне. Цени ми е трудно да цитирам, но са под 5 лв за мнооооого щипки. Другата седмица ще проверя и ще ти кажа точно. А като казах силикон... в магазините за левче се продават силиконови пръчки. 1,50 лв за десет пръчки мисля, че беше. Нагряваш със запалката и лепиш всичко. Така си залепихме животните с детето. А аз се пристрастих и залепих камъчета върху шнолки и какво ли още не. Но за щипки за салфетки се сетих чак сега, като видях на Ягодка! Ще опитам задължително.
bliznacite2004, казвай къде живееш и кога да идваме  Laughing  Hug
Вярно сме мислили еднакво с тия моркови по масите! Много красиви салфетки! Ще ме караш да тичам за нови попълнения! Това черното покривка ли е или някаква хартия? А малките оранжеви звездички от къде ги взимаш? Нали са за ядене? Леле, колко въпроси ти изсипах! Много романтично изглежда масата на снимките със запалените свещи!

Lady-B, пръстените купих от Аико, не от Джъмбо  Laughing Свещите-зайчета са от Бриколаж, от миналата година са ми, но ми е жал да ги запаля. Имам и едни жестоки с кокошки (  подарък пак от миналата година от майка ми), но още не съм ви ги показвала. Замислила съм още една Великденска маса, нищо, че минаха празниците.
А за курабийките... същото като при bliznacite2004- стягай се за гости, аз запретвам ръкави за курабии  Laughing

tzvetihc, много си мила!

Приятен ден!

# 512
  • Стара Загора
Благодаря Ви  bouquet

# 513
Здравейте момичета .

Lady - B- Благодаря !
Леля ОгHug малките оранжеви звездички се хапват , да  Simple Smile бонбонки са , но не са купени от София , майка ни беше на гости и ги донесе на малките , в едно шишенце са , има и жълти сърчица и червени ягодки ,

Ето масата ни от вчера вечерта , която направих на бързо.... Wink използвах си пак лещата  Simple Smile жал ми е да я изхвърля.  Rolling Eyes

http://foto.bg/data/500/tmpphpFnRADr1.jpg

# 514
Близнаците, много е хубава синьо-жълтата ти маса!!!!, НО, оранжево-морковената ме очарова! Дълго й се възхищавах. Даже ей сега пак се върнах да я погледна! Тези квадратчета, върху които си сложила жълтите свещички, може да се изрежат в най-различна форма - туй ще си го крадна.  Wink А лещата ти е жестока! Как ще я хвърляш!? Аз пък се замислих, че все пак трябва да си посадя. Представям си я накацана с разноцветни пеперуди. Примерно розови, лилави, пурпурни... Crazy

# 515
Ягодка- благодаря ти  Blush  Hug . Насади си леща , расте много бързо, мойта стана толкова висока за десетина дена  Peace и аз сложих пеперуди на синята маса , но не се виждат ....ето тук се виждат по-добре - http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC095705.JPG представих си твоята леща с розови, пурпурни .....пеперуди  Flutter можеш да ги нарисуваш  Simple Smile вместо да купуваш  Wink Сините квадратчета , върху които са жълтите свещички , ги изрязах от цветно гланцово блокче на малките  Simple Smile права си за формата .... Wink аз вече го направих , изрязах си в различни цветове - звездички, сърчица, цветя , още квадратчета , листенца ....
Аз сега съм замислила една кафяво- зелена маса , една червена , една лилава и една морска  Laughing малките ме помолиха за морската  Simple Smile приготвили са си мидички и делфинчета  Heart Eyes

# 516
Близнаците, нямам търпение да ги видя всичките! И аз работя над морската, но жълто-зелена ще е следващата. Дано я измъдря преди да са ми изсъхнали цветята... Laughing

# 517
Здравейте  Grinning
Аз докато пиша за едните маси вие вече сте показали по втора....поздравления... newsm51
Клео1984 ,добре дошла  Hug.Масата ти ми хареса,табелките също ми допадат... newsm51предполагам ,че от тук нататък ще има много още с какво да ни изненадваш. Peace
Леля Ог ,както винаги нещата ти са невероятни ,браво... newsm51Много ми хареса морковената ти маса...нарязаните морковчета в чашите,яйчицата са направо убиец.Най ми хареса панерчето за хляб как си го украсила,с увитата юта отдолу..и с тези щипчици....много красива и весела маса...още веднъж те поздравявам... HugЗнам аз ,че идва Гергьовден ,ама си викам някой може да каже ,че има и някой друг празник преди това... Wink Hug
Вилия ,добре дошла и на теб... HugМного харесвам маси от типа азиатски,китайски ...и твоята много ми допадна.. newsm51.Как се научихте само да ядете с тези пръчици,аз също имам но от по обикновенните и все нещо ми се изплъзва като се опитам да хапвам с тях... Wink
Ягодка ,знаех си аз ,че лилиума ще издържи за още една прекрасна маса..браво..много ми харесаха и салфетките как си ги сгънала,все е едно е плик.Така за всеки все едно ще има по малка изненадка вътре/нищо че не е имало/,но тази идея ще си я открадна... Wink И твоите щипки много ми харесаха...newsm51
Близнаците ,браво много красива морковена маса имаш и ти...даже тези два цвята които виждам аз много добре си ги съчетала,кафяво с оранжево... newsm51 Пък тези домати колко пъти ги гледах няма да ти кажа...,чак ми се иска да се пресегна да си взема.... Joy Браво... и за другата  синьо и жълто /с която ми напомняш ,че идва лятото/,много слънчева и в същото време много топла е станала масата ти....newsm51. Тези сладки ти ли ги правиш и на едната маса са много красиви и на другата и все различни... PeaceКакто е казала Ягодка, как ще хвърляш лещата ,много е хубавка все още... Peace

Сега като пиша...си мисля Thinking....,защо не направим нещо като конкурс,за най добре аранжирана маса...ей така за спорта просто.Ако сте съгласни разбирасе...,надявам се още хора да се включат в темата преди това. PeaceКакто кажете ,ако сте за...предлагам всеки да даде по няколко идеи на каква тематика да бъде аранжировката ,ще пуснем анкета ...,ще се избере и даваме някакъв срок и после качваме снимките и гласуваме...,какво ще кажете? Wink

# 518
Здравейте, момичета!
bliznacite2004, отново бонбонеста маса!   bouquet  Hug Страхотни цветове, на всичко! И страхотно си ги комбинирала.  Искам да кажа, че забелязах две неща: първо, колко умно и практично си използвала и формата за кекс, и самата и` опаковка, за да посадиш леща в тях, браво! Варианта с пеперудките страшно ми хареса! Второ, имаш собствен стил на представяне на масите  си- една голяма и две малки снимки, като втората е със запалени свещи. Много ми харесва и вече си се оглеждам за снимката със запалените свещи  Laughing

merydit, благодаря ти! А това не е панерче, а само хартия. Отвън е цветарска мрежа, сгъната няколко пъти и завита в кръг. В кръга има два вида хартия, а най-горната е салфетка, която сменям според слечая. Ползвам го и за яйцата.

Ягодка, и аз вече се замислям за морската, но преди нея имам още пет-шест идеи  Joy Отворихте ми работа с тая заразна тема! Но засега съм осъществила само две от идеите- една последна великденска и една набързичко нагласена пролетна маса. Днес показвам едната, а утре другата, че да не ви дойда до гушата. Чудех се коя от двете, великденската ще и мине времето, но въпреки това, реших пролетната:

Лека нощ и успешна нова седмица!

# 519
   Ах , че много пишете...пък и творите Hug Неуморни сте!

Леля Ог кога успяваш? То не са аранжировки , красиви ястия , където всичко е пипнато... торти...  bouquet
  Близнаците и Ягодка- и вие сте като изворчета на свежест- сигурно ако не седнете у дома на красиво аранжирана маса половинките и децата , ще се притеснят , че не се чувствате добре- продължавайте- много е красиво всичко!

Благодаря ви за похвалите за масата с кристалите Heart EyesЛеля Ог- салфетките на въпросната маса бяха елемента около който я "построих"- тях ги имах,а свещниците ги намерих случайно същият ден и то на намаление- по левче Grinning

Нашето парти за съжаление не се състоя на плажа Sad Оказа се , че не са ни направили резервацията ,за която се обадих 2 седмици по-рано и когато звъннах за всеки случай предния ден се оказа ,че нямат нищо на наше име , а вече има друга резервация- адски неприятно ooooh!Но си намерихме местенце на един басейн и се получи хубаво... Ето малки снимки от масата- макар и да няма нищо общо с аранжировка Mr. Green Дори и малкото неща , които бях наредила се разлетяха от вятъра и трябваше да ги събера в чашки... Приемете ги като виртуална почерпка Hug
http://media.snimka.bg/5963/018181365.jpg
http://media.snimka.bg/5963/018181366.jpg
http://media.snimka.bg/5963/018181367.jpg
http://media.snimka.bg/5963/018181368.jpg
http://media.snimka.bg/5963/018181369.jpg
http://media.snimka.bg/5963/018181401.jpg.

А ето и една маса от тази вечер, която се случи заради един букет и една бутилка вино , които ми подариха. Букета беше двоен и започна да окапва още на другия ден и реших поне една аранжировка да спретна от него:

Ето и още снимки:http://daniel007.snimka.bg/cooking/table-arrangement.487906.18203067
Успешна седмица на всички!

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 04:27 от Dina767

# 520
  • Стара Загора
merydit   bouquet Благодаря, аз също не се справям, но се упражнявам.

# 521
Леля Ог масата ти отново е много красива... newsm51 .Харесаха ми и тези цветчета по салфетките.. PeaceЗа панерчето-аз видях оранжевата юта,но си мислех ,че си я увила около някакъв панер,а то какво било..браво... smile3501
Дина767 ,пак се е получил рожденният ден ...,като гледам колко дълга маса ,цветна като за деца и пълна с ядене... Wink ,балоните отзад....Супер са си изкарали  Peace.Много ми хареса едно от ястията на снимките ,но ще те помоля да ми пишеш на лични ,какво е и как се прави ... http://media.snimka.bg/5963/018181367.jpg . Много ми хареса и другата ти маса,особено тези салфетки от какво са ..по мека юта или хартиени ,чак ми е иска да ги пипна... Joy

Нищо не казахте момичета,за идеята да си направим наше конкурсче... newsm78

# 522
  Привет отново!
merydit- Мерси! Писах ти на лични за солените кексчета Hug
  А за масата- салфетките са от плат... явно на тази светлина изглеждат хартиени, не знам. Имам ги от много време , а не бях ги ползвала като салфетки Embarassed Пръстените са от стеблата на едните листа Mr. Green ,а подложките за чинии ги префасонирах набързо от едни стари подложки , които на нищо не мис е връзваха , като ги облепих с фолио.
И накрая едни домашни бонбони рафаело за допълнение...

За конкурса- мен лично ми харесва идеята- бих се включила, но по принцип тези конкурси( не че задължително разбира се) , не се ли правят анонимно Thinking За да е по- обективно гласуването... поне в други теми с такова впечатление съм останала, а ние си знаем масите Laughing Нека и другите момичета да кажат какво мислят Peace

# 523
Здравейте момичета!
Отново сте направили страхотни аранжировки на масите си - поздравления!!
Относно конкурса, идеята е чудесна, но предлагам да е тематичен. По този
начин на определена тема, ще развихряме въображението си. Simple Smile

# 524
Дина 767 ,благодаря ти много определено някой ден ще ги направя... Hug,а за салфетките страшно ми харесаха ,очаквах да са от плат... Peace.Много се надявах да кажеш ,че са хартиени ,че да си потърдя и аз...,защото ползвам само такива,но нищо здраве да е.. Peace

За конкурса...значи който е ЗА ,да даде няколко предложения за тема на аранжировка,които ще бъдат включени в анкета.После всеки  ще гласува ,за да изберем темата.Накрая определяме период ,до който трябва да покаже всеки своята аранжирана маса по темата.Всеки после ще гласува,като пак ще бъде в формата на анкета.Ще имат право да гласуват и хора които все още не са се престрашили да покажат своите маси тук.По този начин не мисля ,че се вижда кой за кого гласува...или бъркам  newsm78?

Ето примерно няколко идеи:
1.Морска тематика.
2.Азиатска тематика.
3.Модерна тематика.
4.Фолклорна тематика.
5.Горска тематика.

Общи условия

Активация на акаунт