Аранжиране на маса ...

• 261 916
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, момичета!

Dina767, благодаря ти за комплиментите! Не знам как успявам, но ми е приятно и сигурно това е причината.
Масата ти отново е много красива, артистична, с много интересни идеи по нея! И на мен салфетките много ми харесаха, както и палмовите листа! С две думи, много оригинално!
Да ти е жив и здрав рожденника! Празничната ви маса е прекрасна и изобилна! Браво, поздравления!   bouquet

merydit , благодаря ти! Нали знаеш идеята с лилави теменужки и зелени салфетки от кого съм я видяла  Wink

А по отношение на конкурса ще се въздържа от "За" или "Против". Мисля, че сме твърде малко хора за конкурс, освен това си познаваме масите, както каза Дина. Също така не мисля, че мога да се състезавам с останалите момичета, та аз дори свестни чаши нямам! А и харесвам всички маси много, всяка е различна, има си собствен стил и красота, за мен е огромно удоволствие да ги разглеждам и всеки път с нетърпение чакам следващата. От друга страна може да е забавно едно такова обединяване около една тема. Не знам, за сега съм пас, каквото решите вие.

Аз показвам последната си великденска маса за тази година:

Приятен ден на всички!

# 526
Привет, момичета!

Докато аз се размотавам насам-натам, тук е станало многолюдно, пъстро, весело и даже "конкурсно"...
Като цяло подкрепям идеята, но си мисля, че всеки има различен стил, а и възможности и ще е трудно да се сравняват аранжировките. Надявам се, това да не пречи на участниците.
Понеже е малко рано за морска тема, предлагам да започнем с тема за рожден ден, но за големи - понеже ми предстои един и ще ми е лесно да се включа.  Mr. Green
Пък вторият конкурс нека да бъде вече на морска тема. Есента да направим едни горски, после зимен, коледен, новогодишен....  Crazy
А аз от утре започвам да замазвам черните точки от Великден, че да стана Юбава за лятото.  Flutter

# 527
Мисля си ,че всеки път ме изненадвате в аранжирането и просто щеше да бъде интересно да видим на една тематика,кой с каквото има под ръка ,какво ще направи.По принцип не е задължително да наближава някакъв сезон или празник за да украсим така масата.Но щом няма много желаещи отпада...продължаваме ,всеки да показва ,когато и каквото може... Peace

Леля Ог масата отново ти е много свежарска и цветна..браво.. newsm51 .Много ми харесаха свещичките  Peace ,аз до сега не съм виждала такива.... newsm78

# 528
Леля Ог, много свежа и нежна е теменужената ти маса! И аз гледах теменужките и се чудих кой ще ни изненада с тяхното приложение. И закъснялата великденска маса ми хареса, ама какво като е на великденска тематика, може просто да я наречем "масата с пиленцата". Много симпатична и сладка! Харесаха ми клончетата като допълнение на интериора! НО, както казах и преди, морковената ми е абсолютен фаворит.  Peace Въобще явно на вас с Близнаците много ви върви с морковите!  Grinning
Дина, масата ти ме очарова! Обожавам естествените материали! Съчетанието на дърво, лен и свежи листа, придават на масата ти много тропически и релаксиращ вид. Разгледах всички снимки и тези в албума също. Много ми хареса и варианта с дървените свещници.
За евентуалния конкурс, виждам, че вече идеята отпада. Аз също на този етап съм "против", защото мисля, че още не сме "дорасли", т. е. сме твърде малко на брой. Също така ми харесва непринудеността на темата и се радвам да видя всичко, което ви е хрумнало "просто ей така" от вдъхновението на една маргаритка или листо. Казах ви аз, че тази пролет няма да е като никоя друга. Поне за мен е така. Виждам света около мен по съвсем различен начин - луда работа!  Crazy Laughing

Ето и моята маса от вчера. Можеше още да се измисли, но нямаше време, какво да се прави  Rolling Eyes, ама здраве да е!:

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 00:47 от yagodka

# 529
Ехаааа, Ягодка, тази маса е разкошна! Това ми е най-любимата от всичките ти маси!   bouquet
Разкошни жълти лалета! Много ми харесва идеята с различния размер вазички, а сгъването на салфетките ти е уникално! Много ми допадна! Моля те, покажи ни как го правиш  Praynig , прилича точно на лале!!! А също и за предишния вид сгъване, ако имаш време. Чудех се аз къде си изчезнала, а ти си замислила чудесна маса!  Hug
Много си изобретателна по отношение на горките петленца  Mr. Green
Права си за пролетта, различна е и е прекрасна!  И аз все се оглеждам за идеи, цветя, салфетки...
Само едно е лошо- свикнаха тия хора на покривка, свещички и цветни салфетки и сега си ги търсят, не им харесва да ядат направо върху масата  Laughing Купих си едни красиви цветчета-свещички и си стоят на покривката постоянно. Така  през цялата седмица масата е украсена, а събота и неделя е по-хубаво и различно аранжирана.
Теменужената маса не съм я мислила специялно, просто детето набра цветенца и аз реших бързо да спретна пролетна масичка. Буквално за минути, защото бяхме гладни. Ако се бях сетила да замисля една с теменужки, сигурно и по-интересно нещо можеше да измисля.
Ивира, добре се завърнала!  Hug Чакам да видя как триеш черни точки!

Меридит, благодаря! Свещичките са ми подарък от майка за миналия Великден, страхотни са и не смея да ги запаля  Laughing

# 530
Много си изобретателна по отношение на горките петленца  Mr. Green...

Да, вярно.  Laughing Ама какво да се прави, като не ми отиват на обстановката! Благодаря ти за комплимента!   bouquet

За жълтите салфетки - просто ги хванах за ръбчето, където бяха сгънати и ги напъхах в чашите. Едното вътрешно ръбче подвих и сложих отгоре стръкче магданоз, за де в тон.  Laughing
Другото сгъване тия дни ще се опитам да го снимам, че малката си иска вниманието.  Hug

И аз вече имам цял шкаф с цветни салфетки, ама както казах - луда работа! Laughing Laughing Laughing

# 531
Срахотна маса Ягодке  bouquetМного стилна,нежна и толкова слънчево жълта,че няма как да не ти повдигне настроението Hug

# 532
Вижте какво намерих и не се сдържах:

Мисля, че досега не съм го виждала, но ако е показвано, ще се редактирам!

# 533
поздравления на всички сръчни домакини  участващи в тази шарена тема  bouquet

от мен една следобедна закуска с овца и таралеж Grinning

# 534
Здравейте момичета, какви красоти само показвате, невероятни сте   bouquet

Ето и от мен една простичка аранжировка, ама ..... и щеше да е по-добре да бях сложила една бяла покривка  ooooh! Другият път ще се постарая повече, но исках да използвам лаленцата  Rolling Eyes

# 535
Ягодке ,невероятна маса си създала...поздравления newsm51 .Тази най ми допадна...,може би защото харесвам ,много жълтият цвят... Wink
Кремче Ванилия ,прииска ми се да дойда на слетобедна закуска и аз...много харесвам това борченце/ако не се лъжа се казваше ваксфлауър/..... и с тази овчица до него си е направо чудесно...newsm51
alex_og97 ,добре дошла  Hug Лалетата са ти много хубавки Peace...вазата самата тя ли е нарисувана или си пуснала нещо в нея newsm78...много итересно е станало... newsm51

# 536
Ягодка - на мен ми идва малко в повече жълтото. Не съм почитател на един и същ цвят, без никакъв друг
цветови акцент. Опитай да го съчетаеш с друг ярък цвят! (мое мнение) Peace

# 537
merydit, това е вътре във вазата и ми казаха в магазина където си купих вазата, че е еко почва или еко тор нещо такова. Представлява съвсем малки кубчета, а има топчици големи колкото пластмасовата главичка на кърфиците. Продава се в малки пакетчета и са различни цветове и като се сложат във вода се раздуват. На тази снимка са се надули съвсем малко до вечерта изпълниха цялата ваза. Довечера като се прибера ще снимам пак и ще ви покажа вече надути.

# 538

....просто ги хванах за ръбчето, където бяха сгънати и ги напъхах в чашите. Едното вътрешно ръбче подвих и сложих отгоре стръкче магданоз, за да е в тон.  Laughing

newsm20

Кремче, много хубава масичка за следобедна закуска! Овцата ми е абсолютен любимец! И салфетките ти са много красиви!

alex_og97, добре дошла! Красиви са ти лалетата, вазата е интересна също. Чакам с интерес да видя как са се раздули топчетата. Другия път да не снимаш към прозореца, за да е малко по-светличка снимката и хубаво да видим всички подробности!

Ако вече ви е дошло до гуша от оранжево-жълтите ми маси, едно една нова визия:

Приятен ден, момичета!

# 539
Ягодка - на мен ми идва малко в повече жълтото. Не съм почитател на един и същ цвят, без никакъв друг
цветови акцент.

Може би си пропуснала злеления цвят на листата, затова не си видяла втория цвят. Всичко е въпрос на вкус.

Опитай да го съчетаеш с друг ярък цвят! (мое мнение) Peace

С този удивителен знак накрая определено не мога да прочета изречението ти като мнение, а като съвет, който не си споням да съм искала. Ако искаш да изкажеш мнение, трябва да махнеш удивителния и да преконструираш изречението. Нещо от сорта на: "Аз бих използвала друг ярък цвят, за да допълня жълтия..." и т. н. (мое мнение)

Общи условия

Активация на акаунт