Аранжиране на маса ...

• 261 574
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Браво, страхотни сте! Всички идеи ми харесват, главата ми направо бръмчи от идеи! И съм напълно съгласна, че лудостта е заразна, но пък е прекрасна!
Аз нямам подходящи чинии и това едва ли ще се промени до събота. Затова моля, който има идеи как да маскирам чиниите си, нека да я сподели!

# 76
Защо ще ги маскираш чиниите, Леля Ог? Виж моите сервизи! Особено ужасно съчетание от синьо и жълто, но само с една цветна салфетка може да изглежда добре! Flutter
Покажи някоя от чиниите, да понапънем мозъци за идеи! Hug

# 77
Ягодка, виж в галерията последните снимки, за да не загрозяват темата. Едните са със сини цветчета бордюр, а другите чисто сини стъклени. Сигурно ще ползвам със синята плетеница и точно нея искам да скрия, защото идеята ми за украса е в розово-лилавата гама, даже бордо може да е.

# 78
Леля Ог, аз си мисля, ако използваш сините дюс, спокойно и розово, и лилаво ще им тича. Но ще помисля и за другите...

# 79
Сега ми хрумва да покрия целия бордур с листенца от живи цветя (може би да ги залепя с желатин). Чиниите са големи и ще има достатъчно място за храната. А сините ще ги пробвам довечера, да видя как ще изглежда. Благодаря, Ягодка!

# 80
Леля Ог, аз си мисля, че на другите, белите чинии, бордюрът е много нежен и спокойно можеш да си задействаш другите идеи, каквито си си ги наумила, а и кой ще гледа бордюра, като знам каква красота ще бъде в чиниите, ама щом си решила... Ето някои такива съчетания на цветовете:

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 16:01 от yagodka

# 81
Какво ми хрумна  Thinking....,не всеки път има цветя ...някой път ме изненадват гости,при което се налага бързо аранжиране на масата...и какво направих, една подаръчна торбичка я нарязах на сърчица и цветенца.Според мен ,на всякакъв цвят покривки ,ще отиват цветенцата ,а сърчицата са специално за Св.Валентин като мисля, по едно пожелание да напиша отзад на всяко ....и да ги разпръсна из масата и всеки да си вземе по едно/ще бъдем доста хора,защото ние празнуваме двата празника,пък и тази година се пада и сирни заговезни-стават три празника  Joy/  ....и не станаха лоши:peace:

# 82
Здравейте, момичета Simple Smile Страхотни неща сте показали   bouquet Реших и аз да покажа моите маси..За съжаление все още масата за св. валентин не съм я обмислила, а и украсата в дома ми за празника е направена от 2 седмици, но не съм я снимала Simple Smile Дано ви харесат Simple Smile http://ewawiwa.snimka.bg/daily/dekoracii.450030.16922225

# 83
Малеееееееее ewa-wiwa ,разгледах ти целия албум......поздравления много изискано и елегантно smile3501 newsm51 ...,кога каза да ти идвам на гости  Wink/майтапя се/.
Моите неща ,са на светлинни години от твоите   Sad

Редактирам:Виждам ,че доста работиш с органза ,браво..много стилно  Peace

# 84
Благодаря ти, merydit  newsm51!
Аз си купувам всякакви намалени парченца плат каквито има общо взето и от тях си шия покривки, салфетки и какви ли не парцалки, та да си правя нещата в тон...Мисля, че всеки, който се е постарал и е помислил да създаде уют в дома и масата си трябва да получи похвала...Важното е да се старем..А и мисля, че всичко, което видях е красиво и най -важното е различно, всеки си има негови идеи, стил и виждания!
Някой по горе беше попитал как да замаскира чиниите си, аз бих предложила да ги увие с алуминиево фолио, аз често го правя когато деден съд ми трябва, а не си отива с нищо на масата ми!

# 85
Всъщност тези цветенца, които си изрязала от хартията са чудесна идея, която ще изплагиатствам за Великденската ми украса на спалнята..Изглеждат мимного зареждащи! Благодаря ти!

# 86
  bouquet  Супер идея!

# 87
Няколко идейки...

,тези щипчици ...могат да се направят и в домашни условия с големите като се залепят разни неща отгоре... Peace
,това ми вкарва едни мисли...,защо трябва на Св.Валентин трапезата да е в червено или свързана със сърца...не може ли да е примерно в шоколадово..и да има навсякъде шоколадови вкусотии  newsm78

http://www.bultourism.com/pictures/962/pix/3_medium.jpg http://www.bultourism.com/pictures/1075/pix/11_medium.jpg

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 12:55 от merydit

# 88
Здравейте, момичета!   bouquet
yagodka, страхотни снимки показваш! Вчера опитах със сините чинии и май си права, не е лошо. Даже и един стъклен син свещник намерих. Само да успея да купя някакви розовеещи салфетки. Да знаете къде се продават едноцветни мекички салфетки в София?  newsm78 За Хелоуин търсих оранжеви и нямаше, сега само оранжеви има.
ewa-wiwa , наистина много красиви  неща си показала!
merydit, кипиш от идеи направо! Много ти се радвам!

При мен нещата винаги се получават не както ги искам аз, а  както те си искат и сега масата ми придобива съвсем различен от първоначалната идея вид. Но става хубаво. Купих цикламен паус и ще режем сърца довечера  Laughing

# 89
Лелеееееее,страхотни красоти има тук!И аз ще крадна някоя идейка!

Общи условия

Активация на акаунт